Μητέρα ενός αγοριού 1,5 ετών πλέον, όχι μόνο ηθοποιός, η Τζένη Θεωνά μίλησε με αυτή την ιδιότητά της στην ΕΡΤ και τη Ζωή Κρονάκη. Περιγράφοντας τη νέα, οικογενειακή καθημερινότητά της με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον μικρό Αρίωνα, σχολίασε πως «αισθάνομαι τυχερή και ευλογημένη που κάπως μας επέλεξε και ήρθε στη ζωή μας αυτό το πλάσμα, που μπορεί να μας μάθει τόσο πολλά. [Με τον Δήμο] είμαστε μαζί έξι χρόνια. Ήρθε σε πολύ καλή στιγμή, γιατί μετά από αρκετά χρόνια θυελλώδους συμβίωσης ήμασταν και οι δύο αρκετά έτοιμοι να βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό μας, και στη μεταξύ μας συνεργασία και χάριν ενός τρίτου».

Μετά τον ερχομό του μωρού, δεν έλειψαν ωστόσο και οι δοκιμασίες για τη σχέση τους: «Άργησε πολύ να δημιουργηθεί, και δεν είμαι σίγουρη ότι υπάρχει ακόμα, χρόνος ζευγαριού, δηλαδή υπάρχει μόνο χρόνος της οικογένειας. Πρέπει να διαχειριστεί ο ένας τον άλλο με πολύ μεγαλύτερη κούραση, πράγμα που εντείνει κάπως τα πράγματα. Όμως δημιουργείτε καινούρια πεδία θαυμασμού, ανακαλύπτεις άλλες πτυχές του άλλου και τον αγαπάς, τον ερωτεύεσαι με έναν άλλο τρόπο, όχι δυαδικό πια, αλλά είναι και αυτό βαθύ και ενδιαφέρον».

«Δημιουργείτε καινούρια πεδία θαυμασμού, ανακαλύπτεις άλλες πτυχές του άλλου και τον αγαπάς, τον ερωτεύεσαι με έναν άλλο τρόπο, όχι δυαδικό πια»

Από την εγκυμοσύνη της φαίνεται να έχει τις ομορφότερες αναμνήσεις: «Ήταν για μένα ειδυλλιακή περίοδος. Ήταν μαγική εμπειρία, μεθυστική. Ήμουν από τις γυναίκες που την έζησαν υπέροχα. Μου φαινόταν εξωπραγματικό. Και όταν πέρασε και το πρώτο τρίμηνο, είχα πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη. Μετά, όταν δεν είχα κοιλιά αισθανόμουν ότι “άδειασα”. Πήρα 25 κιλά, άπειρα».

Η Τζένη Θεωνά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δύο πλευρές της μητρότητας, όπως: «Η μυρωδιά του μωρού είναι ένα άρωμα μεθυστικό. Από την άλλη πλευρά, η απόλυτη δέσμευση και αυταπάρνηση, κι αυτό είναι ένα σοκ. Νυστάζω αδιανόητα, αυτό είναι ένα μικρό μαρτύριο. Ο ύπνος είναι καθαρό βασανιστήριο».

Δείτε τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS