Από τότε που, πριν από δύο μήνες, η Νίκη Λυμπεράκη έφερε στον κόσμο τον γιο της, δεν χορταίνει να μοιράζεται στιγμιότυπα από τη νέα, ευτυχισμένη τους ζωή. Αυτή τη φορά ανέβασε φωτογραφία με την ίδια, αγκαλιά με το μωρό στο μάρσιπο, να το κοιτάει με ένα βλέμμα που ξεχειλίζει από τρυφερότητα, και τη λακωνική αλλά περιεκτική λεζάντα: «Εγώ και συ, εσύ κι εγώ».

Να θυμίσουμε ότι το μωρό που απέκτησε η δημοσιογράφος με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Χατζόπουλο, γεννήθηκε τον Αύγουστο, με προγραμματισμένο τοκετό, υγιέστατο, με βάρος 3.800. Η χαρμόσυνη είδηση ανακοινώθηκε στα social media με μια φωτογραφία από το μικροσκοπικό χεράκι του και το κείμενο: «Παιδιά, ο Πανούλης μας. Από χθες ο κόσμος όλος!».

Η Λυμπεράκη ήδη από την περίοδο της εγκυμοσύνης της είχε αρχίσει να περιγράφει στα social media την εμπειρία της, μη διστάζοντας να καταρρίψει ακόμα και μύθους. Όπως έγραφε, χαρακτηριστικά, στο Facebook: «Λένε πως η εγκυμοσύνη είναι η πιο ευτυχισμένη φάση στη ζωή μιας γυναίκας. Για χίλιους δυο λόγους πρακτικούς κυρίως διαφωνώ. Κάθε μέρα όμως συνειδητοποιώ πως μπορεί να είναι η πιο ενδιαφέρουσα (ίσως γι' αυτό να τη λένε κι έτσι, τώρα που το σκέφτομαι!). Κάθε μέρα επαναπροσδιορίζω τη σημασία και τις διαστάσεις των πραγμάτων. Σπουδαία υπόθεση!».

Σήμερα ο «Πανούλης» είναι ήδη δύο μηνών και η δημοσιογράφος παρουσιάζει την καθημερινότητά της μαζί του, μια ζωή γεμάτη από προκλήσεις αλλά και μαγεία.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Λυμπεράκη με τον γιο της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε περισσότερες αναρτήσεις από τη ζωή της με το μωρό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS