Τρισευτυχισμένη είναι η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη αφού πριν από περίπου 10 ημέρες έγινε για πρώτη φορά μητέρα. 

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΟPEN έφερε στον κόσμο τον Πανούλη, καρπό του έρωτα της με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Χατζόπουλο και πλέον οι τρεις τους βρίσκονται στο σπίτι τους όπου ζουν στιγμές οικογενειακής ηρεμίας.

Με μία ανάρτηση στο facebook, όμως, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε μία μικρή περιπέτεια υγείας του μικρού της, αμέσως μετά τη γέννηση του καθώς νοσηλεύτηκε για λίγο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιασώ.

Η Νίκη Λυμπεράκη ευχαρίστησε όλες τις μαίες και το προσωπικό του νοσοκομείου για την αγάπη και τη στήριξη και για όλα όσα κάνουν για τα μωράκια που έρχονται πρόωρα στη ζωή.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ο διάδρομος που οδηγεί στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του "Όμιλος ΙΑΣΩ" είναι γεμάτος από φωτογραφίες μωρών που ήλθαν πρόωρα στη ζωή, κάποια με βάρος ακόμη και μισό κιλό»

«Είναι όλα τους παιδάκια που τα κατάφεραν χάρη στη φροντίδα των γιατρών, των μαιών και των νοσηλευτριών. Αυτή τη φροντίδα την βλέπαμε όλες αυτές τις ημέρες κι εμείς με τον μικρό μας… (που ήρθε επιτέλους σπίτι)" προσθέτει και μιλά με συγκινητικά λόγια για το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

«Απέραντη ευγνωμοσύνη λοιπόν σε όλες τις κυρίες της ΜΕΝΝ, του θαλάμου Νοσηλείας και του 7ου ορόφου, που ήταν δίπλα στο σποράκι μας 24 ώρες το 24ωρο, όχι μόνο με ιατρική φροντίδα, αλλά και με τα χάδια, τις αγκαλιές και τα γλυκόλογα που έχει ανάγκη ένα νεογέννητο. Άπειρα ευχαριστώ και στη μοναδική γιατρό μας, την (κατά υπέροχη σύμπτωση Λευκαδίτισσα που έφερε στον κόσμο τον Πανούλη)Έφη Ρομπότη», πρόσθεσε στη δημοσίευση της.

Ο διάδρομος που οδηγεί στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του Όμιλος ΙΑΣΩ, ειναι γεμάτος από φωτογραφίες μωρών που...

Δημοσιεύτηκε από Nicky Lyberaki στις 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS