Ιστορίες του τύπου «εγώ κατάφερα να ξαναμπώ στα ρούχα μου 40 μέρες μετά τη γέννα» δίνουν, μεν, αισιοδοξία, από την άλλη όμως γεμίζουν με ενοχές τις γυναίκες που αγωνίζονται μήνες, έως και χρόνια μετά την εγκυμοσύνη να επαναφέρουν το σώμα τους στα προηγούμενα επίπεδα (και κάποιες φορές δεν καταφέρνουν να το επαναφέρουν ποτέ). Όμως η Ελεονώρα Μελέτη δεν δίστασε να ομολογήσει ότι της πήρε πάνω από ένα χρόνο να ανακτήσει τη σιλουέτα της, παρόλο που η εγκυμοσύνη δεν της είχε αφήσει πολλά παραπανίσια κιλά.

Μόλις ανέβασε στο Instagram μια παλιά φωτογραφία από τον Απρίλιο του 2018, 12 μέρες μετά τη γέννα, μόνο με τα εσώρουχα στον καθρέφτη του μπάνιου της. Στη λεζάντα που τη συνοδεύει γράφει: «8 Απριλίου 2018! 12 μέρες μετά τη γέννα έτσι ήταν το σώμα μου! Δεν νομίζω να υπάρχει γυναίκα που να μην έχει μια τέτοια φωτογραφία! Αν δεις στη δεύτερη φωτό δεν ήμουν άσχημα στα κιλά! Στις 9 Μαΐου ήθελα τρία κιλά κ κάτι γραμμάρια για να επανέλθω στα κιλά που ήμουν όταν έμεινα έγκυος! Λίγη γυμναστική ήθελα! Κούνια που με κούναγε! Αυτά τα 3,5 κιλά μου πήρε ένα χρόνο και 3 μήνες να τα χάσω! Παιδεύτηκα κ παιδεύτηκα πολύ! Ωστόσο μια άσκηση με βοήθησε αρκετά! Αν θες να μάθεις περισσότερα πατά link in bio ή μπες στο Eleonora.gr στη κατηγορία fitness and sports κ διάβασε την εκ βαθέων ειλικρινή εξομολόγηση που σου κάνω! Γιατί όχι, εγώ δεν μπήκα στα παντελόνια μου 40 μέρες μετά...».

«Αυτά τα 3,5 κιλά μου πήρε ένα χρόνο και 3 μήνες να τα χάσω»

Όπως αποκάλυψε, η άσκηση που τη βοήθησε περισσότερο ήταν το κολύμπι: «Στην αρχή ήμουν διστακτική, μέχρι που πήρα την απόφαση να πέσω στο νερό. Τις πρώτες φορές, κουραζόμουν πολύ, κολυμπούσα λίγο. [...] Σήμερα δύο μήνες σχεδόν μετά, δεν μπορώ να φανταστώ πως δεν θα πάω τουλάχιστον 2 φορές για κολύμπι, είτε σε πισίνα είτε στη θάλασσα».

Δες την ανάρτηση της Ελεονώρα Μελέτη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS