Το Project Parenting, αφουγκραζόμενο την ανάγκη των ανθρώπων να επαναπροσδιορίσουν τα όνειρα και τους στόχους τους, αλλάζοντας τη ζωή τους - πράγμα ιδιαίτερα εμφανές ειδικότερα τα τελευταία χρόνια - προχώρησε στη δημιουργία ενός 6μηνου πρωτότυπου βιωματικού εργαστηρίου προσωπικής ανάπτυξης, του ReVision Life. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να μάθουν πώς να επανασχεδιάσουν τους σημαντικότερους τομείς της ζωής τους.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 24 Δεκεμβρίου & έχει σχεδιαστεί σε 4 φάσεις, κάθε μια εκ των οποίων, σε καθοδηγεί σε ένα μονοπάτι αυτογνωσίας με στόχο να ονειρευτείς αλλά και να σχεδιάσεις την πορεία σου από εδώ και στο εξής. Η 1η φάση περιλαμβάνει την ανασκόπηση του 2021 μέσα από την καθοδηγούμενη συμπλήρωση του πρακτικού e-book “My Revision Book”. Η 2η τον σχεδιασμό των 12 σημαντικότερων τομέων της ζωής σου μέσα από το πρακτικό ebook “My Vision Book” και συνεχίζει με την 3η φάση - όπου μέσα από βιωματικές ασκήσεις και τεχνικές αρχίζεις να κάνεις πράξη όσα ονειρεύτηκες. Κλείνοντας φυσικά με τη φάση 4, υπάρχει ανατροφοδότηση και κλείσιμο του προγράμματος. 

Το πρόγραμμα, απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους - ανεξαρτήτως ηλικίας, οικογενειακής κατάστασης, φύλου κ.τ.λ - που θέλουν να μάθουν πώς:

1.    να καταλάβουν τι θέλουν στη ζωή τους και πού θέλουν να φτάσουν
2.    να ζουν αυθεντικά και να γίνονται αποδεκτοί για αυτό που είναι
3.    να μην επηρεάζονται από εξωτερικούς παράγοντες
4.    να κάνουν περισσότερα πράγματα σε λιγότερο χρόνο
5.    να πετυχαίνουν τους στόχους τους ακόμα πιο γρήγορα
6.    να ισορροπούν ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή
7.    να επικοινωνούν και να συνδέονται με τους γύρω τους

Το Project Parenting, αποτελεί την 1η online συνδρομητική εκπαιδευτική πλατφόρμα για γονείς, έχοντας στο πλευρό του τους 100 καλύτερους επαγγελματίες της γονεϊκότητας. Εισηγήτριες στο ReVision Life θα είναι η Όλυ Πατσούρα, βιολόγος & ολιστική θεραπεύτρια, η Φωτεινή Μελετάκη, parent coach & βοηθός μητρότητας, η Μαρία Δημητροπούλου Λοπεζ - Ψυχολόγος και η Μαρίνα Αρπλία, επιχειρηματίας & δημιουργός του Project Parenting.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του προγράμματός - https://www.projectparenting.gr/revision-life/ ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο hello@projectparenting.gr
 

TAGS