ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κριστίνα Άπλγκεϊτ: " Δεν έχω κάνει μπάνιο 3 εβδομάδες"

Η 52χρονη σταρ αποκαλύπτει την (σοβαρή πλέον) κατάσταση της υγείας της.

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ εξομολογήθηκε ότι η κατάσταση της υγείας της είναι "σε υποτροπή αυτή τη στιγμή" εν μέσω της μάχης με τη σκλήρυνση κατά πλάκας. Η 52χρονη ηθοποιός του "Dead to Me" αποκάλυψε στο podcast της "MeSsy" ότι ο πόνος που προκαλεί η ασθένεια στο σώμα της έχει καταστήσει δύσκολο να κάνει μπάνιο, επομένως τα πράγματα στην προσωπική της υγιεινή είναι περίεργα.

" Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου, πρέπει να αγοράσω μετοχές στο Cottonelle - εταιρεία με χαρτιά υγείας- γιατί δεν έχω κάνει ντους εδώ και τρεις εβδομάδες", είπε η Κριστίνα Άπλγκεϊτ στην συμπαρουσιάστρια της, Τζέιμι-Λιν Σίγκλερ. "Δεν μπορώ να σταθώ στο ντους μου. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος", παραδέχτηκε η σταρ.

Πρόσθεσε: "Έχω έναν τόσο μικρό πάγκο και ο κ**ος μου είναι τόσο τεράστιος αυτές τις μέρες που δεν μπορώ να καθίσω πάνω του, είναι σαν να γλιστρώ αμέσως από πάνω του… Έτσι, έχω πλένω το σώμα μου με Cottonelle". Η Άπλγκεϊτ, η οποία ισχυρίζεται ότι αλληλεπιδρά μόνο με την κόρη της, , Σάντι, 12 ετών, είπε ότι η εμπειρία του να μυρίζεις "τόσο άσχημα" ήταν "απαίσια" για όλους τους εμπλεκόμενους.

Το 2021 δημοσίευσε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και στη συνέχεια άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να μην επιστρέψει ποτέ στην υποκριτική εξαιτίας της κατάστασης της.

Στην πρόσφατη συνέντευξή της έδωσε μια ενημέρωση στους θαυμαστές για τη μάχη της λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή βιώνει "έντονο πόνο" και ότι "τα πόδια της έχουν τελειώσει", καθώς νιώθει ότι θα πέσει μόλις περπατήσει. Επιπλέον, είπε ότι η εξαντλητική μάχη με την σκλήρυνση κατά πλάκας της άφησε "καμία ενέργεια" και το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει είναι "να ξαπλώσει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, να βλέπει τηλεόραση και να θέλει να φύγουν όλα".

Επιπλέον, είπε ότι νιώθει ότι κάτι συμβαίνει με το δεξί της μάτι. "Δεν έχω κοιμηθεί για 24 ώρες γιατί το μάτι μου κάνει κάτι περίεργο, όπου κάθε φορά που κλείνω το μάτι μου για να κοιμηθώ το δεξί μου μάτι αρχίζει να μετατοπίζεται", εξήγησε.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.