ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H Πάμελα Άντερσον μας καλωσορίζει στο υπέροχο σπίτι της

Η Πάμελα Άντερσον φαίνεται να απολαμβάνει τις μικρές καθημερινές στιγμές της ζωής.

Η Πάμελα Άντερσον φαίνεται να έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και των διασήμων. Πριν από έναν σχεδόν χρόνο πήρε τη γενναία απόφαση να αφήσει πίσω της το Μαλιμπού και να μετακομίσει στο Βανκούβερ του Καναδά, στο σπίτι των παππούδων της. Μάλιστα, μοιράζεται στο σπίτι με τα 5 σκυλιά της και απολαμβάνει να φροντίζει τον κήπο της, όπως και άλλες μικρές χαρές της ζωής.

Τώρα, ανέβασε ένα νέο στιγμιότυπο, με την ίδια να σερβίρει στον εαυτό της ένα πιάτο σούπας και να το απολαμβάνει στο σαλόνι της, ενώ πριν λίγο καιρό οι followers της την είχαν δει να φροντίζει τον κήπο της, αλλά και τη θάλασσα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σπίτι της.

Πολύ νερό έχει κυλήσει στο αυλάκι για το κορίτσι από το Baywatch, τα σκάνδαλα και τους τέσσερις γάμους. Τώρα που τα παιδιά, αλλά και οι γονείς της έχουν μεγαλώσει αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να επιστρέψει στις ρίζες της.

"Τώρα ζω μία πολύ πιο ρομαντική ζωή από αυτή που ζούσα μες στις σχέσεις μου" είπε το πρώην μοντέλο και ηθοποιός. "Ανάβω τα κεριά μου και βάζω τη μουσική να παίζει. Έχω το πιάνο μου και θα ήταν αληθινά υπέροχο αν ήταν και κάποιος άλλος στη ζωή μου που να απολαμβάνει τα ίδια πράγματα, απλώς δεν τον έχω συναντήσει ακόμα" είχε δηλώσει η Άντερσον σε συνέντευξή της.

Η ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια νέα τάση στον χώρο καθώς αρνείται πλέον να βάφεται και πλέον μπορεί να αποχωριστεί το λουκ που την είχε καθιερώσει στον χώρο. Κι αυτό δεν είναι λίγο.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

15 Ιουν 2024

Κέιτ Μίντλετον: "Υπάρχουν κακές και καλές ημέρες"

Συγκινημένη για τα μηνύματα υποστήριξης που έχει λάβει απ' όταν έγινε γνωστό πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο δήλωσε σε νέο μήνυμά της η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον.

Περισσότερα από

News

15 Ιουν 2024

Η Ελληνίδα καλλονή που έχει σχέση με τον Κόλιν του "Bridgerton"

Ο πρωταγωνιστής της σειράς του netflix, "Bridgerton" είναι ξανά ερωτευμένος με μάλιστα με ελληνίδα.

15 Ιουν 2024

Τρεις σούπερ σταρ της κλασικής μουσικής στο Ηρώδειο

Οι τρεις κορυφαίοι σολίστες, Ιμάνιουελ Αξ, Λεωνίδας Καβάκος και Γιο-Γιο Μα θα βρεθούν μαζί στη σκηνή, στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

15 Ιουν 2024

"Ξεπέρασα τα όρια": Ο Kέβιν Σπέισι σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση

Για πρώτη φορά, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός παραδέχεται ότι τελικά στο παρελθόν είχε μία συμπεριφορά εκτός ορίων. Υπενθυμίζεται ότι είχε κατηγορηθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά.

15 Ιουν 2024
15 Ιουν 2024

Έντουαρντ Νόρτον: Σε νέο ανατρεπτικό ρόλο πίσω από τις κάμερες

Ιδρύει τη δική του εταιρία δεδομένων και ανάλυσης στοιχείων για την τηλεόραση και τις πλατφόρμες.

15 Ιουν 2024

Η τρυφερή εξομολόγηση της Μαρίας Σάκκαρη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: "Είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου"

Για το τένις, την οικογένειά της, τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τις δύσκολες στιγμές της καριέρας της μίλησε η Μαρία Σάκκαρη.

15 Ιουν 2024

Ισπανία: "Γράφουμε ιστορία" λένε οι γυναίκες πίσω από το Wikiesfera που φιλοδοξεί να διορθώσει τις ανισότητες λόγω φύλου της Wikipedia

Mόνο το 5% της ύλης του Wikipedia αφορά γυναίκες! Και το Wikiesfera μάχεται να αλλάξει τα ποσοστά άρθρο- άρθρο.

14 Ιουν 2024

Άγρια δολοφονία στην Πάφο: Μαχαίρωσε τη σύζυγο του και την πέταξε από το μπαλκόνι

Ενας άνδρας στην Πάφο μαχαίρωσε τη σύζυγό του και την πέταξε από το μπαλκόνι.

14 Ιουν 2024

Η Νικόλ Κίντμαν εντυπωσίασε στην πρεμιέρα του "A Family Affair" στο Λος Άντζελες με το χρώμα που επέλεξε

H Κίντμαν και ο Έφρον συναντιούνται ξανά στη μεγάλη οθόνη και γίνονται... ζευγάρι.