Μία σταρ του σινεμά και ένας Βασιλιάς. Όχι δεν είναι το ζευγάρι χολιγουντιανής ταινίας, αλλά η πραγματικότητα, μιας και αναφερόμαστε στη μούσα του Χίτσκοκ, Γκρέις Κέλι και τον Ρενιέ του Μονακό, οι οποίοι παντρεύτηκαν σε μία μεγαλοπρεπή – προφανώς - τελετή το 1956. Kαι ενώ όλοι πίστευαν ότι το παραμύθι του νεόνυμφου ζεύγους μόλις ξεκινούσε, τα γεγονότα μας έχουν πείσει, έπειτα από πολλά χρόνια, ότι μόνο αξιοζήλευτες δεν ήταν οι ζωές τους.

Kαι ενώ όλοι πίστευαν ότι το παραμύθι του νεόνυμφου ζεύγους μόλις ξεκινούσε, τα γεγονότα μας έχουν πείσει, έπειτα από πολλά χρόνια, ότι μόνο αξιοζήλευτες δεν ήταν οι ζωές τους.

Με αφορμή λοιπόν την «εξαφάνιση» της πριγκίπισσας Σαρλίν, συζύγου του Αλβέρτου, δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκαλίζουν το παρελθόν των Γκριμάλντι φέρνοντας στην επιφάνεια σκάνδαλα και πολλούς θανάτους.

Από τον Ιανουάριο έχει να εμφανιστεί μαζί με τον σύζυγό της η Σαρλίν, γεγονός που έχει βάλει σε υποψίες αρκετούς. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποδίδουν την αποχή της πριγκίπισσας, στην εμφάνιση ενός τρίτου εξώγαμου παιδιού του Αλβέρτου, το οποίο φέρεται να γεννήθηκε όταν εκείνος ήταν ήδη σε σχέση με τη σύζυγό του! «Η Σαρλίν παραμένει στη γενέτειρά της Νότιο Αφρική, μιας και υποφέρει από μία μόλυνση στο αυτί και στον λαιμό, γεγονός που δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει», είπαν οι εκπρόσωποί της, για την μακρά απουσία από δημόσιες εμφανίσεις.

Δεν είναι βέβαια μόνο ο Αλβέρτος που αντιμετωπίζει θέματα στην προσωπική του ζωή, μιας και οι δύο αδερφές του, Καρολίνα και Στεφανί, δεν τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Συγκεκριμένα η Καρολίνα, αφού παντρεύτηκε για δύο χρόνια, στα 21 της, τον Φιλίπ Ζουνότ, γνώρισε και ερωτεύτηκε τον πατέρα των παιδιών της, Στέφανο Κασιράγκι. Δυστυχώς ο Στέφανο, έχασε τη ζωή του, το 1990 σε ατύχημα με το σκάφος. Ούτε ο τρίτος γάμος της Καρολίνα είχε ευτυχή κατάληξη, μιας και πλέον είναι χωρισμένη από τον Πρίγκιπα Ερνέστο – Αύγουστο του Ανόβερο, με τον οποίο έχει αποκτήσει και μία κόρη, την Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Ανόβερο.

Και αν η Καρολίνα είναι η ήσυχη της οικογένειας, δεν ισχύει το ίδιο για τη μικρότερη αδερφή της Στεφανί, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε ουκ ολίγα σκάνδαλα. Μετά τον θάνατο της μητέρας της σε αυτοκινητιστικό – μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και η 17χρονη τότε Στεφανί – και τις φήμες που ήθελαν εκείνη να οδηγεί και να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αποφάσισε να βγάλει την άγρια πλευρά του εαυτού της.

Μετά τον θάνατο της μητέρας της σε αυτοκινητιστικό – μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και η 17χρονη τότε Στεφανί – και τις φήμες που ήθελαν εκείνη να οδηγεί και να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αποφάσισε να βγάλει την άγρια πλευρά του εαυτού της.

Απέκτησε δύο παιδιά με τον πρώην σωματοφύλακά της, Ντάνιελ Ντικρουέ, και παρά τις αντιρρήσεις του Ρενιέ, το 1995 το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ένα χρόνο μετά, ο Ντικρουέ, πιάστηκε να απατά τη Στεφανί με μοντέλο το οποίο είχε υπάρξει και Μις Τόπλες Βέλγιο!

Το 1998 η Στεφανί έφερε στον κόσμο ακόμη ένα παιδί, την κόρη της Καμίλ, της οποίας τον πατέρα όπως είπε δεν… γνώριζε! Παρόλα αυτά, και με το πέρασμα των χρόνων, θεωρείται πια ότι ο πατέρας της μικρής είναι ο Ζαν Ρέιμοντ Γκοντλιέμπ, ο οποίος ήταν και αυτός σωματοφύλακάς της.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS