ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σήμερα παρουσιάζεται το νέο μικρότερο και φθηνότερο iPhone

H Apple στις 20.00 ώρα Ελλάδος αναμένεται να παρουσιάσει το νέο μικρό και οικονομικό iPhone αλλά και το ανανεωμένο iPad Air.

Σήμερα παρουσιάζεται το νέο μικρότερο και φθηνότερο iPhone

H Apple στις 20.00 ώρα Ελλάδος αναμένεται να παρουσιάσει το νέο μικρό και οικονομικό iPhone αλλά και το ανανεωμένο iPad Air.

Το νέο iPhone SE που θα παρουσιαστεί στο event της Apple, θα έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το iPhone 6 (κάμερα 8 Megapixel, επεξεργαστή A8 και μνήμη RAM 1Gb) όμως θα είναι πολύ πιο μικρό μιας και η οθόνη του θα είναι 4 ιντσών, ικανοποιώντας έτσι το... παράπονο πολλών χρηστών που δεν θέλουν να έχουν συσκευή με μεγάλη οθόνη.

«Το νέο iPhone θα αντικαταστήσει ουσιαστικά το 5S, μιας και το παλιότερο μοντέλο δεν μπορεί να τρέξει τόσο καλά το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας», εκτιμά ο Chris Caso, αναλυτής της Susquehanna International Group.

Σήμερα παρουσιάζεται το νέο μικρότερο και φθηνότερο iPhone

Εκτός από το νέο iPhone 5SE η Apple αναμένεται να παρουσιάσει και το νέο iPad Air, το οποίο αναμένεται να έχει ηχεία και στις τέσσερις γωνίες του, συσκευής καθώς και υποδοχή νέας τεχνολογίας για ευκολότερη σύνδεση με οθόνες υψηλής ανάλυσης. Η Apple αναμένεται επίσης να παρουσιάσει ένα νέο iPad Pro με οθόνη 9,7 ιντσών για να έχει το ίδιο μέγεθος οθόνης με το iPad Air 2, ενώ είναι πιθανόν να παρουσιάσει κάποια νέα Mac.

Επίσης, η Apple, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, είναι πιθανό να παορυσιάσει μια νέα έκδοση του κινητού λειτουργικού συστήματος iOS, γνωστό ως iOS 9.3. Αν το iOS 9.3 beta που διατίθεται σήμερα σε προγραμματιστές είναι ενδεικτικό, τότε το νέο λειτουργικό σύστημα θα χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη ασφάλεια στην εφαρμογή Notes, καθώς κι από μια λειτουργία Night Shift που καθιστά ευκολότερο το να κοιτάς μια συσκευή iOS τη νύχτα. Ίσως δούμε επίσης κάποιες μικροσκοπικές αναβαθμίσεις στα OS X και tvOS της Apple, τα οποία τρέχουν με την τελευταία γενιά Apple TV που βρέθηκε στα ράφια των καταστημάτων πέρυσι.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου iPhone, ο Κουκ ίσως βρει την ευκαιρία να διαμηνύσει τη θέση της εταιρείας του όσον αφορά την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Apple και την αμερικανική κυβέρνηση. Υπενθυμίζεται ότι η Apple είχε αρνηθεί να τροποποιήσει λογισμικό ώστε να υπάρξει πρόσβαση στο iPhone 5C που ανήκε σε τρομοκράτη.

Η χρονική στιγμή που η Apple έχει επιλέξει να παρουσιάσει το νέο της iPhone δεν πρόκειται να τη διευκολύνει στις πωλήσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι πάροχοι, όπως η AT-T Και η Verizon, που πλέον δεν επιδοτούν τους καταναλωτές για την αγορά ενός iPhone, εξέλιξη που κάνει τους χρήστες να αναρωτιούνται για το εάν οι βελτιώσεις του smartphone μπορούν να δικαιολογήσουν τα χρήματα που θα δώσουν για να το αποκτήσουν. Ως εκ τούτου, η κατασκευάστρια εταιρεία είναι προετοιμασμένη για έναν κύκλο ύφεσης των πωλήσεων, σαν και αυτόν που έχει γνωρίσει ήδη παλιότερα με το iPad, το tablet της.

Αυτός λοιπόν είναι και ένας άλλος λόγος που η εταιρεία επέλεξε να παρουσιάσει ένα μοντέλο με χαμηλότερη τιμή. Και για να δώσουμε ένα παράδειγμα, φανταστείτε κάποιον που θέλει να αποκτήσει ένα πιο βελτιωμένο κινητό. Μπορεί είτε να αγοράσει το iPhone 6 (2014) έναντι 549 δολαρίων ή ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο με Android λειτουργικό και πολύ χαμηλότερη τιμή. Έτσι, λοιπόν, οι αναλυτές πιστεύουν πως η Apple θα ανακοινώσει το νεότερο (και πιο compact) iPhone για να κρατήσει στα προϊόντα της όσους θέλουν μεν να ακολουθήσουν την τεχνολογία, αλλά δεν θέλουν να βάλουν και πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.


Εκτός απ’ όλα αυτά, υπάρχει και μια πιθανότητα ο Τιμ Κουκ και η παρέα του να μας εκπλήξουν με κάτι εντελώς απρόσμενο. Όλες οι απορίες και τα μυστήρια αναμένεται να λυθούν σε μερικές ώρες!

Read Next

18 Μαϊ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη και τους γιους τους Γιάννη και Κων/νο τον Σεπτέμβριο του 1981 στο Ηρώδειο

Μία σπάνια φωτογραφία των δύο σπουδαίων κυριών του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου και των παιδιών τους.

17 Μαϊ 2024

Όταν ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ ήταν αρραβωνιασμένος με την Κλόντια Σίφερ

Πριν βρεθεί στο στόχαστρο του #MeToo, με 16 γυναίκες να τον καταγγέλουν για σεξουαλικά αδικήματα, ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, ήταν αρραβωνιασμένος με την Κλόντια Σίφερ.

Περισσότερα από

Stories

17 Μαϊ 2024

Βίκυ Μοσχολιού: Σπάνια φωτογραφία από το ταξίδι της στη Βενετία

Το συγκινητικό σχόλιο της Άλκηστις Πρωτοψάλτη κάτω από την δημοσίευση.

17 Μαϊ 2024

O Βαγγέλης Παπαθανασίου (ή απλά o θρύλος Vangelis) σε σπάνιες εικόνες

Ο βραβευμένος με Όσκαρ μουσικός, ο σπουδαίος Vangelis, ήταν ένας λόγος για να νιώθουμε περήφανοι σαν Έλληνες.

16 Μαϊ 2024

Η πριγκίπισσα Σοφία νύφη στο πλευρό του Δον Χουάν - Οι τρεις γάμοι του πιο πολυσυζητημένου βασιλικού ζευγαριού

62 χρόνια πριν. Στον ορθόδοξο γάμο παρέστησαν γαλαζοαίματοι και ευγενείς από 29 χώρες.

15 Μαϊ 2024

Η σκληρή αλήθεια μιας πονεμένης ζωής- Η Καίτη Γκρέυ εξομολογείται 27 χρόνια πριν

Η υιοθεσία που την στιγμάτισε και η σύγκρουση με την θετή της μητέρα μέσα από τα λόγια της θρυλικής τραγουδίστριας.

15 Μαϊ 2024

Βίκυ Βανίτα: Ο κρυφός έρωτας για τον Σειληνό η μοναχική ζωή και ο ακόμα πιο μοναχικός θάνατος

Η όμορφη ηθοποιός γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 15 Μαΐου 1948 και "έφυγε" στις 8 Μαρτίου 2007. Αλλά δεν αποκάλυψε ποτέ το μεγάλο μυστικό της ασθένειάς της.

15 Μαϊ 2024

"Η ζωή είναι σύντομη. Κάνε μια απιστία" - Το απίστευτο σκάνδαλο της διαρροής των στοιχείων χιλιάδων χρηστών της εφαρμογής για παράνομες σχέσεις

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το διάσημο app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων το 2015.

14 Μαϊ 2024

Slimane - Νίκος Αλιάγας: Όταν ο Αλιάγας βρισκόταν επί σκηνής με τον Slimane, τον Γάλλο που "μάγεψε" στη Eurovision

Ο Νίκος Αλιάγας είναι παρουσιαστής εδώ και πολλά χρόνια στο γαλλικό "The Voice: La Plus Belle Voix".

14 Μαϊ 2024

Όταν η Σαρλίζ Θερόν ζήτησε "προστασία" στα γυρίσματα του Mad Max, μετά τις απειλές του Τομ Χάρντι

Οι δύο πρωταγωνιστές βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μια σκληρή διαμάχη στα γυρίσματα της ταινίας "Mad Max: Fury Road".

14 Μαϊ 2024

46 χρόνια πρίν-Όταν ο Φαίδων Γεωργίτσης συνάντησε τη Ρίτα Χέιγουρθ στη Θεσσαλονίκη, το 1977

Όταν το όμορφο αγόρι του ελληνικού κινηματογράφου συνάντησε τη ντίβα του Χόλιγουντ, που πέθανε σαν σήμερα.

14 Μαϊ 2024

Ρίτα Χέιγουορθ: "Οι άνδρες κοιμούνται με τη Τζίλντα και ξυπνούν μαζί μου"

Η τραγική ιστορία πίσω από τη διάσημη φράση τηςπιο επιθυμητής κοκκινομάλλας του Χόλιγουντ που γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 1918. και πέθανε στις14 Μαΐου 1987.