Η Τζένη Θεωνά σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People έκανε μια αναδρομή στην καριέρα της, μιλώντας για τις προτάσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς αλλά και την κορυφαία στιγμή της. Όπως είπε η ηθοποιός και μέλλουσα μαμά -περιμένει παιδί με τον Δήμο Αναστασιάδη- όταν ρωτήθηκε αν της προτάθηκε ποτέ να βρεθεί σε κάποιο διαγωνιστικό celebrity show ή ακόμα και σε ένα ριάλιτι επιβίωσης όπως το Survivor:

«Μου έχουν προτείνει να πάω, αλλά δεν μου ταιριάζουν και δεν το έκανα. Σε ριάλιτι δεν θα μπορούσα να βρεθώ σε καμία περίπτωση και να έχω συνεχώς μια κάμερα στραμμένη πάνω μου. Όσο είμαι στη δουλειά, σε πρόβες και γυρίσματα με πάρα πολύ κόσμο, χαίρομαι, αγαπώ την επαφή, κάνω καινούριες φιλίες, είμαι πολύ επικοινωνιακή. Μετά όμως έχω την ανάγκη να αποσυρθώ στο χώρο μου. Χρειάζομαι το ησυχαστήριό μου. Ακόμα και το σπίτι μας είναι σε μια πολύ ήσυχη γειτονιά».

Κάνοντας μια αναδρομή στην καριέρα της, ο ρόλος που αγάπησε περισσότερο από κάθε άλλον μέχρι σήμερα είναι αυτός της Μέι στο Fool for Love του Sam Shepard.

«Αγάπησα και το ρόλο και το έργο αυτού του συγκλονιστικού συγγραφέα. Τον Sam Shepard τον ερωτεύτηκα. Η εμπειρία ήταν momentum για μένα. Πριν αποφασιστεί να ανεβάσουμε τη συγκεκριμένη παράσταση, διαβάζαμε με τον Γιώργο Οικονόμου (σ.σ. σκηνοθέτη της παράστασης) διάφορα έργα – μου έστελνε πολλά και ήταν όλα πολύ ξεχωριστά. Όταν όμως ήρθε στα χέρια μου το Fool for Love, συγκλονίστηκα. Είπα στον Γιώργο “αυτό είναι” ενώ από μέσα μου έλεγα “σιγά μη γίνει”, εν μέρει για να αποφύγω την αναμέτρηση. Εκείνος όμως ήταν πολύ αποφασισμένος και αρχικά χάρη στη δική του θέληση προχωρήσαμε. Το κρατώ ως εμπειρία ζωής».

Πηγή: People

Δες την Τζένη Θεωνά στην πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

 

TAGS