Για περισσότερα από επτά χρόνια στον χώρο της ένδυσης, η εταιρεία, ελληνικής παραγωγής 8clothing, δημιουργεί την 8paws και παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα ανάπαυσης και ένδυσης για τους τετράποδους φίλους μας.

Ανατομικά στρώματα και ρούχα για τα κατοικίδια, που χαρακτηρίζονται από άνεση και στυλ.

«Τα προϊόντα της 8paws είναι κατάλληλα για διάθεση τόσο σε καταστήματα petshop, όσο και σε καταστήματα καλλωπισμού και κτηνιατρεία σε ολόκληρη την Ελλάδα. Με τις αγορές και την προώθηση των προϊόντων θα στηρίζουμε φιλοζωικές οργανώσεις και καταφύγια για την καλύτερη ζωή των 4ποδων εντός εγκαταστάσεων για όσο καιρό βρίσκονται εκεί τα αδέσποτα ζωάκια» λέει ο Χρήστος Μητρόπουλος. 

Ο Χρήστος Μητρόπουλος

Για περισσότερα από τέσσερα χρόνια είμαι σκυλοπατέρας δύο απίθανων 4ποδων. Αφιερώνω πολλές ώρες σε παιχνίδι, καλλωπισμό και δραστηρίοτητες.

-Ποια είναι η φιλοσοφία του 8paws;

Για περισσότερα από τέσσερα χρόνια είμαι σκυλοπατέρας δύο απίθανων 4ποδων. Αφιερώνω πολλές ώρες σε παιχνίδι, καλλωπισμό και δραστηρίοτητες. Επίσης ένας από τους λόγους που ξεκίνησα αυτό το εγχείρημα είναι ότι στην αγορά είναι πιο εύκολο να βρεις παιχνίδια, ρούχα, κρεβάτια για μικρά και μεσαίου μεγέθους σκυλάκια. Κοιτάζοντας τα δικά μου και πολλά άλλα στο πάρκο, στις βόλτες αποφάσισα να φτιάξω αρχικά ζακέτες και ανατομικά κρεβάτια ειδικά φτιαγμένα για τις δικές τους ανάγκες, άνετα κρεβάτια για να υποστηρίζουν βάρος και άνεση, ζακέτες χαλαρές όπως άλλωστε αρέσει και σε εμάς να φοράμε! Μέσα από όλα αυτά ο σκοπός μου είναι με τις αγορές και την προώθηση των προϊόντων να στηρίξω φιλοζωικές οργανώσεις και καταφύγια για την καλύτερη ζωή των καλύτερων μας φίλων εντός εγκαταστάσεων για όσο καιρό βρίσκονται εκεί μέχρι να έρθει η ευκαιρία να υιοθετηθούν.

Μέσα από όλα αυτά ο σκοπός μου είναι με τις αγορές και την προώθηση των προϊόντων να στηρίξω φιλοζωικές οργανώσεις και καταφύγια για την καλύτερη ζωή των καλύτερων μας φίλων

-Γιατί σήμερα περισσότερο από ποτέ οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη την επαφή με τα ζώα;

Διανύουμε μια πρωτόγνωρη περίοδο και εποχή για όλους και έχουμε την ανάγκη να μοιραζόμαστε συναισθήματα, χαρές και πολλά άλλα όχι μόνο από τους συνανθρώπους μας αλλά και από τα πιο πιστά πλάσματα στον πλανήτη. Ποτέ δεν είναι αργά να ανακαλύψει ο κόσμος τι σημαίνει το δέσιμο με ένα διαφορετικό είδος από αυτό που τόσα χρόνια ξέρουμε. Εξάλλου, η αγάπη για τους μικρούς μας φίλους μας ενώνει.

-Μιλήστε μου για τα σχέδια και τα υφάσματα της 8paws.

Χρησιμοποιώ ίδια και παρόμοια υφάσματα των συλλόγων, έτσι ώστε να είναι άνετα και στιλάτα. Σε μια καθημερινή και όχι μόνο σκυλοβόλτα. Απαλές υφές και ελαστικά πανιά κάνουν τον καλύτερό μας φίλο να νιώθει άνετα.

-Πώς τα δέχονται οι τετράποδοι φίλοι μας;

Εύκολη εφαρμογή και για εμάς και για εκείνα, πλύσιμο όπως τα δικά μας ρούχα. Προστασία από βροχή, ζεστασιά (με τα χειμερινά σχέδια), προστασία από καθημερινές βρωμιές στην ατμόσφαιρα.

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS