Η γνώστή δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο το αγοράκι της ανέβασε μια τρυφερή φωτό στο φέισμπουκ. Το μωρό γεννήθηκε με προγραμματισμένο τοκετό και φυσικά η Νίκη Λυμπεράκη και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Χατζόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «On time», άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού είπε: «Είναι και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι και ανυπομονούν να επιστρέψουν στο σπίτι με το μωρό». Ο μικρός, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, γεννήθηκε με βάρος 3,800 και τόσο ο ίδιος όσο και η μαμά του χαίρουν άκρας υγείας.

Η Νίκη Λυμπεράκη από τον πρώτο καιρό της εγκυμοσύνης της ανέβαζε την πορεία της εξέλιξης και της αλλαγής στο σώμα της με χιουμοριστικά σχόλια τύπου: «δε χωράω πια στο παντελόνι μου» ή «να, εδώ καθόαμστε με τη νεολαία» κρατώντας ένα μωρουδίστικο φορμάκι, ενώ είχε κάνει δηλώσεις για τη δυσκολία της περιόδου αυτής, της εγκυμοσύνης, για μια γυναίκα. 

Φυσικά, από την πρώτη στιγμή ο ευτυχής μπαμπάς βρισκόταν στο πλευρό μαμάς και γιου και όλοι μαζί δέχονται από φίλους και γνωστούς τις ευχές για το ευτυχές γεγονός.

 

Δείτε την ανάρτηση της Νίκης Λυμπεράκη: 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS