ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

50 χρόνια πριν: Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου νύφη στον πρώτο της γάμο με τον Δάνη Κατρανίδη

H κομψή και ρομαντική εμφάνιση με το τούλινο πέπλο.

KATRANIDIS_PAPAKOSTANTINOY ndp

"Ξέρετε τι είναι έρωτας; Να σου λένε, μην πας ευθεία, γιατί έχει γκρεμό κι εσύ να προχωράς φωνάζοντας: "πεεεεέφτωωωω!". Με τον Δάνη είχαμε έναν υπέροχο γάμο και ένα υπέροχο διαζύγιο", είναι τα τρυφερά λόγια της Μίρκας Παπακωνσταντίνου σε ερώτηση σχετικά με την σχέση της με τον επιτυχημένο ηθοποιό του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Γνωρίστηκαν όταν ακόμη ήταν φοιτητές στο πρώτο έτος της δραματικής σχολής, φίλοι, "κολλητοί" όπως έχουν περιγράψει αμφότερα την σχέση τους. " Ο Δάνης ήταν ο κολλητός μου, είχε την σχέση του, είχα την σχέση μου και βγαίναμε όλοι μαζί", αποκάλυψε σε παλαιότερη συνέντευξη η πρωταγωνίστρια της " Μουρμούρας".

Μία φιλία που εξελίχθηκε σε έρωτα, και οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Ίσως, όχι ακολουθώντας την κλασική διαδρομή μιας ερωτικής σχέσης, αφού πράγματι οι δυο τους ήταν φίλοι. Τα πράγματα άλλαξαν πορεία ανάμεσα στην Μίρκα και τον Δάνη, όταν αυτός έφυγε με έναν θίασο, και η ηθοποιός κατάλαβε ότι είναι αισθητή η απουσία του από την ζωή της, Τελικά, δένονται με τα ιερά δεσμά του γάμου το 1971 και μένουν μαζί έως το 1977.

Μόλις 24 ετών, η ταλαντούχα Μίρκα παντρεύεται με τον " μεγάλο έρωτά" της, και φοράει ένα κομψό νυφικό ρομαντικό και ξεχωριστό ακριβώς όπως ήταν- είναι, και θα είναι- η σχέση τους. " Εμείς τότε λειτουργούσαμε λίγο σαν επτά νάνους του παραμυθιού που φτιάχνουν σπιτάκι τους. Αποφασίσαμε να παντρευτούμε, γιατί σκεπτόμασταν ότι ο ένας συγγενής θα μας πάρει το ψυγείο και ο άλλος την ηλεκτρική κουζίνα. Θυμάμαι την πρώτη νύχτα του γάμου, καθόμασταν στο πάτωμα του άδειου σπιτιού, γιατί δεν το είχαμε επιπλώσει ακόμα, διαβάζαμε τις ευχετήριες κάρτες και, επειδή δεν αναγνωρίζαμε το όνομα του αποστολέα, λέγαμε: "να δεις που πήραμε τα δώρα από τον προηγούμενο γάμο!", δηλωσε η ηθοποιός για τις πρώτες στιγμές μετά τον γάμο τους.

Ο Δάνης Κατρανίδης έκανε τρεις γάμους στη ζωή του, αλλά όπως ανέφερε "δε κρατώ με όλες τις συζύγους μου καλές σχέσεις. Έτυχε". Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είναι η εξαίρεσή του, αφού μέχρι και σήμερα διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Μετά το διαζύγιο τους, μάλιστα, έχουν βρεθεί και επαγγελματικά, με τους δυο τους να ομολογούν ότι ήταν μία υπέροχη εμπειρία.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

Περισσότερα από

News

02 Μαϊ 2024

Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι: "Πήρες Ozempic";

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.

02 Μαϊ 2024

Αν βρεθείς στο Λονδίνο μην χάσεις την μαγική έκθεση του Marc Quinn στο Kew Gardens

Μια έκθεση εντυπωσιακών γλυπτών που συνομιλούν με τον φυτικό κόσμο περιμένουν τους επισκέπτες του Kew Gardens, ενός από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της μητρόπολης.

02 Μαϊ 2024

Ποια ήταν στα αλήθεια η τρομακτική και γοητευτική Δούκισσα της Πλακεντίας;

Η Σοφία Λεμπρέν κράτησε ταριχευμένη την κόρη της στο υπόγειο του σπιτιού της και αποτελεί ακόμα και σήμερα να μυστήριο που πλανάται στον αέρα της Αθήνας.

02 Μαϊ 2024

Τάιρα Μπανκς - Χάιντι Κλουμ: Η ζωή αρχίζει στα 50

Μια εμφάνιση- έκπληξη στην συναυλία της Μαράια Κάρεϊ στο Λας Βέγκας, έκαναν τα δυο τοπ μόντελς και το γλέντησαν πραγματικά.

02 Μαϊ 2024

Δημήτρης Παπανικολάου: "Δεν μπορώ να είμαι περήφανος, επειδή γεννήθηκα 2 μέτρα και καρφώνω καλύτερα, Στόχος μου είναι να εμπνέω τους ανθρώπους"

Για αυτό και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του: σημασία δεν έχουν μόνο τα δώρα που μας χάρισε απλώς η Φύση, αλλά ό,τι κατακτούμε με το πνεύμα και την ψυχή μας.

02 Μαϊ 2024

Ταμάρα ντε Λεμπίτσκα: Η φιλήδονη, δύσκολη και ταλαντούχα καλλιτέχνις του μεσοπολέμου που άλλαξε την τέχνη

Εκθέσεις, ένα μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ και τιμές-ρεκόρ σε δημοπρασίες φέρνουν στο προσκήνιο μία από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη καλλιτεχνική επιρροή στις αρχές του 20ού αιώνα.

02 Μαϊ 2024

Γιατί η Τζένιφερ Άνιστον αναστάτωσε το διαδίκτυο με τη νέα ανάρτησή της στο Instagram;

Παρότι ήταν μια ανάρτηση για προϊόν η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε φωτιές.

02 Μαϊ 2024

Όταν η Ρούνεϊ Μάρα υποδύθηκε τη Μαρία Μαδγαληνή δίπλα στον Χοακίν Φίνιξ

Τότε η ηθοποιός είχε δηλώσει πως η Μαρία Μαγδαληνή υπήρξε "ριζοσπαστική" γυναίκα.

02 Μαϊ 2024

Η Adele επαναφέρει τις απόλυτες γόβες των 80s

Είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε αυτήν την εποχή.

02 Μαϊ 2024

Τομ Χανκς- Ρίτα Γουίλσον: "Ακόμα δεν πιστεύω πως η γυναίκα μου βγαίνει μαζί μου"

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν 36 χρόνια γάμου και έχουν πολλά να πουν για τις σχέσεις.