Ενώ ολόκληρη η Ελλάδα αλλά και κόσμος από το εξωτερικό κινητοποιείται τώρα για να σώσει την 7χρονη Αναστασία, ανιψιά της ‘Ερρικας Πρεζεράκου, που διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου και, χάρη σε έναν μεγάλο έρανο, μόλις έφυγε για την Αμερική διεκδικώντας μια ελπίδα στη ζωή με τη βοήθεια μιας νέας θεραπείας, ο Παναγιώτης Ραφαήλ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την πρόοδό του.

Σε παλαιότερες αναρτήσεις το αγοράκι με τη νωτιαία μυϊκή ατροφία, που υποβλήθηκε σε μια πρωτοποριακή θεραπεία στη Βοστώνη χάρη στη συνεισφορά όλων, κοιτούσε τον φακό με ένα βλέμμα όλο απορία, σταδιακά όμως η έκφρασή του άρχισε να αλλάζει, με την απορία να δίνει τη θέση της στη χαρά.

Στη νέα φωτογραφία λοιπόν ο Παναγιώτης Ραφαήλ χαμογελάει, επιβεβαιώνοντας ότι οι προσπάθειες καρποφόρησαν. Αν και ο αγώνας του είναι καθημερινός και δεν έχει τέλος. Όπως έγραψαν οι γονείς του: «Πέρυσι τέτοια μέρα φτάναμε στην Αμερική χάρη στην αγάπη σας. Ο μικρός μας Παναγιώτης Ραφαήλ συνεχίζει να δυναμώνει. Ένα χρόνο μετά τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Κάθε μέρα προσπαθεί με σκληρή δουλειά και φυσικοθεραπείες αλλά το χαμόγελο δεν φεύγει από τα χείλη του. Σας ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά, αυτή η πρόοδος οφείλεται σε σας. Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας!».

Δείτε τη νέα ανάρτηση με τον Παναγιώτη Ραφαήλ:

Πέρυσι τέτοια μέρα φτάναμε στην Αμερική χάρη στην αγάπη σας. Ο μικρός μας Παναγιώτης Ραφαήλ συνεχίζει να δυναμώνει. Ενα...

Posted by Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ on Sunday, November 15, 2020

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: Facebook / Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ