ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Στον αγαπημένο μου Τζόνι, τον πιο υπέροχο άντρα που ξέρω. Μου έδωσες ελπίδα όταν ήμουν χαμένη»

Η ζωή της Κέλι Πρέστον πριν την 12η Ιουλίου του 2020, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

«Στον αγαπημένο μου Τζόνι, τον πιο υπέροχο άντρα που ξέρω. Μου έδωσες ελπίδα όταν ήμουν χαμένη»

Στις 12 Ιουλίου 2020, η ηθοποιός Κέλι Πρέστον έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 57 ετών μετά από μια διετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Ένας φίλος της οικογένειας είπε στο People: «Επιλέγοντας να κρατήσει την πάλη της ιδιωτική, είχε υποβληθεί σε ιατρική περίθαλψη για αρκετό καιρό, υποστηριζόμενη από την κοντινότερη οικογένεια και τους φίλους της. Ήταν μια φωτεινή, όμορφη και στοργική ψυχή που νοιαζόταν βαθιά για τους άλλους και χάριζε τη ζωή σε όλα όσα άγγιξε».

Ο Τζον Τραβόλτα, ο έρωτας της ζωής της Πρέστον, με τον οποίον ήταν παντρεμένοι για σχεδόν 29 χρόνια, στις 13 Ιουλίου 2020, απότισε φόρο τιμής στην αείμνηστη σύζυγό του, γράφοντας στο ίνσταγκραμ: «Έδωσε μια θαρραλέα μάχη με την αγάπη και την υποστήριξη πολλών. Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και τις νοσοκόμες της στο MD Anderson Cancer Center, όλα τα ιατρικά κέντρα που έχουν βοηθήσει, καθώς και πολλούς φίλους και αγαπημένους της. σε όλους αυτούς που ήταν δίπλα της. Θα τη θυμόμαστε πάντα».

Ο Τραβόλτα και η Πρέστον γνωρίστηκαν στο πλατό της ταινίας The Experts το 1987 και παντρεύτηκαν στο Παρίσι το 1991:

Η Πρέστον, η οποία ήταν ίσως πιο γνωστή για τους ρόλους της στις ταινίες Τζέρι Μαγκουάιρ, Gotti και οι Δίδυμοι, απέκτησε με τον Τράβολα, δύο παιδιά, την Έλα και τον Μπέντζαμιν. Αφού ο άλλος γιος τους, ο Τζέτι, έφυγε από τη ζωή το 2009 κατά την διάρκεια οικογενεικών διακοπών στις Μπαχάμες, το ζευγάρι επέμεινε και έμεινε έγκυος με τον Μπέντζαμιν, το 2010, όταν η Πρέστον ήταν 47 ετών.

Το 2013, η Πρέστον μίλησε στο περιοδικό Health: «Όταν ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος, έπεσα στο πάτωμα από τη χαρά μου. Σηκώθηκα από το κρεβάτι και μετά επέστρεψα και ξύπνησα τον Τζόνι. Και οι δύο αρχίσαμε να κλαίμε. Ήταν υπέροχο».

Η Πρέστον, που χαρακτήρισε τον εαυτό της ως «πολύ πρακτική» γονέα, που ήθελε να γίνει μητέρα από τα 11 της, όταν ακόμα έπαιζε με τις κούκλες της, απολάμβανε απόλυτα τον χρόνο που περνούσε με τα παιδιά της. Στην ίδια συνέντευξη, στο περιοδικό Health, είπε: «Λατρεύω καθολικά τα παιδιά μου. Ο Τζόνι και εγώ τα αγαπάμε χωρίς όρια. Αυτός τους τραγουδά Τόνι Μπένετ και Μπάρμπρα Στρέισαντ, ενώ η Έλα κι εγώ τους γεμίζουμε φιλιά».

Η Πρέστον πρωταγωνίστησε μαζί με τον σύζυγό της στην ταινία Gotti του 2018, στην οποία ο Τραβόλτα έπαιξε τον διάσημο mobster John Gotti, ενώ αυτή έπαιξε τη γυναίκα του, Victoria. Η Πρέστον είπε στο περιοδικό InStyle, το 2018, «Πολλοί άνθρωποι ήθελαν τον ρόλο αλλά η οικογένεια Gotti επέλεξε τον Τραβόλτα. Ήθελαν να παίξει τον πατέρα και η Victoria Sr. ήθελε συγκεκριμένα να παίξει τον σύζυγό της. Παράλληλα υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον για μένα να παίξω Victoria και ήμουν πολύ χαρούμενη που θα το έκανα».

Με 72 λινκ στο όνομα της, στο IMDB, η Πρέστον, η οποία γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου του 1962, στη Χονολουλού, της Χαβάη, είχε αρκετά σοβαρή καριέρα στο Χόλιγουντ. Της άρεσε ιδιαίτερα να δουλεύει μαζί με τον σύζυγό της, το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί σε αρκετές ταινίες, όπως Old Dogs, Battlefield Earth και From Paris With Love. Αλλά η ταινία που πιθανότατα ταιριάζει περισσότερο με το ζευγάρι είναι το The Experts, του 1989, όπου η Πρέστον συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Τραβόλτα. Το 2018, η Πρέστον παραδέχτηκε σε ένα επεισόδιο του talk show, Watch What Happens Live With Andy Cohen, ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αυτή και ο Τραβόλτα κεραυνοβολήθηκαν στο σετ. Παντρεύτηκαν το 1991.

«Στον αγαπημένο μου Τζόνι, τον πιο υπέροχο άντρα που ξέρω. Μου έδωσες την ελπίδα όταν ένιωθα χαμένη, με αγάπησες υπομονετικά και άνευ όρων, με έκανες να γελάω πιο δυνατά από οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο, μοιραστήκαμε τα πιο όμορφα και τα πιο δύσκολα. Είσαι ένα όνειρο Daddio και κάνεις τη ζωή πολύ διασκεδαστική. Εμπιστεύομαι την αγάπη μου μαζί σου ... Μαζί σου, ξέρω ότι θα είμαι πάντα καλά, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει. Σε αγαπώ για πάντα και εντελώς» είχε γράψει η Κέλι στον Τζόνι, σε κάποια επέτειό τους.

Στην ερώτηση δημοσιογράφου για το ποιο ήταν το μυστικό για τον μακροχρόνιο και επιτυχημένο γάμο τους, είχε απαντήσει: «Νομίζω ότι είναι η επικοινωνία, το να εξελίσσεται μέσα από τη συνύπαρξη». Η Κέλι ήταν πάντα γοητευτική, σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά ειδικά καθώς μεγάλωνε, το δέρμα της συνέχισε να λάμπει. Εξέπεμπε μια φυσική φρεσκάδα. Όπως είχε πει στο Women's Wear Daily σε μια συνέντευξη του 2018: «Δεν πίνω, δεν καπνίζω, τρώω 70% βιολογικά και χρησιμοποιώ βιολογικά προϊόντα, ακολουθώ είναι υγιή ζωή». Την ίδια χρονιά, η σταρ κυκλοφόρησε το δικό της brand ομορφιάς, το Breathe.

Είναι προφανές ότι η Πρέστον είχε μια λαχτάρα για κάθε στιγμή της ζωής της και σίγουρα αυτή η λαχτάρα θα λείψει σε όλους.

Δείτε το βίντεο με τη ζωή της:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".