Φέτος, ο Αύγουστος βρίσκει το brand Yannis Sergakis στο λιμάνι της Ύδρας, στο Speak Out Concept Store, το καλαίσθητο κατάστημα της Χριστίνας Σταματάκου, με επιλεγμένα κοσμήματα, ρούχα και αξεσουάρ. Σε ένα χώρο μοναδικά επιμελημένο, τα κοσμήματα βρίσκουν την ιδανική προθήκη τους, σε τόνους και υλικά που ταιριάζουν με την απαράμιλλη αισθητική ενός από τα παλαιότερα concept stores της Ύδρας.

Στο ειδικά σχεδιασμένο corner Yannis Sergakis, θα βρείτε την Mirror Capsule Collection, που σχεδιάστηκε κατ’ αποκλειστικότητα για τη συνεργασία με το Speak Out Concept Store. Η σειρά Mirror έχει φτιαχτεί σε ασήμι 925 και είναι διαθέσιμη μόνο στο Corner Yannis Sergakis στην Ύδρα. Θα βρείτε ακόμα κοσμήματα από την εμβληματική συλλογή Charnières, ανάμεσά τους και το χαρακτηριστικό μενταγιόν ‘Pétale’, ένα κόσμημα που έχει ταυτιστεί απόλυτα με το ύφος του brand.

Βρείτε έμπνευση για το πιο κομψό layering του καλοκαιριού, ανακαλύπτοντας τα κοσμήματα Yannis Sergakis, στο φιλόξενο Speak Out, σε μια συνεργασία που αντικατοπτρίζει τη λιτή αλλά κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα για την οποία ξεχωρίζει η Ύδρα.

 

Speak Out Concept Store Hydra

Λιμάνι της Ύδρας, 18040

Τ: +30 22980 52099

facebook.com

instagram.com

 

Photos: Giorgos Kaplanidis @ ThisIsNotAnotherAgency

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS