ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Η μαμά της Τζένης Θεωνά: «Η πιο μελό αφιέρωση έβερ»

Η ηθοποιός έκανε μια συγκινητική ανάρτηση μέσα στις γιορτές και η ομοιότητα με τη μητέρα της είναι σχεδόν ανατριχιαστική. Σαν μια εικόνα από το δικό της μέλλον.

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Η μαμά της Τζένης Θεωνά: «Η πιο μελό αφιέρωση έβερ»

Η Τζένη Θεωνά έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι την αγάπη της για την υποκριτική και την καριέρα της τη χρωστάει στη μητέρα της, η οποία την πήγαινε συχνά στο θέατρο. Ο ελάχιστος φόρος τιμής λοιπόν που θα μπορούσε να της αποτίσει είναι μια ανάρτηση αφιερωμένη στην κυρία Λίτσα, όπως ονομάζεται.

Τη φωτογραφία της μητέρας της, όπου η ομοιότητά τους είναι σχεδόν ανατριχιαστική, σαν μια εικόνα από το μέλλον της ηθοποιού, συνοδεύει μια συγκινητική λεζάντα: «Μία λέξη σου στέκεται ανάμεσα στις συμπληγάδες και τις κρατά. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Με μία μόνο κουβέντα σου. Περνώ. - Η τελευταία φωτό για το 2020 - Η πιο μελό αφιέρωση έβερ. - Προσπαθώντας να περιγράψεις κάτι τεράστιο φαίνεσαι ενίοτε λίγο μικρός. Το δέχομαι. Το αγαπώ».

«Προσπαθώντας να περιγράψεις κάτι τεράστιο φαίνεσαι ενίοτε λίγο μικρός. Το δέχομαι. Το αγαπώ».

Μητέρα ενός αγοριού 1,5 ετών πλέον και η ίδια, με τον Δήμο Αναστασιάδη, η Τζένη Θεωνά σχολίασε πρόσφατα σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ πως «αισθάνομαι τυχερή και ευλογημένη που κάπως μας επέλεξε και ήρθε στη ζωή μας αυτό το πλάσμα, που μπορεί να μας μάθει τόσο πολλά. [Με τον Δήμο] είμαστε μαζί έξι χρόνια. Ήρθε σε πολύ καλή στιγμή, γιατί μετά από αρκετά χρόνια θυελλώδους συμβίωσης ήμασταν και οι δύο αρκετά έτοιμοι να βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό μας, και στη μεταξύ μας συνεργασία και χάριν ενός τρίτου».

Μετά τον ερχομό του μωρού, δεν έλειψαν ωστόσο και οι δοκιμασίες για τη σχέση τους: «Άργησε πολύ να δημιουργηθεί, και δεν είμαι σίγουρη ότι υπάρχει ακόμα, χρόνος ζευγαριού, δηλαδή υπάρχει μόνο χρόνος της οικογένειας. Πρέπει να διαχειριστεί ο ένας τον άλλο με πολύ μεγαλύτερη κούραση, πράγμα που εντείνει κάπως τα πράγματα. Όμως δημιουργείτε καινούρια πεδία θαυμασμού, ανακαλύπτεις άλλες πτυχές του άλλου και τον αγαπάς, τον ερωτεύεσαι με έναν άλλο τρόπο, όχι δυαδικό πια, αλλά είναι και αυτό βαθύ και ενδιαφέρον».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Τζένης Θεωνά για τη μητέρα της:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.