Έπειτα από την πολυσυζητηµένη συνεργασία τους στο φαντασµαγορικό fashion show της Mary Katrantzou για την παρουσίαση της συλλογής S/S 2020 στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο οι Ancient Greek Sandals ενώνουν ξανά τις δυνάµεις τους µε τη διεθνή Ελληνίδα σχεδιάστρια για τη δηµιουργία της limited capsule συλλογής AGS X MARY KATRANTZOU, η οποία στην Ελλάδα διατίθεται αποκλειστικά από το flagship store Ancient Greek Sandals και online στο ancientgreeksandals.com

H περιορισµένης έκδοσης capsule collection AGS X MARY KATRANTZOU αποτελείται από επτά signature σανδάλια (µερικά από αυτά είναι βασισµένα σε best seller σχέδια των AGS, όπως τα Thais και Alcyone) και είναι εµπνευσµένη από τα χαρακτηριστικά prints της δηµιουργού για τη Resort σειρά της.
Χειροποίητοι ναυτικοί χάρτες του 1920, πολύχρωµα µοτίβα από το θαλάσσιο βυθό αλλά και ασπρόµαυρα γραφιστικά κύµατα καθώς και µια εκτυφλωτική µεταλλική παλέτα για τα σανδάλια Filareskia

H περιορισµένης έκδοσης capsule collection AGS X MARY KATRANTZOU αποτελείται από επτά signature σανδάλια (µερικά από αυτά είναι βασισµένα σε best seller σχέδια των AGS, όπως τα Thais και Alcyone) και είναι εµπνευσµένη από τα χαρακτηριστικά prints της δηµιουργού για τη Resort σειρά της. Χειροποίητοι ναυτικοί χάρτες του 1920, πολύχρωµα µοτίβα από το θαλάσσιο βυθό αλλά και ασπρόµαυρα γραφιστικά κύµατα καθώς και µια εκτυφλωτική µεταλλική παλέτα για τα σανδάλια Filareskia διαµορφώνουν τον αισθητικό χαρακτήρα της νέας αυτής συλλογής και ολοκληρώνουν µε τον καλύτερο τρόπο ένα δηµιουργικό project που ξεκίνησε on catwalk το προηγούµενο φθινόπωρο για να κορυφωθεί στους δρόµους των µητροπόλεων αυτό το καλοκαίρι.

Στις 3 Οκτωβρίου 2019 σε ένα από τα σπουδαιότερα Μνηµεία Παγκόσµιας Πολιτιστικής Κληρονοµιάς, το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, η σχεδιάστρια µόδας Mary Katrantzou µε έδρα το Λονδίνο παρουσίασε τη συλλογή της για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020.
«Επιθυµούσα πάντα να συνεργαστώ µε τη Mary. Οπότε, όταν µας πρότεινε να σχεδιάσουµε τα σανδάλια για το καλοκαιρινό fashion show της στο Ναό του Ποσειδώνα, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγµατικότητα» λέει η Χριστίνα Μαρτίνη.

OI ANCIENT GREEK SANDALS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ NEA TOYΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ MARY KATRANTZOU

Στις 3 Οκτωβρίου 2019 σε ένα από τα σπουδαιότερα Μνηµεία Παγκόσµιας Πολιτιστικής Κληρονοµιάς, το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, η σχεδιάστρια µόδας Mary Katrantzou µε έδρα το Λονδίνο παρουσίασε τη συλλογή της για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020. Μια συλλογή εµπνευσµένη από το «ειδικό βάρος» του ιστορικού αυτού χώρου, που χτίστηκε µεταξύ 444-440 π.Χ. Η επίδειξη µόδας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και πραγµατοποι- ήθηκε για τον εορτασµό των 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών µε Καρκίνο «Ελπίδα» σε µια πρωτοβουλία της κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.

«Επιθυµούσα πάντα να συνεργαστώ µε τη Mary. Οπότε, όταν µας πρότεινε να σχεδιάσουµε τα σανδάλια για το καλοκαιρινό fashion show της στο Ναό του Ποσειδώνα, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγµατικότητα! Ήταν µια πολύ ευχάριστη πρόκληση να ανακαλύψω δέρµατα που θα ταίριαζαν µε την πλούσια χρωµατική παλέτα που χρησιµοποίησε η Mary στη συλλογή της και µια ανεπανά- ληπτη εµπειρία να παρακολουθώ από κοντά την οργά- νωση µιας επίδειξης σε έναν τόσο εµβληµατικό χώρο. Ελπίζω να άρεσε και στον Ποσειδώνα το ίδιο» λέει η Χριστίνα Μαρτίνη. 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS