ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Σηκουάνας μεταμορφώνεται στο πιο ρομαντικό και όμορφο πλωτό, θερινό σινεμά για αυτό το καλοκαίρι

Μέσα στο καταπράσινο πάρκο La Villete του Παρισιού, μία μοναδική εμπειρία περιμένει τους Παριζιάνους από τις 18 Ιουλίου.

Ο Σηκουάνας μεταμορφώνεται στο πιο ρομαντικό και όμορφο πλωτό, θερινό σινεμά για αυτό το καλοκαίρι

Kαι ενώ τα θερινά σινεμά ανθίζουν και γεμίζουν κόσμο στη γαλλική πρωτεύουσα, στο πανέμορφο πάρκο La Villette (το τρίτο μεγαλύτερο σε ολόκληρο το Παρίσι) κάτι μοναδικό πρόκειται να συμβεί. Το πρώτο πλωτό σινεμά του Παρισιού θα ανοίξει σύντομα τις «πόρτες» του προσφέροντας μία σπάνια εμπειρία σε όσους θέλουν να παρακολουθήσουν μία ταινία κάτω από τα αστέρια, κάνοντας βαρκάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το σινεμά που θα στηθεί στο τμήμα του Σηκουάνα που διατρέχει το καταπράσινο πάρκο, θα αρχίσει να λειτουργεί στις 18 Ιουλίου με την προβολή της ταινίας «Le Grand Bain» του Gilles Lelouche. αλλά και μία ταινία μικρού μήκους που λέγεται «A Corona Story» - μπορούμε να υποθέσουμε τι ακριβώς θα πραγματεύεται.

Οι βάρκες που θα είναι αραγμένες στα ανοικτά του ποταμού θα μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 6 άτομα, ενώ οι λιγότερο τυχεροί θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις προβολές καθισμένοι αναπαυτικά σε κάποιο από τα 150 παγκάκια που βρίσκονται στις όχθες του Σηκουάνα. Σίγουρα μία μοναδική, παριζιάνη εμπειρία που δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να ζήσουν.

Το τρέιλερ της ταινίας «Le Grand Bain» που θα προβληθεί στο νέο πλωτό σινεμά του Παρισιού στις 18 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

06 Ιουν 2023

Μπέτυ Λιβανού: Η υπέροχη ηθοποιός σε ένα σπάνιο βίντεο 50+ χρόνια πριν

Η όμορφη ηθοποιός σε ένα σπάνιο βίντεο του 1972.

06 Ιουν 2023

Υβ Κλάιν: Ο ζωγράφος που επινόησε ένα μπλε και η διάσημη βουτιά του στο κενό

Ο Γάλλος καλλιτέχνης, περφόρμερ και εφευρέτης o oποίος επινόησε ένα χρώμα που δεν υπήρχε. Απεβίωσε στις 6 Ιουνίου 1962

Περισσότερα από

Stories

06 Ιουν 2023

"Ένας από τους δύο πρέπει να μείνει ερωτευμένος". Κάποτε η Κική Δημουλά έδωσε τον ορισμό του έρωτα

Η κορυφαία Ελληνίδα ποιήτρια που είχε υμνήσει τον έρωτα και την αγάπη όσο λίγοι, γεννήθηκε σαν σήμερα.

05 Ιουν 2023

Νικόλ Σμιθ: H άγνωστη και τραγική ιστορία της γυναίκας που στέκεται στην κορυφή του κόσμου

Η ατρόμητη Νικόλ στέκεται στο πιο ψηλό κτίριο του κόσμου στη νέα καμπάνια αεροπορικής εταιρίας. Μόνο που ο κόσμος δεν ξέρει τι έχει ζήσει για να φτάσει ως εδώ.

05 Ιουν 2023

Τζένη Καρέζη: Η σπάνια αφίσα από την μοναδική διεθνή ταινία της ηθοποιού

Κέρδισε τον ρόλο με τα άπταιστα γαλλικά και τα γαλαζοπράσινα μάτια της που μάγεψαν τον σκηνοθέτη Ζαν-Ντανιέλ Πολέ.

05 Ιουν 2023

Η πρώτη Ελληνίδα που κέρδισε τον τίτλο "Μις Ευρώπη" και έσπασε το άβατο του Αγίου Όρους

Η πρώτη Μις Ελλάς με το στέμμα της Μις Ευρώπης σε ηλικία 18 ετών, στις 6 Φεβρουαρίου το 1930, έγινε λαίδη Ράσσελ και πάτησε στο Άγιο Όρος.

04 Ιουν 2023

Αντζελίνα Τζολί: Κλείνει τα 47 με 21 τατουάζ

Η Αντζελίνα Τζολί κλείνει τα 47 της χρόνια και μετράει μέχρι σήμερα 3 διαζύγια, 6 παιδιά και 21 τατουάζ στο κορμί της.

04 Ιουν 2023

Nτίνος Ηλιόπουλος: Η σπάνια φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή το 1956

Ο Nτίνος Ηλιόπουλος, ένας από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, έφυγε σαν σήμερα.

04 Ιουν 2023

Η πιο μισητή γυναίκα στην Αμερική: Η ινφλουένσερ που επέστρεψε το παιδί που υιοθέτησε

Η ιστορία της Youtuber που υιοθέτησε ένα παιδί, έβγαλε χρήματα από αυτό και μετά το έδωσε σε άλλη οικογένεια.

04 Ιουν 2023

"Δεν υπάρχει χειρότερο από ένα πλήθος που σε κοιτάει": Ο νάνος που έγινε κορυφαίος μπασκετμπολίστας

"Κάποιες στιγμές δεν ήθελα να συνεχίσω να ζω. Αλλά η μαμά μου έλεγε: "Είσαι ξεχωριστός. Η μαμά σου σε αγαπάει. Ο αδερφός σου σε αγαπάει"".

03 Ιουν 2023

Ρομπέρτο Ροσελίνι: Είπε: "βγάζω βόλτα τα σκυλιά" και εγκατέλειψε την Άννα Μανιάνι για την Ίνγκριντ Μπέργκμαν

Ο χαρισματικός σκηνοθέτης εγκατέλειψε τα πάντα για την "Σουηδή απατεώνισσα", όπως την χαρακτήριζε η Άννα Μανιάνι.

03 Ιουν 2023

Η νύφη Βρετανού δισεκατομμυριούχου κατηγορήθηκε για δολοφονία αστυνομικού και πλήρωσε πρόστιμο 30.000 λίρες

Η 33χρονη Τζασμίν Χάρτιν σκότωσε με το ίδιο του το όπλο τον άτυχο αστυνομικό σε μία αποβάθρα της Μπελίζ.