ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η αηδιαστική φάρσα που κάνει ο Τζορτζ Κλούνεϊ με τα δίδυμα και τις πάνες: «Η Αμάλ παθαίνει σοκ»

«Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να με αφήσεις μόνο με τα παιδιά για μεγάλο χρονικό διάστημα» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο γοητευτικός ηθοποιός.

Η αηδιαστική φάρσα που κάνει ο Τζορτζ Κλούνεϊ με τα δίδυμα και τις πάνες: «Η Αμάλ παθαίνει σοκ»

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έδωσε συνέντευξη στο πλαίσιο των βραβείων που διοργανώνει το AARP The Magazine. Ο διάσημος ηθοποιός, πριν παραλάβει το «Βραβείο καριέρας» μίλησε με την οικοδέσποινα, Hoda Kotb.

«Όταν απέκτησα παιδιά συνειδητοποίησα πόσο άδεια ήταν η ζωή μου πριν. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτά τα δύο παιδιά. Περίμενα τόσο γιατί δεν είχα βρει τον κατάλληλο άνθρωπο» είπε αρχικά ο ηθοποιός ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε τις αταξίες που κάνει με τα παιδιά του για να προκαλούν σοκ στην Αμάλ.

«Όταν απέκτησα παιδιά συνειδητοποίησα πόσο άδεια ήταν η ζωή μου πριν. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτά τα δύο παιδιά. Περίμενα τόσο γιατί δεν είχα βρει τον κατάλληλο άνθρωπο».

Η αηδιαστική πλάκα που κάνουν στην Αμάλ

Ο 59χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι το αγαπημένο του σημείο στο θέμα της πατρότητας είναι να πειράζει τη σύζυγό του, Αμάλ, ενώ στη συνέχεια εκμυστηρεύτηκε στην παρουσιάστρια τις αταξίες που του αρέσει να κάνει με τα τριών ετών δίδυμα Έλλα και Αλεξάντερ.

«Η πιο σημαντική δουλειά μου είναι στην πραγματικότητα να τους μαθαίνω "τρομερά" πράγματα. Μου αρέσει να μαθαίνω στα παιδιά μου πράγματα που σοκάρουν τη μητέρα τους».

Όπως εξήγησε, ένα από αυτά έχει σχέση με τη Nutella και τις πάνες. Όταν η Αμάλ είναι απασχολημένη λόγω δουλειάς σε κάποια σοβαρή συνομιλία, εκείνος έχει μάθει στα παιδιά του μια αταξία που τη βγάζει εκτός εαυτού.

«Παίρνεις τη Nutella, τη βάζεις στην καθαρή πάνα και μοιάζει σαν να συνέβη κάποιο "ατύχημα" και μετά βάζεις την πάνα στους αστραγάλους σου, σαν να την κατέβασες μόλις», εξηγεί ο ηθοποιός.

«Παίρνεις τη Nutella, τη βάζεις στην καθαρή πάνα και μοιάζει σαν να συνέβη κάποιο "ατύχημα" και μετά βάζεις την πάνα στους αστραγάλους σου, σαν να την κατέβασες μόλις»

«Όταν μπαίνει η μαμά τους, τα παιδιά βάζουν την καθαρή πάνα με τη Nutella στους αστραγάλους τους, και λένε: "Μαμά;" Εκείνη τους λέει: "Οκ, περιμένετε, μην κουνηθείτε". Και τότε την κοιτάζουν και πιάνουν με χέρι την πάνα και γλείφουν τα δάχτυλά τους, δηλαδή τρώνε τη Νutella. Και προφανώς η Αμάλ σοκάρεται».

Ακόμα, ο Κλούνεϊ αποκάλυψε ότι τις περισσότερες σκανδαλιές τις κάνει με τον γιο του, ενώ η κόρη του έχει μπει κι εκείνη στο παιχνίδι τελευταία. «Αν και πιστεύει ότι αυτό που κάνουμε είναι χοντροκομμένο, βλέποντας τον Αλεξάντερ να σκάει στα γέλια και να το απολαμβάνει έχει αναλάβει κι εκείνη δράση», πρόσθεσε ο διάσημος πρωταγωνιστής.

«Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να με αφήσεις μόνο με τα παιδιά για μεγάλο χρονικό διάστημα» παραδέχτηκε ο Κλούνεϊ.

Δείτε τον Τζορτζ Κλούνεϊ να μιλάει για τα δίδυμα:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: EPA/ANDY RAIN

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.