Τα ελληνικά καλλυντικά Dalon Cosmetics θέλοντας να δημιουργήσουν μια πλήρη σειρά ορών περιποίησης προσώπου, και μετά από τον Hyaluronic Complex Face Serum, τον Snail Face Serum, τον Dark Circle Eye Serum, παρουσιάζουν δυο καινοτόμους, αποτελεσματικούς ορούς αντιγήρανσης και σύσφιξης: τον Bioplacenta Super Boost Face Serum & τον Alpine Elixir Face Serum.

Ο Bioplacenta Super Boost Face Serum είναι ένας κρεμώδης ορός προσώπου με bioplacenta (βιοπλακούντα), βιοτεχνολογικό συνεργιστικό μίγμα 5 πεπτιδίων, αμινοξέος και βιταμίνης B9, συστατικά με αντιρυτιδικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Τα εκχυλίσματα ελίχρυσου και μαργαρίτας χαρίζουν λάμψη, ενώ το BioMarine active βοηθά στη σύσφιξη και την ανόρθωση του oval του προσώπου.

Ο Bioplacenta Super Boost Face Serum είναι ένας κρεμώδης ορός προσώπου με bioplacenta (βιοπλακούντα)

 

Ο Alpine Elixir Face Serum είναι ένας κρεμώδης ορός προσώπου με τρεις τύπους βλαστοκυττάρων. Αλπικό τριαντάφυλλο, ανθός saponaria pumila και edelweiss, φυτά που χάρη στη μοναδική σύνθεσή τους είναι πολύ ανθεκτικά σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Τα αλπικά βλαστοκύτταρα προσφέρουν στο δέρμα, εξαιρετικές αντιγηραντικές ιδιότητες. Το αλπικό ρόδο ενισχύει την προστασία του επιδερμικού φραγμού, το Saponaria pumila αναζωογονεί το δέρμα ενώ το edelweiss δημιουργεί έντονη αίσθηση τόνωσης και σύσφιξης της επιδερμίδας με παράλληλη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων.

 

Alpine Elixir Face Serum είναι ένας κρεμώδης ορός προσώπου με τρεις τύπους βλαστοκυττάρων.

 

Με τους δύο αυτούς ορούς, το skincare αναβαθμίζεται δίνοντας πραγματικές λύσεις για την επιδερμίδα που θέλει να προστατευτεί απέναντι στη γήρανση και τη χαλάρωση.

Τα καλλυντικά Dalon Cosmetics περήφανα προτείνουν ορούς δραστικούς με υψηλά standards συστατικών καλύπτοντας κάθε ανάγκη της γυναικείας περιποίησης.

Οι οροί είναι κατάλληλοι για κάθε τύπο δέρματος και είναι δερματολογικά ελεγμένοι. Θα τους βρείτε σε καταστήματα καλλυντικών και σε eshops.

Tα καλλυντικά Dalon Cosmetics παρασκευάζονται και συσκευάζονται από την εταιρεία Serafeim Laboratories. H Serafeim Laboratories είναι μια ελληνική εταιρεία που από το 1998 δημιουργεί και παράγει καλλυντικά προϊόντα για καταστήματα καλλυντικών, supermarkets, φαρμακεία και υπεραγορές πάντα με στόχο το συνδυασμό οικονομίας και ποιότητας στα προϊόντα της.

www.daloncosmetics.gr

Φωτό: unsplash.com

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS