Η πολιτιστική πλατφόρμα Le Soleil Foundation της Άντας Ηλιοπούλου, γνωστή για τις συνεργασίες της με τους διασημότερους Οίκους της Εβδομάδας μόδας Παρισιού, μόλις ξεκινάει την συνεργασία της για το 2021 με την ταλαντούχα Ελληνίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων Όλγα Κανδαράκη. 

Η  Όλγα Κανδαράκη εμπνευσμένη από τις αρχές της καλλιτεχνικής κίνησης Le Soleil Foundation δημιούργησε μια σειρά Ήλιων που φοριούνται ως γούρια-κοσμήματα για το 2021. 

Το πρώτο γούρι που βγαίνει από την σειρά HERE COMES THE SUN λέγεται Sun Goddess και είναι εμπνευσμένο από την συνεργασια του Le Soleil Foundation με την πολυβραβευμένη τραγουδίστρια Mary J. Blige και το ομώνυμο βραβευμένο κρασί της Sun Goddess που μόλις ήρθε στην Ελλάδα και διατίθεται από το winelife.gr.

Κόστος: 92 ευρώ. 

Η ΣΥΛΛΟΓΗ HERE COMES THE SUN

Η συλλογή Here Comes the Sun 2021, όμως, αποτελείται από πολλά διαφορετικά κομμάτια :από παντατιφ, κολιέ και βραχιόλια με γούρι τον Ήλιο μέχρι πορτ κλε σε διάφορες διαστάσεις, υλικά αλλά και σε ποικιλία τιμών, ώστε όλοι να έχουν δικαίωμα να πάρουν τον Ηλιο τους πίσω για το 2021! Το δερμάτινο βραχιόλι κοστίζει 29 ευρώ .

 

Το σετ που αποτελείται από κολιέ και ασορτί βραχιόλι διατίθεται και ξεχωριστά. Το κολιέ από ορείχαλκο κοστίζει 40 ευρώ και το βραχιόλι του 30 ευρώ. Το πορτ κλε 33 ευρώ. 

Οι μικροί κρεμαστοί ήλιοι ξεκινούν από 33 ευρώ ενώ οι μεγάλοι ξεκινούν από 60 και φτάνουν ως 92 ευρώ. 

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να κάνετε ειδική παραγγελία σε κάποιο από τα σχέδια που σας ενδιαφέρει, είτε σε ασήμι είτε σε χρυσό. Η σχεδιάστρια ειδικεύεται σε custom made παραγωγές. 

Το μήνυμα του Le Soleil:  

Το γούρι για το 2021 αντιπροσωπεύει τον Ήλιο -Le SOLEIL-Sun που από το τρίτο μας chakra ξυπνάει μέσα μας, ενεργοποιεί την δύναμη μας και το εσωτερικό μας Φως αλλά μας υπενθυμίζει και την δύναμη του Ήλιου που καθημερινά φέρνει στην ζωή μας το φως της νέας μέρας. Μιας νέας ευκαιρίας να αλλάξουμε την ζωή μας για καλό. Μιας νέας ευκαιρίας που μας δίνεται από το σύμπαν καθημερινά.

Here comes the Sun για το 2021. Γιατί το 2020 μας έδειξε πως τίποτα δεν ήταν τελικά δεδομένο στην ζωή μας και χρειαζόμαστε Φως. 

Wake up your inner Light για το 2021. Γιατί δικαιούμαστε να πάρουμε ξανά τον  Ήλιο στα χέρια μας. 

Γίνε εσύ ο Ήλιος για το 2021. Φέρε φως στο σκοτάδι του κόσμου με αυτό που είσαι και με όσα κανεις!Ο ήλιος είμαστε εμείς. 

Le Soleil 2021... Here comes the Sun.

 

Μπορείτε επισης να προπαραγγείλετε  τις παραλλαγές του Ηλίου και να αγοράσετε τα γούρια Le Soleil -Here Comes the Sun στο e-shop: https://www.olgalovesjewels.com/jewel-categories/le-soleil/

 

Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε απευθείας στο e-mail:

info@olgalovesjewls.com 

 

 

Η αποστολή των γουριών θα ξεκινήσει στις 7 Δεκεμβρίου 2020. 

 

You can see more collections at : 

www.kandarakiolga.eu (Golden collection- CUSTOM) 

www.olgalovesjewels.com (E-SHOP)

www.anamma.gr (workshops )

ΑΦΕΣ Ι. ΚΑΝΔΑΡΑΚΗ Ο.Ε.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΙΑΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ 15, 17671 ΚΑΛΛΙΘΕΑ, 

Tel:(0030).210-9563630

http://www.kandarakis-silver.gr

www.lesoleilfoundation.com

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS