ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Η Ελλάδα ξανά στο παιγνίδι»: Μια ακόμα πολύ σημαντική διάκριση για την BSB

Tο δημοφιλές γυναικείο brand BSB στην καρδιά της διεθνούς αναγνώρισης.  

«Η Ελλάδα ξανά στο παιγνίδι»: Μια ακόμα πολύ σημαντική διάκριση για την BSB

Πιο συγκεκριμένα, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη έκδοση σε θέματα επενδύσεων του Benjamin Graham, THE INTELLIGENT INVESTOR, πραγματοποίησε μια σειρά επενδυτικών αναλύσεων για την Οικονομία της Ελλάδας με σκοπό την δημοσίευση στο περιοδικό TIME.

Το TIME, ως γνωστόν, είναι το περιοδικό με την μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα στον πλανήτη το οποίο σαφέστατα επηρεάζει την παγκόσμια αγορά. Με τον Πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να διαβεβαιώνει ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν ασφαλή επενδυτικό προορισμό, πραγματοποιήθηκαν μία σειρά από συνεντεύξεις Προέδρων και Διευθυνόντων Συμβούλων των σημαντικότερων ελληνικών εταιρειών. Το περιεχόμενο που προέκυψε από τις συνεντεύξεις και τις επενδυτικές αναλύσεις του “The Intelligent Investor” δημοσιεύθηκε στις 3 Φεβρουαρίου στο περιοδικό TIME. Μία από αυτές τις εταιρείες που προσέγγισαν ήταν η B & F.

«Η Ελλάδα ξανά στο παιγνίδι»: Μια ακόμα πολύ σημαντική διάκριση για την BSB
Η κα Σοφία Μπιθαρά - πρόεδρος του ομίλου – έδωσε μία εκτενή συνέντευξη για την πολυετή επιτυχημένη πορεία της BSB και του ομίλου γενικότερα.

Η κα Σοφία Μπιθαρά - πρόεδρος του ομίλου – έδωσε μία εκτενή συνέντευξη για την πολυετή επιτυχημένη πορεία της BSB και του ομίλου γενικότερα. Επισυνάπτω το αφιέρωμα για την BSB, που ήταν μέρος του άρθρου του TIME, με τίτλο “GREECE Back on Track”. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον όμιλο μας να γνωστοποιήσετε μέσα από τα δικά σας μέσα αυτό το σπουδαίο γεγονός καθώς είναι πολύ τιμητικό να συγκαταλέγεται κανείς σε αρθρογραφία του TIME magazine.

«Αν θέλεις να πετύχεις το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη για αυτό που κάνεις, να μην το βλέπει σαν δουλειά» λέει η κα Μπιθαρά μεταξύ άλλων και συνεχίζει: «Όσο περίεργο κι αν ακούγεται η κρίση ανάγκασε τις ελληνικές εταιρίες να επαναπροσδιοριστούν. Αυτό κάναμε κι εμείς».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Ιουλ 2022

Coco Fico x mtheta: Μια συλλογή αφιερωμένη στο ελληνικό καλοκαίρι

Η Κορίνα Βρούσια και η Μικαέλα Θεοφανοπούλου εκφράζουν την αγάπη τους για το αξεπέραστο ελληνικό καλοκαίρι μέσα από μια συλλογή κοσμημάτων που αποπνέει φινέτσα!

25 Ιουλ 2022

MAAN: Το ελληνικό brand που γεννήθηκε από την αγάπη για το καλοκαίρι

Η σχεδιάστρια και creative director του Maan, Μαριλένα Ανδρεάδη, μιλάει για τη φιλοσοφία, την έμπνευση και τη δημιουργική διαδικασία πίσω από τις συλλογές του brand.

Περισσότερα από

Made in Greece

11 Ιουλ 2022

Attica. Culture in a Word: Το νέο video για την προώθηση του τουρισμού στην Αττική

Το νέο video που στόχο έχει να προωθήσει τον πολιτιστικό τουρισμό από την Περιφέρεια Αττικής.

08 Ιουλ 2022

Womanhood Threads and Traces: Η κρητική λαϊκή τέχνη ζωντανεύει στο Cretan Malia Park

H έκθεση Womanhood Threads and Traces παρουσιάζει για πρώτη φορά την ιδιωτική Συλλογή της Αγάπης Σμπώκου από κρητικά υφαντά.

05 Ιουλ 2022

Η Grecian Lady ταξιδεύει

Grecian Chic είναι το brand της Έλενας Ζουρνατζή, που εξερευνά με το δικό της, μοναδικό τρόπο το απόλυτα ελληνικό σύμπαν

29 Ιουν 2022

Σίφνος: Οι αρχαίοι πύργοι "ξαναζωντανεύουν"

Ένα νέο αφιέρωμα των Financial Times εκθειάζει την ιστορία, την ποιότητα και τη διαχρονικότητα της αγγειοπλαστικής στη Σίφνο

28 Ιουν 2022
18 Ιουν 2022

Η νέα συλλογή του Kose Resortwear εμπνέεται από τα χειροποίητα κεραμικά πλακάκια της Μυρσίνης Αλεξανδρίδη

Το ελληνικό luxury resoertwear brand συνεργάζεται με την αρχιτέκτονα και εικαστικό για την καλοκαιρινή του συλλογή.

16 Ιουν 2022

Handbag Collection: Οι Ancient Greek Sandals παρουσιάζουν την πρώτη τους συλλογή από τσάντες

Η Handbag Collection δανείζεται σχεδιαστικά στοιχεία από αρχετυπικά ελληνικά οικιακά σκεύη για να τα μετουσιώσει σε μια ολοκληρωμένη σειρά από σοφιστικέ daywear τσάντες.

16 Ιουν 2022

"Είμαστε σήμερα οι γυναίκες που είμαστε γιατί υπήρξαν άλλες πριν από εμάς"

Η εικαστικός Μαρία Βαρελά μας μιλά για τη σύγχρονη τέχνη και την απόφασή της να ασχοληθεί με την παράδοση, τις συλλογικότητες των γυναικών και την τεχνολογία.

16 Ιουν 2022

Ο Guardian ψηφίζει τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας με έπαθλο διακοπές

Οι πέντε ομορφότερες που ξεχώρισαν στον καλοκαιρινό διαγωνισμό.