ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πριγκίπισσα Σαρλίν- Πρίγκιπας Αλβέρτος: η επέτειος των 22 ετών ενός αινιγματικού γάμου

Η γνωριμία, τα παιδιά εκτός γάμου, και εκείνο το χαμόγελο που δεν θα δούμε μάλλον ποτέ να λάμπει στο πρόσωπο της Σαρλίν.

Η 22χρονη Σαρλίν εκπροσωπούσε την χώρα της, τη Νότια Αφρική, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000. Ο κατά 20 χρονια μεγαλύτερός της πρίγκιπας Αλβέρτος ήταν θεατής, παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος είχε αγωνιστεί σε αρκετούς Ολυμπιακούς Αγώνες με την ομάδα Bobsleigh του Μονακό.

Ωστόσο, οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η αθλήτρια παρευρέθηκε στο Μόντε Κάρλο για αγώνες κολύμβησης την ίδια χρονιά. Τότε, ξεκίνησε το ειδύλλιο μεταξύ της ξανθιάς καλλονής αθλήτριας και του "playboy" πρίγκιπα όπως τον αποκαλούσε ο διεθνής Τύπος.

Η Σαρλίν και ο Αλβέρτος έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι τον Φεβρουάριο του 2006, στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Τα παιδιά εκτός γάμου και τα πρώτα "σύννεφα" στη σχέση

Ένα χρόνο πριν και ενώ ήταν σε σχέση με την αθλήτρια, ο Αλβέρτο αναγνώρισε το πρώτο του παιδί από μία αεροσυνοδό που είχε γνωρίσει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του CBS. To όνομα του αγοριού ήταν Αλέξανδρος και ήταν ήδη δύο ετών, όταν ο πρίγκιπας του Μονακό αναγκάστηκε να αναγνωρίσει την πατρότητά του.

Παλαιότερα μία ακόμα γυναίκα, η Ταμάρα Ροτόλο είχε καταθέσει αγωγή εναντίον του στο δικαστήριο της Καλιφόρνια ισχυριζόμενη πως η κόρη της, Τζασμίν ήταν δική του. Μολονότι το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή της ελλείψει στοιχείων, τελικά, μετά από DNA τεστ το παιδί αποδείχθηκε πως πράγματι ήταν του Αλβέρτου.

Υπήρξαν άλλες δύο περιπτώσεις τέτοιων ισχυρισμών που όμως δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Η πριγκίπισσα το έσκασε

Στις 23 Ιουνίου 2010 το παλάτι ανακοίνωσε τον αρραβώνα της Σαρλίν και του Αλβέρτου, και όλος ο κόσμος αδημονούσε για έναν ακόμη βασιλικό γάμο. Ωστόσο, πολύ σύντομα αρχίσον να διαρρέουν φήμες ότι η Σαρλίν έχει μετανιώσει για την απόφασή της.

Το Le Journal du Dimanche ανέφερε σε τότε δημοσίευμά του ότι η Σαρλίν είχε αναζητήσει καταφύγιο στην πρεσβεία της Νότιας Αφρικής ενώ βρισκόταν στο Παρίσι. Τα πρώτα "σύννεφα' στην σχέση του πρίγκιπα και της αθλήτριας δεν αναχαίτισαν τα σχέδια του γάμου, και τελικά το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 1 Ιουλίου του 2011.

Κανείς, όμως, δεν μπορεί να ξεχάσει μέχρι και σήμερα τα δάκρυα της Σαρλίν την ημέρα της τελετής, καθώς έβγαινε από το ιερό. Ο τίτλος της "θλιμμένης πριγκίπισσας" της αναλογούσε πλέον δικαιωματικά και η ιστορία έμοιαζε να επαναλαμβάνεται με έναν ακόμη δυστυχισμένο βασιλικό γάμο.

Στο ταξίδι του μέλιτος τους στη Νότια Αφρική λέγεται πως το ζευγάρι έμενε σε διαφορετικά ξενοδοχεία, τουλάχιστον σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. Το παλάτι επιβεβαίωσε την πληροφορία σε δήλωση που εξέδωσε, λέγοντας: "Ο Πρίγκιπας ήταν σε συνάντηση στο Χίλτον με μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής από τις 5 έως τις 9 Ιουλίου. Για πρακτικούς λόγους, ήταν καλύτερα να κοιμηθεί εκεί".

Στις 30 Μαΐου 2014 ανακοινώθηκε ότι η Πριγκίπισσα Σαρλίν ήταν έγκυος και στις 9 Οκτωβρίου 2014 έγινε γνωστό ότι περιμένει δίδυμα. Το χαρμόσυνο γεγονός, όμως, συνοδεύεται με μία ακόμη σκοτεινή πλευρά της βασιλικής ζωής.

Όπως συμβαίνει και σε άλλες ευρωπαϊκές βασιλικές οικογένειες, μέλη των οποίων παντρεύονται ανθρώπους από άλλες χώρες ξένους, η Σαρλίν και ο Αλβέρτος υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο πως τα παιδιά θα πρέπει να μείνουν στο στο Μονακό σε περίπτωση που οι γονείς τους χωρίσουν.

Η μυστηριώδης " εξαφάνιση" της Σαρλίν μερικά χρόνια μετά

Από το 2021 και μετά ξεκινάει μία ιστορία μυστηρίου με πρωταγωνίστρια τη Σαρλίν, η οποία λείπει διαρκώς από το πλευρό του συζύγου της. Τότε, η ιστορία περιπλέκεται ακόμη παραπάνω και πολλοί μιλούν πλέον για "εξαφάνιση", ενώ άλλοι υπονοούν ότι η πρώην αθλήτρια έχει εγκαταλείψει οριστικά το Μονακό και τον Αλβέρτο.

Τελικά στις 25 Αυγούστου 2021, πάνω από τρεις μήνες αφότου είχε ανακοινωθεί ότι πράγματι η πριγκίπισσα είναι στη Νότια Αφρική, η Σαρλίν επανενώθηκε με τα παιδιά και τον σύζυγό της. Ωστόσο, οι φωτογραφίες στο Instagram που μοιράστηκε από την επίσκεψή τους, ιδιαίτερα αυτές με τον Αλβέρτο, πυροδότησαν ένα κύμα εικασιών για τη σχέση τους.

Έξι μήνες μετά την διαμονή της στη Νότια Αφρική, και ενώ ο διεθνής Τύπος "οργιάζει¨με πιθανά σενάρια για την σχέση της Σαρλίν και του Αλβέρτο, η πριγκίπισσα επιστρέφει στο Μονακό. Το Παλάτι υποστήριζει ότι όλο αυτό το διάστημα έλειπε λόγω ιατρικών θεμάτων που αντιμετώπισε και την κρατούσαν στην πατρίδα της.

"Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, 8 Νοεμβρίου, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β', συνοδευόμενος από την Πριγκίπισσα Στεφανία, καθώς και τον Πρίγκιπα Ζακ και την Πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, καλωσόρισαν την Πριγκίπισσα Σαρλίν στο Πριγκιπάτο του Μονακό. Μια επανένωση γεμάτη χαρά και συγκίνηση", γράφει η λεζάντα του επίσημου λογαριασμού του Παλατιού.

Στις 21 Δεκεμβρίου, η Σαρλίν μοιράστηκε ένα σκίτσο της ίδιας, του Αλβέρτου, και των παιδιών στο Instagram της για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα. Δύο μέρες αργότερα, ο πρίγκιπας Αλβέρτος κυκλοφόρησε μια δήλωση που επιβεβαίωσε ότι η πριγκίπισσα εξακολουθεί να αναρρώνει και θα περνούσε τις διακοπές μακριά από το Μονακό σε μια μονάδα θεραπείας, σύμφωνα με το περιοδικό Hello!.

Η Σαρλίν όπως υποστηρίζει το παλάτι πέρασε 4 μήνες σε κλινική στην Ευρώπη "για να αναρρώσει πλήρως". Επιστρέφει , τελικά, στο Μονακό και βάζει τέλος στις φήμες που μιλούν για οριστικό διαζύγιο με τον Αλβέρτο.

Η εμφάνισή της δεν θυμίζει σε τίποτα την ανέμελη και χαμογελαστή αθλήτρια Ολυμπιακών Αγώνων που είχε γνωρίσει ο κόσμος. Η εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί για το 73ο Gala του Ερυθρού Σταυρού του Μονακό επισφράγισε την επανένωσή τους και έδωσε τέλος στις φήμες των τελευταίων χρόνων.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

01 Μαϊ 2024

Γιάννης Ρίτσος: "Γιέ μου, σπλάχνο των σπλάχνων μου, καρδούλα της καρδιάς μου"

Η τραγική ιστορία πίσω από τον Επιτάφιο του Γιάννη Ρίτσου. Ένα από τα πιο γνωστά έργα του ποιητή που γεννήθηκε σαν σήμερα.

Περισσότερα από

Stories

29 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

29 Απρ 2024

"Μόνο γιατί μ' αγάπησες": Ένα από τα πιο σημαντικά ερωτικά ποιήματα της Μαρίας Πολυδούρη

H ποιήτρια που πέθανε σαν σήμερα απο φυματίωση ήταν πολύ νέα, αλλά πρόλαβε να αφήσει ένα αξιόλογο ποιητικό έργο και ύμνησε τον εξαγνισμό μέσω του έρωτα.

29 Απρ 2024

Τάκης Μόσχος, ο "Αργύρης της "Γλυκιάς Συμμορίας": Σύμβολο του ασυμβίβαστου κινηματογραφικού ήρωα

Μια ματιά στη διαδρομή του "Αργύρη" της "Γλυκιάς Συμμορίας" που δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του με τις ουσίες.

28 Απρ 2024

Πενέλοπε Κρουζ- Χαβιέ Μπαρδέμ: υπάρχει λόγος που κράτησαν τον δεσμό τους κρυφό

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέλοπε Κρουζ που γεννήθηκε σαν σήμερα γνωρίστηκαν πολύ πριν κάνουν δεσμό.

28 Απρ 2024

Νοσοκόμα αποκαλύπτει τι συνέβη στο πρόσωπο της όταν σταμάτησε μετά από 20 χρόνια να κάνει μπότοξ

Κατάφερε να "παγώσει" τον χρόνο, ώσπου ήρθε η στιγμή να κάνει αποχή.

28 Απρ 2024

Ναταλία Γερμανού-19 χρόνια πριν: H αδημοσίευτη φωτογραφία από τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision το 2005

Η Ναταλία Γερμανού με την Έλενα Παπαρίζου και τον Χρήστο Δάντη.

28 Απρ 2024

Άλφρεντ Χίτσκοκ: Τι φοβόταν πολύ, ο μετρ του φόβου;

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας

28 Απρ 2024

Όσκαρ Σίντλερ: Η αληθινή ιστορία του Γερμανού επιχειρηματία, που έσωσε τις ζωές 1.200 Εβραίων

Η ιστορία έγινε γνωστή από την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ "Η λίστα του Σίντλερ".

27 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Στις 27 Απριλίου 1941 η Πηνελόπη Δέλτα.πήρε δηλητήριο, που κρατούσε πάντα κοντά της και πέντε μέρες αργότερα, στις 2 Μαΐου, άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 67 ετών.