Στην πρόσφατη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ανέβουν στον πανύψηλο πύργο του Allou Fun Park και αμέσως μετά την πτώση, να ποζάρουν στον φακό του Γιώργου Μαλεκάκη. 

Ο γνωστός φωτογράφος, μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», δεν έκρυψε το παράπονο του για την παραγωγή και για το αποτέλεσμα της φωτογράφισης: «Δεν ήταν ακριβώς αυτό που θέλαμε και κυνηγούσαμε, γιατί υπήρχε δυσκολία στην παραγωγή και δεν μπορούσα να επέμβω όσο ήθελα, έτσι τα παιδιά ξεκίναγαν και έκαναν αυτόματα τις πόζες τους, χωρίς καθοδήγηση και πήραν μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, η οποία έβγαλε ένα αποτέλεσμα που δεν το ήλεγχα απολύτως. Δεν υπήρχε καλή επικοινωνία με την παραγωγή, δεν μπορούσα να έχω την επικοινωνία που ήθελα. Θα μπορούσε να είναι καλύτερη η αντιμετώπιση των φωτογράφων. Eίναι μία συνεργασία η οποία θα έπρεπε να στηρίζεται σε αμοιβαίο σεβασμό» ανέφερε.

Ο Γιώργος Μαλεκάκης μίλησε επίσης για τους διαγωνιζόμενους του GNTM: «Τα αγόρια είναι πάντα πιο συνεργάσιμα, οι κοπέλες πάντοτε είναι πιο δύσκολες. Εγώ έχω επιλέξει κάποια από τα παιδιά, στο παρελθόν, για δουλειές μου, γεγονός που σημαίνει ότι μου αρέσουν. Έχω συνεργαστεί με τον Edward, τον Ηρακλή και τη Μαριαγάπη και θεωρώ ότι έχουν μια αξία και σαν μοντέλα. Σίγουρα υπάρχουν και παιδιά που δεν κάνουν τόσο πολύ για το χώρο της μόδας, αλλά δεν θέλω να  τους κατονομάσω. Δεν είδα κάποιον παίκτη τον οποίο δεν γνώριζα, αλλά θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του» ανέφερε ο φωτογράφος

 

Δείτε το βίντεο: 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS