Ένα από τα χαρίσματα του Τζορτζ Κλούνεϊ είναι το γεγονός ότι παρότι βρίσκεται ανάμεσα στους πλέον περιζήτητους και διάσημους σταρ στον κόσμο, σε κάθε συνέντευξή του δίνει την αίσθηση του προσιτού και προσγειωμένου ανθρώπου, με τον οποίο αισθάνεσαι ότι θα μπορούσες άνετα να βγεις για ένα ποτό και να γελάσεις με τα αστεία του μέχρι δακρύων. Αυτή η αίσθηση παραμένει και σε νέα τηλεοπτική συνέντευξή του, όπου περνάει με χαρακτηριστική άνεση από θέμα σε θέμα, από τους φημισμένους γείτονές του στα παιδικά του χρόνια και από εκεί στο πώς έμαθε ότι περιμένει δίδυμα με την Αμάλ.

Όπως αποκαλύπτει στη δημοσιογράφο, μεταξύ άλλων, το σπίτι τους στην Αγγλία γειτνιάζει με εκείνο της Τερέσα Μέι, ενώ στο Λος Άντζελες με την κατοικία ενός σκηνοθέτη, του Τζέρι Λόντον. Κατόπιν αναφέρεται στα παιδικά του χρόνια και στη σχέση με τους γονείς του: «Ο πατέρας μου πάντα επέμενε να φροντίζουμε τους άλλους ανθρώπους» λέει και συνεχίζει: «Ήμασταν απένταροι όταν ήμουν μικρός. Όλα τα ρούχα μου τα έφτιαχνε η μητέρα μου. Αλλά δεν το ξέραμε, δεν αισθανόμασταν έτσι».

Στη συνέχεια η συζήτηση πηγαίνει στην αποκάλυψη της είδησης για τα δίδυμα. Όπως θυμάται ο Κλούνεϊ, εκείνη την περίοδο ήταν σε γυρίσματα ταινίας. Όταν πήγαν στον γιατρό με την Αμάλ και έκαναν τον υπέρηχο, «μας λέει: “να το μωρό... Να και το δεύτερο μωρό”. “Το δεύτερο; Μα τι λες;”. Εκείνη τη μέρα πήγα για δουλειά σοκαρισμένος», προσθέτει.

Δείτε τη συνέντευξη του Κλούνεϊ:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: EPA/ANDY RAIN

TAGS