ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μίρκα Παπακωνσταντίνου | Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Ρήγα Αξελό σε θεατρική βραδιά

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου με τον επί 30 χρόνια σύζυγό της στο θέατρο.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου ndp

Κατάμεστο ήταν το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιουλίου με τον Σταμάτη Κραουνάκη να παρουσιάζει για τρίτη φορά στο κοινό την επιτυχημένη του διασκευή στη "Λυσιστράτη" του Αριστοφάνη. Μάλιστα, πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που έδωσαν το "παρών" στην καλοκαιρινή θεατρική βραδιά, ανάμεσά τους και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου | Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Ρήγα Αξελό σε θεατρική βραδιά

ndp

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στη Λυσιστράτη

ndp

Η αγαπημένη ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια έχει συνδέσει έντονα το όνομά της με την επιτυχημένη σειρά του alpha, "To Σόι Σου", είχε επιλέξει ένα αέρινο maxi φόρεμα στην απόχρωση της μέντας για την έξοδό της, το οποίο συνδύασε με χρυσά κοσμήματα, και έδειχνε χαλαρή και χαμογελαστή.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στη Λυσιστράτη

ndp

Μάλιστα, η ίδια δεν βρέθηκε στο θέατρο μόνη, αλλά με τον αγαπημένο της και επίσης ηθοποιό, Ρήγα Αξελό, με τον οποίο φέτος συμπληρώνουν τριάντα χρόνια γάμου.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου & Ρήγας Αξελός στη Λυσιστράτη

ndp

Μετά το πέρας της παράστασης, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου συνεχάρη τον Σταμάτη Κραουνάκη για το εκπληκτικό θέαμα που έφερε επί σκηνής, με τους δυο καλλιτέχνες να ποζάρουν στην κάμερα αγκαλιασμένοι. Παράλληλα, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε και με άλλους αγαπημένους της συνεργάτες, όπως τον Τάκη Ζαχαράτο, την Ελένη Ουζουνίδου και την Ευαγγελία Μουμούρη.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στη Λυσιστράτη με τον Σταμάτη Κραουνάκη

ndp

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στη Λυσιστράτη με τον Τάκη Ζαχαράτο, τη Λένα Ουζουνίδου και την Ευαγγελία Μουμούρη

ndp

Ο έρωτας με τον Ρήγα Αξελό & ο γάμος με τον Δάνη Κατρανίδη

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Ρήγας Αξελός παντρεύτηκαν το 1996 και έκτοτε οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Όπως είναι βέβαια γνωστό, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η ηθοποιός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού το 1971 είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αείμνηστο Δάνη Κατρανίδη.

Παρότι μάλιστα οι δυο τους χώρισαν μετά από έξι χρόνια, η σχέση τους παρέμεινε βαθιά και ουσιαστική, γι αυτό και η απώλεια του ηθοποιού το 2024 στοίχισε στη Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η ίδια χαρακτηρίζει ως σταθμούς της ζωής της τόσο τον νυν σύζυγό της, Ρήγα Αξελό όσο και τον Δάνη Κατρανίδη.

Στην πρόσφατη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: "Αυτοί οι δύο άνθρωποι, που είναι σταθμοί στη ζωή μου, ο Δάνης δεν έχει φύγει ποτέ. Μα το ίδιο συνέβη και με τον Ρήγα. Είναι δύο άνθρωποι της ζωής μου, σταθμοί. Μπορεί να υπήρξαν και κάποιοι άλλοι άνθρωποι, αλλά αυτούς τους ανθρώπους τους εκτιμώ, τους σέβομαι και τους αγαπώ. Τους αγαπώ, τους εκτιμώ, τους σέβομαι. Είναι πολύ σημαντικό. Αυτές είναι οι επιταγές προς είσπραξη στην τράπεζα της αγάπης, που έχω πάρα πολλές. Άλλες δεν έχω. Αυτές τις έχω. Δύο πολύ σημαντικοί άνθρωποι, που, ανεξάρτητα από τη δουλειά στην οποία βρεθήκαμε, ήταν αυτοί που είναι. Έχω βαθιά εκτίμηση και βαθύ σεβασμό. Αυτές οι σχέσεις, λοιπόν, έχουν βαθιά εκτίμηση. Έχουν χθες, σήμερα, αύριο. Ανεξάρτητα αν ο Δάνης με την… ύλη δεν είναι εδώ".

Διαβάστε Επίσης

Read Next

16 Σεπ 2026

Όταν η Μαρία Κάλλας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Επίδαυρο

Στις 16 Σεπτεμβρίου 1977 η μεγάλη ντίβα "φεύγει" από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Περισσότερα από

Stories

16 Σεπ 2026

Ποιος σκότωσε την ανήλικη βασίλισσα της ομορφιάς Τζον Μπένετ Ράμσεϊ; Η δολοφονία του 6χρονου κοριτσιού που δεν εξιχνιάστηκε ποτέ

Η υπόθεση της δολοφονίας της 6χρονης Τζον Μπένετ Ράμσεϊ, εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις πιο θλιβερές, συγκλονιστικές, ανεξιχνίαστες και μυστηριώδεις υποθέσεις. Σήμερα, 30 χρόνια μετά, το Netflix ανακοινώνει τη νέα του σειρά με επίκεντρο την υπόθεση.

15 Σεπ 2026

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Όταν συνάντησε την Κατίνα Παξινού στα παρασκήνια του θεάτρου

Η συνάντηση του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με την Κατίνα Παξινού πριν από 69 χρόνια.

15 Σεπ 2026

Γιαννούλης Χαλεπάς | Το σπάνιο ταλέντο, η νοσηρή σχέση με τη μητέρα του, το ψυχιατρείο και η τραγική κατάληξη

Ο Γιαννούλης Χαλεπάς έγραψε μια από τις πιο σημαντικές ιστορίες στην ελληνική γλυπτική.

15 Σεπ 2026

H Zακλίν Λέντζου μιλά στο madamefigaro.gr για την επιτυχία της στο Φεστιβάλ Βενετίας - "H ανταπόκριση είναι τεράστια ανταμοιβή"

Λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση του Βραβείου Σκηνοθεσίας στους "Ορίζοντες" του 83ου Φεστιβάλ Βενετίας, η Ζακλίν Λέντζου μίλησε στο madamefigaro.gr.

15 Σεπ 2026

Άγκαθα Κρίστι: "Κάθε δολοφόνος είναι κατά πάσα πιθανότητα ο παλιός φίλος κάποιου"

"Η καλύτερη στιγμή για να σχεδιάσεις ένα βιβλίο είναι ενώ πλένεις τα πιάτα" και άλλα υπέροχα από την γυναίκα που εφηύρε τον Ηρακλή Πουαρό.

15 Σεπ 2026

"Καμία γυναίκα δεν φτάνει σε οργασμό γυαλίζοντας το πάτωμα της κουζίνας"

Οι 17 πιο θρυλικές δηλώσεις γυναικών περί φεμινισμού είναι εδώ.

15 Σεπ 2026

Το σύμπαν στέλνει το μήνυμα της αλλαγής για 3 ζώδια

3 ζώδια λαμβάνουν ένα ισχυρό σημάδι από το σύμπαν στις 15 Σεπτεμβρίου.

15 Σεπ 2026

Emmys 2026: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

Η 78η τελετή των Emmys ανέδειξε τους μεγάλους νικητές της τηλεοπτικής χρονιάς, με τα "The Pitt", "Widow's Bay" και "DTF St Louis" να ξεχωρίζουν.

14 Σεπ 2026

Κάναμε check-in στη σύγχρονη γλυπτική | Το "MYTHOS MATERIA" του Θεόδωρου Βισβάρδη στο Olea της Ζακύνθου

Στο Olea της Ζακύνθου κάναμε check-in στην έκθεση γλυπτικής του Θεόδωρου Βισβάρδη, όπου ο αρχαίος μύθος συναντά τη σύγχρονη τέχνη.

14 Σεπ 2026

Στεφανία Γουλιώτη: Η sold out παράστασή της επιστρέφει για πέντε μόνο βραδιές στην Πειραιώς 260

Μετά τα τέσσερα sold out του Ιουνίου. "Το φονικό της Ιζαμπέλας Μόλναρ". επιστρέφει στην Πειραιώς 260, από την 1η έως τις 5 Οκτωβρίου.