ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μια καθηγήτρια πιλάτες εξηγεί εξηγεί πώς να αποκτήσεις κοιλιακούς αλλάζοντας την αναπνοή σου

Μια καθηγήτρια πιλάτες σου δείχνει τον τρόπο.

Μια καθηγήτρια πιλάτες εξηγεί εξηγεί πώς να αποκτήσεις κοιλιακούς αλλάζοντας την αναπνοή σου

Είτε γυμνάζεσαι συστηματικά είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι θέλεις να βλέπεις αποτέλεσμα στο σώμα σου. Η καθηγήτρια πιλάτες Karlie Andrews εξηγεί ότι ο λόγος που αυτό συμβαίνει, είναι πιθανότατα επειδή δεν γυμνάζεσαι σωστά, και αυτό για την ίδια σημαίνει να μη χρησιμοποιείς σωστά την αναπνοή σου.

«Συνειδητοποίησα ότι βλέπω καλύτερα αποτελέσματα όταν εστιάζω στην τεχνική της προπόνησής μου. Παλιότερα έκανα 100 κοιλιακούς την ημέρα προσπαθώντας να χτίσω μια ωραία εικόνα, αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι εστιάζοντας στους μικρότερους μύες έχω διαφορά στην ισορροπία και τη σταθερότητα, ενώ έτσι η κάθε προπόνηση είναι πιο αποτελεσματική», εξηγεί.

Η Andrews, που κάνει καθημερινά τη συγκεκριμένη άσκηση αναπνοής, υποστηρίζει πως έτσι «διατηρεί την κατάλληλη τεχνική κατά τη διάρκεια των ασκήσεων πιλάτες».

Tι ακριβώς περιλαμβάνει αυτή η άσκηση αναπνοής που μπορείς να κάνεις ακόμα και στο σπίτι;

«Εισπνεύστε και χαλαρώστε την κοιλιακή χώρα. Εκπνεύστε βαθιά, σαν να προσπαθείτε να ακουμπήσετε τον αφαλό σας στη σπονδυλική στήλη και νιώστε τα πλευρά σας να ‘διπλώνουν προς τα μέσα’. Επαναλάβετε για τρία λεπτά πριν ξεκινήσετε την προπόνησή σας και θα δείτε αποτέλεσμα».

Δες το βίντεο.
Read Next

01 Δεκ 2022

She said - Κάποια μίλησε | To βιβλίο των Jodi Kantor και Megan Twohey που ενέπνευσε την ομώνυμη ταινία κυκλοφορεί στα ελληνικά

Από τις βραβευμένες με Πούλιτζερ δημοσιογράφους που αποκάλυψαν το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης από τον Harvey Weinstein.

Περισσότερα από

Life

30 Νοε 2022

Κάνε αυτές τις αλλαγές στη διατροφή σου για να χάσεις 2 κιλά ως τα Χριστούγεννα

Χωρίς να ακολουθήσεις συγκεκειμένη δίαιτα και χωρίς να στερηθείς απολύτως τίποτα (ούτε το γλυκό).

30 Νοε 2022

To The Lost Explorer mezcal είναι έρωτας με την πρώτη γουλιά

O Global Brand Ambassador του The Lost Explorer mezcal, Peter Sanchez μας συστήνει τρεις διαφορετικές ετικέτες mezcal που ενισχύουν την αγάπη μας για την αγαύη.

29 Νοε 2022

"Αλλάζουμε μυαλά. Όχι ρούχα"

Η έρευνα "Ντύσιμο και βία κατά των γυναικών" ανοίγει θέματα που δυστυχώς δεν συζητάμε αρκετά και αποτελεί μια πρωτοβουλία της ΔΕΗ στο πλαίσιο του πυλώνα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΔΕΗ ενεργώ.

28 Νοε 2022

Το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης είναι ένα ζωντανό, υπαίθριο Μουσείο, γεμάτο έργα Τέχνης!

Αγάλματα, γλυπτά, συνθέσεις και ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα της Ελλάδας προσφέρει η παραλία της Θεσσαλονίκης στους περιπατητές.

27 Νοε 2022

Θέλεις να ζήσεις για πάντα; Στο Metaverse μπορείς!

Πώς το Metaverse εξασφαλίζει την αθανασία μέσα από άβαταρ, ψηφιακές ταριχεύσεις και μνήματα με QR Code.

27 Νοε 2022

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ζωντανεύει την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου στις 19.00

Μουσική, Θέατρο, Εργαστήρια, Φωτιστικές Εγκαταστάσεις, Χορογραφημένα Σιντριβάνια, Παγοδρόμιο

26 Νοε 2022

7 διαφορετικά μουσεία που θα αγαπήσετε στην Αθήνα

Από το μοναδικό στην Ελλάδα, Μουσείο Αφής, σε μουσεία αφιερωμένα στα παιχνίδια, κοσμήματα, μετεωρίτες και στην αρχαία ελληνική τεχνολογία, η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα των ξεχωριστών μουσείων

26 Νοε 2022

Η τέχνη των The Callas είναι πάρα πολύ προσωπικά πράγματα

Το καλλιτεχνικό δίδυμο Λάκης και Άρης Ιωνάς γιορτάζει 20 χρόνια από την ίδρυση της κολεκτίβας και μας μιλά για το πόσο έχει αλλάξει η εγχώρια σκηνή, τη μέθοδο που ακολουθούν στις διάφορες συνεργασίες τους και την ιδέα πίσω από την ψυχεδελική έκθεση "Love Solidarity Death (L.S.D.)" στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση.