Το ελληνικό brand MITOS παρουσιάζει τη συλλογή COSMIC για το καλοκαίρι 2020. Ακολουθήστε την κλωστή και η διαδρομή θα σας οδηγήσει στα αστέρια. Δημιουργώντας μια νέα πραγματικότητα με κοσμικά στοιχεία, η συλλογή σας καλεί να την ανακαλύψετε, να φορέσετε τα κομμάτια που την απαρτίζουν και να «κολυμπήσετε» σε έναν καλοκαιρινό γαλαξία. Ένας κόσμος, εμπνευσμένος από την αλήθεια του κόσμου, γεμάτος από χάντρες, λαμπερές πινελιές και μοναδική λάμψη ξετυλίγεται. Το φως που αντανακλάται στον ουρανό και τη θάλασσα δημιουργεί το μονοπάτι προς μια νέα, κοσμική περιπέτεια.

Δημιουργώντας μια νέα πραγματικότητα με κοσμικά στοιχεία, η συλλογή σας καλεί να την ανακαλύψετε, να φορέσετε τα κομμάτια που την απαρτίζουν και να «κολυμπήσετε» σε έναν καλοκαιρινό γαλαξία.

Μια σειρά από swimwear στα κλασσικά, αγαπημένα σχέδια του brand όπως και νέες γραμμές, αλλά και κομμάτια beachwear έρχονται το φετινό καλοκαίρι να δώσουν παραπάνω λάμψη στις εμφανίσεις σας και να τις κάνουν μοναδικές. Η χρωματική παλέτα κινείται σε παστέλ αποχρώσεις, όπως το “Brown Sugar”, το “Gold”, το “Sunset Cooper” και το “Ice Blue”, και φυσικά δεν απουσιάζουν τα κομμάτια σε κλασσικό μαύρο. Μια διαφορετική πινελιά δίνει η απόχρωση “Ruby” που εντυπωσιάζει με την ένταση και τη μοναδικότητά του.

Η χρωματική παλέτα κινείται σε παστέλ αποχρώσεις

Η ουσία του brand MITOS βρίσκεται στο μύθο που υπάρχει πίσω από το όνομά του και τη τεχνικής του κεντήματος που «επικαλείται» μέσω των συλλογών του. Εκπληκτικές βελονιές και πολύχρωμες κλωστές συνθέτουν ένα απρόβλεπτο αποτέλεσμα, που κρύβει αναφορές του αιώνιου μύθου της Αριάδνης και του Λαβύρινθου, του Θησέα και του Μινώταυρου, τονίζοντας πώς ένα κομμάτι νήμα σώζει μια βαθιά αγάπη και ξετυλίγει μια από τις ισχυρότερες ιστορίες που είπε η ελληνική μυθολογία.

Ξεκινώντας από μία βελονιά που οδηγεί σε χιλιάδες, δημιουργούνται μοτίβα που έχει φανταστεί η Ιωάννα Τσερέπα, δημιουργός του brand, ώστε κάθε συλλογή να αποτυπώνει μια νέα ιστορία και να δημιουργούνται εξαιρετικά μαγιό και beachwear που τιμούν τη θεϊκή μορφή της γυναίκας και δίνουν νόημα στα ξέγνοιαστα καλοκαίρια της.

Αναζητήστε τη συλλογή στο ομώνυμο e-shop και σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό / https://www.mitoswimwear.com/

Facebook @MITOSwimwear Instagram @mitoswimwear

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS