Η Ναντίν Ανζάουϊ είναι μία παίκτρια του My Style Rocks, με καταγωγή από το Λίβανο, η οποία έχει πολύ δικό της στυλ και το έχει αποδείξει με τις εμφανίσεις της. Κριτές και θεατές έχουν σίγουρα βγάλει κάποια συμπεράσματα για τον χαρακτήρα της και τις απόψεις της, μέσα από αυτές τις cool επιλογές ντυσίματος που παρουσιάζει. 

Τις προάλλες όμως, έδωσε μια και τα γκρέμισε όλα. Αυτά που ξεστόμισε ήταν από τον πλανήτη Σκοτάδι και έριξαν τους πάντες στα ψυχολογικά τάρταρα. Μαύρο σκοτάδι. «Δε θα πήγαινα με άντρα που δεν έχει λεφτά» και άλλα άκυρα, στα όρια του φαιδρού, ξεπήδησαν από το στόμα της σαν βατράχια που περιμένουν το φιλί για να γίνουν πρίγκιπες. Κρίμα. 

Σε όλη τη διάρκεια του σόου η Ναντίν είχε ένα πειραγμένο ύφος, σαν να ήθελε να φτάσει τα πράγματα στα όριά τους. Σαν να καταλάβαινε ότι το πράγμα έχει μπατάρει αλλά αυτή ήθελε να το τερματίσει. Σαν να αυτοχαστουκίζεται επαναληπτικά.  

Οι κριτές έμειναν άφωνοι. Το ίδιο και οι νοήμονες τηλεθεατές. Προφανώς κάτι μεσολάβησε, μια κουβέντα με την Μπέτυ Μαγγίρα, όπως η ίδια η Ναντίν είπε την επομένη, μετανιωμένη, ζητώντας συγγνώμη από τους κριτές και από τους «δαίμονές» της. 

Τα συμπεράσματα πολλά: α) η τηλεόραση δεν είναι για όλους, β) η τηλεόραση μπορεί να σε φτάσει στα όριά σου, γ) η τηλεόραση κάνει κακό -μάθε και προφυλάξου. 

Δείτε το βίντεο, στο οποίο η Ναντίν λέει όσα λέει: 

Δείτε το βίντεο στο οποίο ζητάει συγγνώμη:

 

TAGS