Σε ένα όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, όσοι έχαναν αγαπημένο κατοικίδιο υπέφεραν σιωπηλά, καθώς δίσταζαν να μοιραστούν το πένθος τους με εκείνους που πίστευαν ότι δεν θα τους καταλάβαιναν ή πως θα τους θεωρούσαν υπερβολικούς – και οι τελευταίοι ήταν πολλοί. Τα τελευταία χρόνια, και με τη βοήθεια των social media, οι άνθρωποι που γνωρίζουν πραγματικά πώς είναι να κάνεις μέλος της οικογένειάς σου ένα τετράποδο (και κάποια στιγμή, να το χάνεις) έρχονται πιο κοντά και ανταλλάσσουν σκέψεις, συναισθήματα και δράσεις.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Νίκη Λυμπεράκη που μόλις έχασε τον σκύλο της και μοιράστηκε το δυσάρεστο γεγονός με μια φωτογραφία του στο Facebook. Στον αποχαιρετισμό της έγραψε τρυφερά: «Ο Ζάχος έφυγε απόψε. Δεκαπέντε χρόνια ήταν μαζί μας και του χρωστάμε πολλά. Μπήκε στις ζωές μας και τις σφράγισε με αυτή την άδολη, διαρκή, άνευ όρων αγάπη που μόνο αυτά τα πλάσματα ξέρουν να δίνουν από μωρά μέχρι το τέλος. Στα πολύ δύσκολα ήταν για την οικογένειά μου παυσιλυπο και υπόμνηση ζωής και χαράς. Ζαχούλη μου σ' ευχαριστούμε για όλα, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ».

«Μπήκε στις ζωές μας και τις σφράγισε με αυτή την άδολη, διαρκή, άνευ όρων αγάπη που μόνο αυτά τα πλάσματα ξέρουν να δίνουν από μωρά μέχρι το τέλος».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοσιογράφος μοιράζεται μια προσωπική στιγμή στα social media. Ιδιαίτερα μέσα από το Instagram, παρουσιάζει την καθημερινότητα με τον γιο της, που απέκτησε τον περασμένο Αύγουστο μαζί με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Χατζόπουλο. Τότε η χαρμόσυνη είδηση είχε ανακοινωθεί με μια σύντομη αλλά χαρακτηριστική ατάκα: «Παιδιά, ο Πανούλης μας. Από χθες ο κόσμος όλος!».

Δείτε τη νέα ανάρτηση για τον σκύλο της, τον Ζάχο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: Nicky Lyberaki / Facebook
 

TAGS