ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Υπόσχομαι να αναλάβω τις ευθύνες μου»: Η Ντε Τζένερις παίρνει θέση σχετικά με τις καταγγελίες

Μετά την έναρξη εσωτερικής έρευνας από τη Warner Media σχετικά με τις συνθήκες εργασίας στο The Ellen DeGeneres Show.

«Υπόσχομαι να αναλάβω τις ευθύνες μου»: Η Ντε Τζένερις παίρνει θέση σχετικά με τις καταγγελίες

Μετά την έναρξη εσωτερικής έρευνας από τη Warner Media σχετικά με τις συνθήκες εργασίας στο The Ellen DeGeneres Show η Έλεν Ντε Τζένερις με παρέμβασή της ζήτησε συγγνώμη από τους συνεργάτες της και πήρε θέση σχετικά με τις καταγγελίες για «τοξικό περιβάλλον εργασίας».

«Όταν ξεκινήσαμε την εκπομπή μας, στην πρώτη μας συνάντηση είπα σε όλους ότι το Ellen DeGeneres Show θα ήταν ένα χαρούμενο μέρος - κανείς δεν θα υψώσει ποτέ τη φωνή του και όλοι θα αντιμετωπίζονται με σεβασμό», έγραψε σε επιστολή προς το προσωπικό, σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly. «Προφανώς, κάτι άλλαξε και είμαι απογοητευμένη που έμαθα ότι αυτό δεν συνέβη. Λυπάμαι γι’ αυτό. Όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι κάτι τέτοιο είναι αντίθετο από τα πιστεύω μου κι από ό,τι ήλπιζα για αυτή την εκπομπή».

Η Ντε Τζένερις πρόσθεσε ότι καθώς η διάρκεια της εκπομπής μεγάλωνε δεν ήταν πια σε θέση να ελέγχει τα πάντα και βασίστηκε σε άλλους για να κάνουν τη δουλειά τους «όπως ήξεραν ότι ήθελα να γίνει. Προφανώς, δεν το έκαναν όλοι».

«Μαθαίνω επίσης ότι οι άνθρωποι που δουλεύουν μαζί μου μιλούν εκ μέρους μου και παρερμηνεύουν το ποια είμαι και αυτό πρέπει να σταματήσει», συνεχίζει η επιστολή. «Ως ένας άνθρωπος που έχει κριθεί και που κόντεψε να χάσει τα πάντα απλά και μόνο επειδή είναι αυτός που είναι, καταλαβαίνω πραγματικά και συμπονώ βαθιά όσους αντιμετωπίζονται διαφορετικά ή άδικα, όσους δεν αντιμετωπίζονται ως ίσοι ή, χειρότερα, αγνοούνται. Το ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώθετε έτσι, με κάνει να αισθάνομαι απαίσια».

Η παρουσιάστρια δεσμεύτηκε να διασφαλίσει ότι «αυτό δεν θα ξανασυμβεί» και υποσχέθηκε να «διορθώσει τα προβλήματα στην πορεία».

«Όλοι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα λόγια και οι πράξεις μας επηρεάζουν τους άλλους και χαίρομαι που πλέον είμαι ενήμερη για τα ζητήματα που υπάρχουν στην εκπομπή μας», έγραψε. «Υπόσχομαι να αναλάβω τις ευθύνες μου, συνεχίζοντας να πιέζω τον εαυτό μου και άλλους γύρω μου να εξελιχθούν και να μάθουν. Είναι σημαντικό για μένα και για την Warner Bros. να ξέρετε ότι όποιος έχει κάτι να πει μπορεί να μιλήσει και να αισθάνεται ασφαλής να το κάνει».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, δημοσιοποιήθηκε ότι δέκα πρώην συνεργάτες της Έλεν ισχυρίστηκαν ότι αντιμετώπισαν εκφοβισμό στα παρασκήνια της εκπομπής. Κάποιοι από αυτούς ισχυρίστηκαν ότι τους είχε απαγορευθεί να μιλούν απευθείας στην παρουσιάστρια, ενώ Αφρομερικανοί υπάλληλοι είχαν κατηγορήσει κάποιο στενό συνεργάτη της Ellen για ρατσιστικά σχόλια.

Πηγή: madamefigaro.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.