ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H άγνωστη τραγωδία του Τζον Τραβόλτα: Είχε χάσει από καρκίνο του μαστού και την πρώτη του αγάπη

«Δεν ήξερα τι σημαίνει αγάπη προτού τη γνωρίσω» είχε πει για την Νταϊάνα Χάιλαντ, η οποία είχε πεθάνει σε ηλικία 41 ετών από την ίδια ασθένεια.

H άγνωστη τραγωδία του Τζον Τραβόλτα: Είχε χάσει από καρκίνο του μαστού και την πρώτη του αγάπη

Πολλές δεκαετίες πριν από τον θάνατο της Κέλι Πρέστον, ο Τζον Τραβόλτα, σε μια τραγική ειρωνεία της τύχης, είχε χάσει μια άλλη μεγάλη αγάπη του από την ίδια αιτία, τον καρκίνο του μαστού. Ήταν η ηθοποιός Νταϊάνα Χάιλαντ, που πέθανε το 1977 σε ηλικία μόλις 41 ετών. Εκείνη την περίοδο, ο Τραβόλτα ήταν 23.

Η Χάιλαντ είχε ξεχωρίσει μέσα από ρόλους σε ταινίες όπως οι «Burke's Law» (1965) και «Smoky» (1966) και είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον Τραβόλτα το 1976 στην «The Boy in the Plastic Bubble», υποδυόμενη τη μητέρα του. Δύο χρόνια πριν από τον θάνατό της, είχε υποβληθεί σε μαστεκτομή.

Όταν η υγεία της Χάιλαντ επιδεινώθηκε ραγδαία, ο Τραβόλτα, που γύριζε τον «Πυρετό το Σαββατόβραδο», πέταξε στο Λος Άντζελες για να βρεθεί κοντά της. Ήταν μαζί της όταν πέθανε και, όπως θυμόταν αργότερα, «ένιωσα την τελευταία της ανάσα να βγαίνει».

Για τη σχέση τους έχει πει: «Νιώθω διαρκώς ότι είναι μαζί μου. Δεν ήξερα τι σημαίνει αγάπη προτού τη γνωρίσω». Η πρώτη περίοδος της γνωριμίας τους ήταν γεμάτη πάθος: «Από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισα ένιωσα έλξη. Ήμασταν δύο τρελοί που μιλούσαμε ασταμάτητα στα γυρίσματα της ταινίας. Μετά από έναν μήνα γίναμε εραστές».

«Ήμασταν δύο τρελοί που μιλούσαμε ασταμάτητα στα γυρίσματα της ταινίας»

Ο Τραβόλτα είχε υποστηρίξει πως «με κανέναν άλλο εκτός από την Νταϊάνα δεν είχα περάσει τόσο ωραία. Και το παράξενο είναι ότι μέχρι να τη γνωρίσω νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα να κάνω μια επιτυχημένη σχέση. Και εκείνη πίστευε το ίδιο για τον εαυτό της».

Ο Τραβόλτα γνώρισε την Κέλι Πρέστον περίπου δύο δεκαετίες μετά τον θάνατο της πρώτης του μεγάλης αγάπης, στα γυρίσματα της κωμωδίας «The Experts» (1989). Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 1991, όταν η Πρέστον ήταν στο δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης με τον πρωτότοκο γιο τους, Τζετ.

Ωστόσο η ζωή του 66χρονου σήμερα σταρ φαίνεται να είναι μια ατελείωτη διαδοχή ανάμεσα στην ευτυχία και την τραγωδία. Ο Τζετ Τραβόλτα διαγνώστηκε με αυτισμό και πέθανε το 2009, όταν χτύπησε το κεφάλι του στην μπανιέρα στη διάρκεια μιας επιληπτικής κρίσης. Ο πρόσφατος θάνατος της Κέλι Πρέστον άφησε απαρηγόρητο τον σύντροφό της και τα δύο εναπομείναντα παιδιά τους, την 20χρονη Έλα και τον 9χρονο Μπέντζαμιν. Αν και όπως έγραψε για τη μητέρα της η Έλα, στον λογαριασμό της στο Instagram, «το φως σου δεν θα σβήσει ποτέ».

Δείτε τον Τζον Τραβόλτα και την Νταϊάνα Χάιλαντ στο παρακάτω βίντεο:


Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.