ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Samira Nasr είναι η νέα Editor in Chief του αμερικανικού Harper's Bazaar

Θα αναλάβει τα νέα της καθήκοντα στις 6 Ιουλίου.

Η Samira Nasr είναι η νέα Editor in Chief του αμερικανικού Harper's Bazaar

H Hearst Magazines ανακοίνωσε επίσημα πως η Samira Nasr θα είναι η νέα editor in chief του αμερικανικού Harper’s BAZAAR και πλέον θα είναι υπεύθυνη τόσο για την έντυπη, όσο και για την ηλεκτρονική έκδοση του ιστορικού τίτλου. Την ανακοίνωση έκαναν ο CEO της εταιρείας Steven R. Swartz και ο πρόεδρος Troy Young. Η Nasr θα αναφέρεται στην Chief Content Officer της Hearst, Kate Lewis και αναλαμβάνει τα καθήκοντά της στις 6 Ιουλίου. Πρόκειται για την πρώτη μαύρη editor in chief στην ιστορία του περιοδικού που μετράει πλέον 153 χρόνια.

"Η μόδα και το BAZAAR είναι συνώνυμες έννοιες. Είναι τεράστιο προσόν το να σου εμπιστεύονται μια τόσο πλούσια κληρονομιά για να περάσει σε νέα εποχή –μία εποχή πολύχρωμη, inclusive που γιορτάζει την ομορφιά της μόδας σε κάθε πλατφόρμα- κρατώντας βέβαια την παράδοση της υψηλής και καινοτόμας τέχνης και του υπέροχου στιλ που το κοινό του BAZAAR αγαπάει τόσο πολύ. Το πιο ωραίο πράγμα του να δουλεύεις στα περιοδικά είναι η ομαδική δουλειά αλλά και το ότι φτιάχνεις μία κοινότητα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω" είπε η Samira Nasr μόλις έγινε γνωστή η νέα της θέση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Read Next

02 Δεκ 2023

Ρετρό κλικ: Η Μαρία Κάλλας, 2 ετών, στη Νέα Υόρκη - Οι διαταραγμένες σχέσεις με τη μητέρα της

Η Μαρία Κάλλας σε ηλικία δύο ετών με τους γονείς της και την μεγαλύτερη αδερφή της Τζάκι -Υακίνθη το 1925 στη Νέα Υόρκη.

02 Δεκ 2023

"Δεν πιστεύω στο καλό γούστο. Ούτε στο κακό γούστο. Πιστεύω στην ποιότητα το κέφι, την διασκέδαση, την ελαφρότητα"

Ο Ιταλός σχεδιαστής που δολοφονήθηκε από τον ψυχοπαθή πρώην σύντροφό του γεννήθηκε σαν σήμερα πριν 75 χρόνια.

Περισσότερα από

Stories

02 Δεκ 2023
02 Δεκ 2023

Μπεάτα Ασημακοπούλου: Το midi λευκό νυφικό σε γραμμή Dior που εντυπωσίασε τους πάντες στον γάμο της με τον Ορέστη Λάσκο

Ένα ρετρό στιγμιότυπο από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους στον προαύλιο χώρο της Αγίας Φιλοθέης το 1960.

01 Δεκ 2023

Βilly Bo: Το ωραιότερο αγόρι της Αθήνας υπήρξε το πιο διάσημο θύμα του AIDS στην Ελλάδα

"Από το ωραιότερο αγόρι της Αθήνας είχε μείνει μόνο μία σκιά". Η τελευταία συνέντευξη του θρυλικού σχεδιαστή που πέθανε από Aids το 1987.

30 Νοε 2023

Βλάσσης Μπονάτσος: "Οι μόνοι που αξίζουν για μένα είναι οι τρελοί"

Ο "αιώνιος" έφηβο της ελληνικής ροκ γεννήθηκε σαν σήμερα και λείπει πολύ.

30 Νοε 2023

"Ελπίζω να δω τα Μάρμαρα πίσω στην Αθήνα προτού πεθάνω. Αν όμως έρθουν αργότερα, εγώ θα ξαναγεννηθώ"

Με αυτές τις λέξεις η Μελίνα Μερκούρη συγκλόνιζε τη Βρετανία και τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας Μπόρις Τζόνσον, στην Οξφόρδη, πριν από 37 ολόκληρα χρόνια.

30 Νοε 2023

Το ένοχο μυστικό του Τσόρτσιλ

Το 2002 σε δημοψήφισμα του BBC ανακηρύχθηκε ο μεγαλύτερος Βρετανός όλων των εποχών.Γεννήθηκε στισ 30 Νοεμβρίου του 1874 και υπήρξε ένα άνδρας με πολλά μυστικά.

30 Νοε 2023

Η ζωή του Όσκαρ Ουάιλντ στη φυλακή. Όταν ο σπουδαίος λογοτέχνης διαπομπεύτηκε και φυλακίστηκε

Η μεγάλη περιπέτεια ενός μεγάλου συγγραφέα που γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1854 και έφυγε από τη ζωή στις 30 Νοεμβρίου του 1900.

29 Νοε 2023

Σούζι ντε Ζιβανσί: Μοντέλο στα 50

Η περίπτωση της Σούζι ντε Ζιβανσί αποδεικνύει πως η ζωή μπορεί (και) να ξεκινά στα 50

29 Νοε 2023

"Δόξα τω Θεώ, πλήρωσα όλα τα χρέη. Τώρα μπορώ νομίζω να πεθάνω ήσυχη"

Είπε η Λουίζα Μέι Άλκοτ μετά την επιτυχία του βιβλίου της "Μικρές Κυρίες" το 1869

29 Νοε 2023

Κάρι Γκραντ:"Έμαθα ότι κανένας άλλος δεν με έκανε δυστυχισμένο παρά μόνον ο εαυτός μου"

Πρώιμη απώλεια της μητέρας, αλκοολικός πατέρας, 75 ταινίες, δύο υποφηφιότητες για Όσκαρ , 5 γάμοι, φήμες για ομοφυλοφιλία. Η ζωή του Κάρι Γκραντ γίνεται μίνι σειρά και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να την δούμε.