ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η πρωταγωνίστρια που ζήλευε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η κόντρα της με την όμορφη ηθοποιό και ο καυγάς με τον Σακελλάριο εξαιτίας της.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η κόντρα με όμορφη ηθοποιό και ο καυγάς με τον Σακελλάριο εξαιτίας της

Ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν είχε κόντρα με τη Τζένη Καρέζη νομίζουμε πια πως είναι κοινώς αποδεκτό, μιας και οι δύο μεγάλες πρωταγωνίστριες διατηρούσαν εξαιρετικές σχέσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι σε έναν χώρο τόσο ανταγωνιστικό όσο το θέατρο και ο κινηματογράφος, ήταν όλα ρόδινα και ήρεμα.

Πολλές θέλησαν να φτάσουν την εθνική μας σταρ σε φήμη και ταλέντο ή "να γίνουν η νέα Βουγιουκλάκη" όπως ήταν τότε της μόδας να λέει κάποια επίδοξη ηθοποιός, αλλά η Αλίκη φρόντιζε να εδραιώνει τη θέση της σε κάθε ευκαιρία, γεγονός που έκανε τουλάχιστον δύσκολο το έργο των ανταγωνιστριών της.

Ιδιαίτερα τεταμένη σχέση λοιπόν, είχε με την ηθοποιό Νίκη Λινάρδου ή Μπέμπη Κούλα όπως ήταν το όνομα με το οποίο ξεκίνησε την καριέρα της. Η Νίκη Λινάρδου, υπήρξε η δεύτερη σύζυγος του Αλέκου Σακελλάριου και η μούσα του μιας και ήταν αυτός που τη βοήθησε να καθιερωθεί στον κινηματογράφο και το θέατρο. Ο Σακελλάριος λοιπόν συνήθιζε να λέει για τη σύζυγό του ότι είναι η "νέα Αλίκη" γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στη Βουγιουκλάκη.

Η Νίκη Λινάρδου, υπήρξε η δεύτερη σύζυγος του Αλέκου Σακελλάριου και η μούσα του μιας και ήταν αυτός που τη βοήθησε να καθιερωθεί στον κινηματογράφο και το θέατρο. Ο Σακελλάριος λοιπόν συνήθιζε να λέει για τη σύζυγό του ότι είναι η "νέα Αλίκη" γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στη Βουγιουκλάκη.

Η πρωταγωνίστρια που ζήλευε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Μάλιστα η πρώτη σύγκρουση ήρθε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο" στην οποία η Νίκη Λινάρδου υποδύεται μία συμμαθήτρια της Αλίκης. Ο Σακελλάριος έκανε περισσότερα πλάνα στη σύζυγό του και όχι στην Αλίκη, κάτι που η Βουγιουκλάκη πρόσεξε και το είπε στον Φίνο. Το αποτέλεσμα ήταν ο Σακελλάριος να ξαναγυρίσει τις σκηνές και φυσικά να τσακωθεί με την πρωταγωνίστριά του. "Δεν θα μου πεις εσύ ένα σκ@@ο πώς θα κάνω τη δουλειά μου" φέρεται να είχε πει στην Αλίκη.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Σακελλάριος να ξαναγυρίσει τις σκηνές και φυσικά να τσακωθεί με την πρωταγωνίστριά του. "Δεν θα μου πεις εσύ ένα σκ@@ο πώς θα κάνω τη δουλειά μου" φέρεται να είχε πει στην Αλίκη.

Ένα άλλο περιστατικό, συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του "Η Αλίκη στο Ναυτικό". Η Λινάρδου παρακολουθούσε τα γυρίσματα και συνήθιζε να κοροϊδεύει τη Βουγιουκλάκη για τον τρόπο που χόρευε. Η Αλίκη φυσικά έγινε έξαλλη και απείλησε ότι δεν θα συνεχίσει τα γυρίσματα αν δε φύγει η Λινάρδου από το πλατό. Όπως και έγινε.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

10 Μαϊ 2024

Έλενα Παπαρίζου: Γιατί θα είναι πάντα το " Number One" στην καρδιά μας

Η αποθέωση της με το Number One 19 χρόνια μετά δεν είναι τυχαία! Δεν χρειάζεται καν μια κεντημένη φόρμα με 700.000 κρύσταλλα. Είναι μια σταρ "ΩΠΑ".

Περισσότερα από

Stories

10 Μαϊ 2024

Νίκος Γαλανός: "Δεν θα έλεγα ποτέ ότι είχα αρραβωνιαστεί με την Κάτια Δανδουλάκη αν δεν το έκανε η ίδια"

Ο 79χρονος σεμνός ζεν πρεμιέ Νίκος Γαλανός-το αγόρι που έκανε τα κορίτσια να λιώνουν- μιλάει για το πόσο δεν τον απασχολούσε να ασχολούνται με την ιδιωτική του ζωή.

10 Μαϊ 2024

Eurovision 33 χρόνια πριν: Η Σοφία Βόσσου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην Eurovision το 1991

Οι λόγοι που το (ομολογουμένως) πολύ καλό τραγούδι τους "Η Άνοιξη", δεν κέρδισε τότε.

10 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: 10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Slimane της Γαλλίας, τη Φωνή που έχουμε όλοι και όλες ερωτευτεί

Δύο μέτρα από το μικρόφωνο τραγούδησε χτες το "Mon Amour" ο Slimane, ο οποίος καθήλωσε με την ερμηνεία του το στάδιο. Εδώ όσα πρέπει να ξέρεις για εκείνον.

10 Μαϊ 2024

Νεκρός ο παχύτερος άνδρας της Βρετανίας - Δείτε πόσα κιλά ζύγιζε

Πριν προλάβει να κλείσει τα 34 του χρόνια ο, Τζέισον Χόλτον "έφυγε" από τη ζωή.

10 Μαϊ 2024

Η Χέιλι Μπίμπερ θα γίνει μαμά και το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία

Το ζευγάρι Bieber πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς στο πρώτο τους παιδί.

10 Μαϊ 2024

Τζίνα Αλιμόνου: Με αρχαιοελληνικό λευκό φόρεμα με πτυχώσεις - Σαν Πρωθιέρεια

Το τέλειο Grecian chic look της Τζίνας Αλιμόνου με το πιο αέρινο πλισέ φόρεμα είναι ιδανικό για καλοκαιρινές εμφανίσεις.

10 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Λόπεζ: Πόσο πιο αγενής και σνομπ μπορεί να γίνει;

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει βίντεο με την Λόπεζ να απαντά απαξιωτικά σε δημοσιογράφο στο Met Gala.

10 Μαϊ 2024

Δήμητρα Ματσούκα: Το χαλαρό french-style της στο θέατρο

Η Δήμητρα Ματσούκα το έκανε όπως τα French girls.

10 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου - Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η σπάνια κοινή φωτογραφία, ένα βράδυ στο King George

Δύο κυρίες που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, μαζί τον Μάρτιο του 1985.

10 Μαϊ 2024

Φρεντ Αστέρ: "Δεν μπορεί να παίξει. Δεν μπορεί να τραγουδήσει. Αρχίζει να έχει φαλάκρα. Μπορεί να χορέψει λίγο...".

Ο Φρεντ Αστέρ διέψευσε τις προβλέψεις των παραγωγών του Χόλιγουντ και έμεινε στην ιστορία του κινηματογράφου ως ο επιδραστικότερος χορευτής του αιώνα.