ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όλγα Κεφαλογιάννη | Με chic black n' white look σε κινηματογραφική πρεμιέρα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Ο Διάβολος Φοράει Prada 2".

Όλγα Κεφαλογιάννη ndp

Στα Village Cimenas γνωστού εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Απριλίου η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η Υπουργός Τουρισμού, η οποία κάνει πολύ συχνά κοσμικές εμφανίσεις και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις τέχνες, έδωσε αυτήν τη φορά το "παρών", προκειμένου να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Ο Διάβολος Φοράει Prada 2".

Το πολυαναμενόμενο sequel της διάσημης κινηματογραφικής επιτυχίας με πρωταγωνίστριες τη Meryl Strip και την Anne Hatahaway αναμένεται να έρθει στις αίθουσες αυτήν την εβδομάδα για το ευρύ κοινό. Η επίσημη πρεμιέρα ωστόσο πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες νωρίτερα, συγκεντρώνοντας πλήθος διάσημων προσωπικοτήτων του καλλιτεχνικού - και όχι μόνο - κόσμου.

Ανάμεσά τους και την Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία και πόζαρε χαμογελαστή στα φωτογραφικά φλας. Κομψή όπως πάντα, η ίδια είχε επιλέξει για την εμφάνισή της μία λευκή μπλούζα με βολάν και ένα μαύρο κοστούμι, τα οποία αναβάθμισε με τα αγαπημένα της ασημί κοσμήματα, ένα ζευγάρι κρίκους, έναν σταυρό και ένα κρεμαστό κολιέ.

Όλγα Κεφαλογιάννη | Με chic black n' white look σε κινηματογραφική πρεμιέρα

ndp

Τα μαλλιά της σχημάτιζαν τον χαρακτηριστικό κυματισμό που επιλέγει συνήθως για τα hairlooks της, ενώ το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό, με έμφαση στο lip oil που αγαπά να φορά.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην πρεμιέρα της ταινίας "Ο ΔΙάβολος Φοράει Prada"

ndp

Η Όλγα Κεφαλογιάννη σε σπάνια αναφορά στα δίδυμα παιδιά της

"Θα ήθελα να είμαι ήρεμη, δημιουργική, γεμάτη. Θέλω τα παιδιά μου να με βλέπουν και να αισθάνονται ασφάλεια, να ξέρουν ότι η μητέρα τους στάθηκε δίπλα τους, δεν τα παράτησε ποτέ, ούτε απέναντι στη ζωή ούτε απέναντι στον εαυτό της. Στην πολιτική θέλω να έχω συμβάλει σε κάτι που μένει. Έργο με αποτύπωση. Που κάνεις τις ζωές των ανθρώπων καλύτερες. Αυτό είναι και το δικό μου όνειρο, να κάνω αυτή τη διαδρομή προσφέροντας χρήσιμα και ουσιαστικά πράγματα στην πατρίδα. Όχι θόρυβο, αλλά ουσία", είχε αναφέρει η Υπουργός Τουρισμού σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso, συνδέοντας τους δύο βασικούς ρόλους της ζωής της: αυτόν της πολιτικού και αυτόν της μητέρας.

Διαβάστε Επίσης

Read Next

10 Ιουν 2026

Το δικό μου πολυτελές home away from home | Ένα long weekend στο The Roc Club στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Ανάμεσα σε ψηλά πεύκα και μία εντυπωσιακή πισίνα, μία ανάσα από την Astir Marina Vouliagmenis, το Club-Maison του ομίλου Grecotel υπογράφει μία εμπειρία διαμονής στην οποία το cosmopolitan ambience συνυφαίνεται με την ανόθευτη ομορφιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

10 Ιουν 2026

H Τζούντι Γκάρλαντ είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης σε σκηνή πασίγνωστης ταινίας

Η Φράνσις Έθελ Γκαμ, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου 1922 και πρωτοεμφανίστηκε σε ηλικία τριών χρόνων. Από τότε δεν έπαψε παίζει, να τραγουδάει και να χορεύει.

Περισσότερα από

Stories

09 Ιουν 2026

Η Αθήνα στις 20 καλύτερες πόλεις του κόσμου για φαγητό

Η Αθήνα στη λίστα του Time Out με τις καλύτερες πόλεις για φαγητό το 2026, χάρη στον συνδυασμό μεσογειακής παράδοσης, μικρασιατικών επιρροών και μιας εστιατορικής σκηνής που αλλάζει γρήγορα.

09 Ιουν 2026

Η Μιμή Ντενίση με σαμπανιζέ τουαλέτα στο Μουσείο της Ακρόπολης για την avant premiere του νέου της ντοκιμαντέρ

Η Μιμή Ντενίση παρουσίασε το νέο της δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ "Η γυναίκα πίσω από τον Έλγιν".

09 Ιουν 2026

Ο Πέτρος Κωστόπουλος 20 χρόνια πριν σε παραλία της Μυκόνου - Η αγαπημένη του δραστηριότητα στην παραλία

Ο Πέτρος Κωστόπουλος σε ένα vintage στιγμιότυπο από τις οικογενειακές διακοπές του στη Μύκονο.

09 Ιουν 2026

Μαρία Κάλλας | Η σπάνια φωτογραφία χωρίς το εμβληματικό σινιόν της, πριν από 56 χρόνια

Η Μαρία Κάλλας όπως δεν την έχουμε ξαναδει το καλοκαίρι του '70, μακριά από τα φώτα της σκηνής.

09 Ιουν 2026

Ζωρζ Σαρή: "Aπό την ώρα που άρχισα να γράφω για παιδιά συνέχισα να είμαι νέα"

Η σπουδαία συγγραφέας Ζωρζ Σαρή γεννήθηκε από Γαλλίδα μητέρα και πέθανε πέθανε σαν σήμερα, εκπληρώνοντας μια τελευταία επιθυμία της: Να "την πάρει ο Θεός" πριν από την αγαπημένη της φίλη Άλκη Ζέη.

09 Ιουν 2026

Μαγιόρκα | Η διαδήλωση που ετοιμάζουν οι κάτοικοι και το νέο κύμα "τουριστικής φοβίας" στην Ισπανία

Η Μαγιόρκα ετοιμάζεται για νέα μεγάλη διαδήλωση κατά του μαζικού τουρισμού, με κατοίκους και ακτιβιστές να καταγγέλλουν ότι το νησί έχει φτάσει στα όριά του, την ώρα που η Ισπανία καταγράφει ρεκόρ αφίξεων και η "τουριστική φοβία" απασχολεί πλέον ανοιχτά την ταξιδιωτική βιομηχανία.

08 Ιουν 2026

Η ιστορία πίσω από το ψάθινο καλάθι της Jane Birkin: Πώς ένα ταπεινό αξεσουάρ έγινε το απόλυτο σύμβολο του effortless chic

Η αληθινή ιστορία της ψάθινης τσάντας που δεν αποχωριζόταν ποτέ η Jane Birkin

08 Ιουν 2026

Άννα Κουρή | Η σπάνια εμφάνιση στα Ματογιάννια της Μυκόνου με τον επί 34 χρόνια σύζυγό της

Η αγαπημένη ηθοποιός, Άννα Κουρή, σε χαλαρό περίπατο στα σοκάκια της Μυκόνου με τον αγαπημένο της.

08 Ιουν 2026

Όταν η Κατίνα Παξινού συνάντησε τον Αλέν Ντελόν στη Βενετία - Το σπάνιο κλικ

Η Κατίνα Παξινού πόζαρε δίπλα στον Αλαίν Ντελόν στη Βενετία σε μια βραδιά απόλυτου glamour.