Από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες παρουσίες στον χώρο της δημοσιογραφίας, που διακρίνεται τόσο για τον επαγγελματισμό όσο και για τη φινέτσα που αποπνέει. Ο λόγος για τη Μαρία Σαράφογλου, που μετρά πλέον αρκετά χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, με τα τελευταία δέκα να τη βρίσκουν στη στέγη του Ant1.
Και μπορεί στο γυαλί να την έχουμε συνηθίσει στον πιο αυστηρό δημοσιογραφικό της ρόλο, στην καθημερινότητά της ωστόσο η ίδια παραμένει μία λαμπερή παρουσία με έντονη κοινωνική ζωή, που καταφέρνει μάλιστα να τραβά τα βλέμματα με κάθε της εμφάνιση.
Ένα από τα τελευταία βράδια, η Μαρία Σαράφογλου έδωσε το "παρών" σε fashion event του οίκου Jimmy Choo, που πραγματοποιήθηκε σε διάσημο στέκι στο κέντρο της Αθήνας, και απέδειξε για άλλη μία φορά γιατί θεωρείται δικαιωματικά μία από τις πιο chic παρουσίες του δημοσιογραγφικού και τηλεοπτικού χώρου.
Για την εμφάνισή της, η γνωστή δημοσιογράφος επένδυσε σε κάτι minimal, αλλά εξαιρετικά chic. Συγκεκριμένα, επέλεξε μία maxi off shoulder λευκή τουαλέτα από τον οίκο Rebecca Vallance, που αγκάλιαζε υπέροχα το σώμα της, την οποία συνδύασε με ασημί κρεμαστά σκουλαρίκια και το αγαπημένο της διακριτικό μακιγιάζ, που προτιμά τις περισσότερες φορές και για τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Το μανικιούρ της, στην απόχρωση του κλασικού κόκκινου, μία επιλογή συνώνυμο της διαχρονικής κομψότητας, της θηλυκότητας και του δυναμισμού, που ταιριάζει σε κάθε επιτυχημένη και ανεξάρτητη γυναίκα, ενώ το look της συμπληρώθηκε ιδανικά με την Le Chiquito Long από τον οίκο Jacquemus σε zebra print.

Η Μαρία Σράφογλου στην ημερίδα του Harper's Bazaar Greece
Πρόσφατα η Μαρία Σαράφογλου έδωσε το "παρών" στην ημερίδα με τίτλο "Women Who Dare: Inspirational Voices", που διοργάνωσαν το Harper’s Bazaar Greece και το WomanToc του Ομίλου Αττικών Εκδόσεων και το ΚΕΜΕΦΙ (Κέντρο Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα).
Για την εμφάνισή της, επέλεξε μία chic total white ολόσωμη φόρμα και πόζαρε χαμογελαστή στα φωτογραφικά φλας δίπλα στον Πρόεδρο του Ομίλου Αττικών Εκδόσεων, Θεοχάρη Φιλιππόπουλο.

