ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

O Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ευχαριστεί στη σύζυγο του στην ελληνική γλώσσα

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Η ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του στα ελληνικά

Το βραβείο του Β’ Ανδρικού Ρόλου κέρδισε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για την ερμηνεία του στην ταινία Oppenheimer στα BAFTA, το βράδυ της Κυριακής. Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός αφιέρωσε το βραβείο στη σύζυγό του, Σούζαν.

Ο 58χρονος ηθοποιός αναγνωρίστηκε για την ερμηνεία του στον ρόλο του ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας Λιούις Στρος, στο δράμα που σκηνοθέτησε ο Κρίστοφερ Νόλαν.

Στην ευχαριστήρια ομιλία του, έκανε εν συντομία μια ανασκόπηση της καριέρας του από τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, μέχρι τις ταινίες της Marvel και στον πιο πρόσφατο ρόλο του. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να κάνει ερωτική εξομολόγηση στη γυναίκα του και μάλιστα στην ελληνική γλώσσα, χαρακτηρίζοντάς την το "άλφα και το ωμέγα του".

"Όταν ήμουν 15 ετών, ήθελα να γίνω ο Πίτερ Ο’ Τουλ. Όταν ήμουν 25 ετών, δούλευα για τον Ρίτσαρντ Ατενμπόρο και τον Άντονι Χόπκνις. Όταν ήμουν 35 ετών, κατάλαβα τελικά γιατί ο Ντίκι πίστευε ότι ο Τόνι θα ήταν καλύτερο πρότυπο για μένα από τον Πίτερ. Όταν ήμουν 42 ετών, έκανα δύο ταινίες για τον Γκάι Ρίτσι και έμαθα πώς να κάνω μεγάλες ταινίες του Χόλιγουντ".

"Στη συνέχεια, έπαιξα έναν τύπο με το όνομα Τόνι στο MCU για περίπου 12 χρόνια", είπε, προτού αστειευτεί ότι "πρόσφατα, αυτός ο μάγκας ο Κρις Νόλαν μου πρότεινε να επιχειρήσω μια διακριτική προσέγγιση ως μια τελευταία προσπάθεια για να αναστήσω ίσως τη φθίνουσα αξιοπιστία μου. Οπότε το μοιράζομαι αυτό με τους συναδέλφους υποψηφίους μου", συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Ο Ντάουνι Τζούνιορ τίμησε επίσης τους συμπρωταγωνιστές του και τους αγαπημένους του συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του, Σούζαν, λέγοντας: "Το χρωστάω αυτό στον Κρις, την Έμμα, τον Κίλιαν, το καστ και το συνεργείο, τη Universal, την WME και ειλικρινά μόνο στη βρετανική επιρροή. Και το τοποθετώ αυτό στα πόδια του άλφα και του ωμέγα μου: της Σούζαν Ντάουνι. Ευχαριστώ!".

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.