ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

Έχει συμβεί σε όλους μας να συναντάμε γνωστούς μας, και να κάνουμε τα πάντα για να αποφύγουμε να τους χαιρετήσουμε. Η Κάρμεν Χιμένεζ από την Ισπανία πήγε λίγο παραπέρα την αντικοινωνική της πλευρά, και προσποιήθηκε την τυφλή για 28 ολόκληρα χρόνια.

Η Ισπανίδα γυναίκα παίρνει, αδιαμφισβήτητα, το βραβείο της πιο αντικοινωνικής συμπεριφοράς, αφού η επιθυμία της να μην αλληλεπιδρά με τους ανθρώπους την οδήγησε σε αυτόν τον παράδοξο - αλλά, και αποτελεσματικό- τρόπο.

Η Κάρμεν από την Μαδρίτη παραπλάνησε τόσο την οικογένεια και τους φίλους της, όσο και τον σύζυγό της για 28 χρόνια. Σήμερα, στα 57 της αποκαλύπτει ότι, όταν ήταν 29 χρονών προσποιήθηκε έναν τραυματισμό στα μάτια της, και στην συνέχεια της ήρθε η ιδέα να τους πει ότι έμεινε τυφλή. Η οικογένειά της που πίστευε ότι αυτός ο τραυματισμός είναι αληθινός, στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα για την νεαρή γυναίκα, αλλά τελικά αποδέχτηκε την κατάστασή της.

Πολλά χρόνια μετά, έμαθαν ότι όλο αυτό ήταν δημιούργημα της φαντασίας της και αφορμή να μην επικοινωνεί μαζί τους. Όπως παραδέχτηκαν, υπήρχαν υποψίες ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά, αφού την έπιαναν να προσπαθεί να δει τηλεόραση ή να βαφτεί.

Η Χιμένεζ και ο σύζυγός της μίλησαν στο Ισπανικό σάιτ, Hay Noticia, για την απίστευτη ιστορία τους και έδωσαν την δική τους εκδοχή. Ο σύζυγός της παραδέχτηκε ότι υποψιαζόταν την γυναίκα του, καθώς όπως δήλωσε "πολλές φορές την έπιανα να κοιτάζει λοξά στην τηλεόραση και ήταν πάντα πολύ καλοντυμένη".

Προς υπεράσπισή της, η " τυφλή" σύζυγός είπε στο σάιτ: "Βαρέθηκα να βλέπω ανθρώπους και να σταματάω για να πω ένα γεια, ποτέ δεν ήμουν πολύ κοινωνική και προσποιούμενη ότι είμαι τυφλή απέφευγα πολλές κοινωνικές δεσμεύσεις".

Η απόφασή της να προσποιηθεί την τυφλή για σχεδόν 30 χρόνια, πιθανόν να προκαλέσει νομικά προβλήματα στην Ισπανίδα. Ο λόγος είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια λάμβανε κρατικά επιδόματα και οικονομική βοήθεια από οργανισμούς, οι οποίοι μπορεί να στραφούν νομικά εναντίον της για εξαπάτηση. Παρά το παράδοξο της ιστορίας, φαίνεται ότι και άλλοι άνθρωποι έχουν ακολουθήσει τα βήματα της Κάρμεν και προσποιούνται ότι είναι τυφλοί, έγκυες, παράλυτοι ή και κάτι άλλο.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.