ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Στινγκ και Τρούντι Στάιλερ: Ένας έρωτας 31 ετών και πολλών εκατομμυρίων

Ο 72χρονος μουσικός και η 69χρονη σύζυγός του είναι παντρεμένοι 31 χρόνια και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά. Και μια αμύθητη περιουσία.

Εκείνος είναι απλώς ο θρύλος Στινγκ. Εκείνη είναι ηθοποιός, κινηματογραφική παραγωγός, μητέρα τεσσάρων παιδιών αλλά κυρίως η σύζυγος του Στινγκ. Η 69χρονη Τρούντι Στάιλερ όχι μόνο δεν ζει στη σκιά του σουπερστάρ της μουσικής, αλλά δηλώνει περήφανη κυρία Στινγκ.

"Είμαι το ίδιο χαρούμενη όταν με αποκαλούν κυρία Στινγκ αντί για Τρούντι Στάιλερ" είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στους βρετανικούς "Τάιμς" τονίζοντας πως το όνομα δεν είναι αυτό που καθορίζει την πορεία του ανθρώπου αλλά η ίδια η προσωπικότητά του. "Ποτέ δεν ένιωσα ως σύζυγος του Στινγκ ότι θα ζήσω στη σκιά του. Πάντα είχα στο μυαλό μου ξεκάθαρη αίσθηση τού τι είμαι και τι μπορώ να κάνω". Φυσικά και μπορεί να κάνει τα πάντα αφού ο Στινγκ κερδίζει 2.000 δολάρια την ημέρα από τα πνευματικά δικαιώματα του "Every Breath You Take".

Γείτονες με την βρετανική βασιλική οικογένεια

Το 1990 ο Στινγκ και η σύζυγός του αγόρασαν ένα σπίτι στο Wiltshire της Αγγλίας, και ήταν πράγματι στην εξοχή, αλλά δεν ήταν καθόλου ταπεινό. Το Lake House είναι ένα αρχοντικό του 16ου αιώνα με 14 υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, το οποίο βρίσκεται σε έκταση 300 στρεμμάτων. Σύμφωνα με το Architectural Digest, το κτήμα κάνει τριπλή δουλειά ως σπίτι, δημιουργικό καταφύγιο και στούντιο ηχογράφησης – κάθε τραγούδι στο άλμπουμ "Ten Summoner’s Tales" γράφτηκε και ηχογραφήθηκε εκεί.

Η βίλα στην Τοσκάνη

Ο Στινγκ και η Τρούντι Στάιλερ, διαθέτουν και μια βίλα, "Το Παλάτι" όπως το έχουν ονομάσει, στην Τοσκάνη. Είναι μια υπέροχη έπαυλη του 16ου αιώνα.

Η Τρούντι δημοσιεύει συχνά στιγμές από τον ... παράδεισο στο προφίλ της στο Ιnstagram, με τον Στινγκ στους κήπους της βίλας. Πρόσφατα η ηθοποιός και παραγωγός δοκίμαζε ένα καινούργιο κρασί μαζί με τον οινολόγο Ρικάρντο Κοταρέλλα και τον Στινγκ. Έδειχναν μαγεμένοι από τη γεύση του κρασιού. Στην συνέχεια ο τραγουδιστής έπαιξε με την κιθάρα του ένα ρομαντικό κομμάτι. Στη λεζάντα της δημοσίευσης η Τρούντι έγραψε: "Υπέροχη Ζωή!!! Πάρε αυτόν τον μουσικό στην άκρη του δρόμου. Είναι πολύ καλός ή όχι;"

Το ζευγάρι παράγει τα δικά του κρασιά στους αμπελώνες της βίλας χρησιμοποιώντας μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας. Μέχρι στιγμής, τα 3.500 στρέμματα από το 2000, παράγουν 4 ερυθρά κρασιά με ιδιαίτερα εμπνευσμένα ονόματα από γνωστά τραγούδια του Στιγκ ενώ το τέταρτο παίρνει το όνομά του από ένα κτίσμα της βίλας.

Δίπλα στους αμπελώνες, το ζεύγος επεκτείνει τις αγροτικές του δραστηριότητες παράγοντας ελαιόλαδο, αλλά και μέλι σε ποικιλία γεύσεων όπως ακακίας, καστανιάς, δάσους και ανθέων. Υπάρχουν επίσης τρεις ανεξάρτητες μικρότερες κατοικίες καθώς και δύο βίλες σε κοντινή απόσταση που διατίθενται για διακοπές, γάμους, πάρτι και εταιρικές εκδηλώσεις.

Οι ανθρωπιστικοί σκοποί

Σίγουρα έχετε ακούσει για το Rainforest Foundation, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που συνεργάζεται με κοινότητες ιθαγενών σε ευάλωτα οικοσυστήματα τροπικών δασών. Πρόκειται για ένα μεγάλο φιλανθρωπικό ίδρυμα που έχει αναλάβει την ευθύνη για την προστασία περίπου 28 εκατομμυρίων στρεμμάτων τροπικών δασών τις τελευταίες δεκαετίες. Και ιδρύθηκε από τον Στινγκ και τη σύζυγό του Τρούντι Στάιλερ.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση που έγραψε στο blog της, η Τρούντι βρισκόταν στη Νότια Αμερική όταν είδε από πρώτο χέρι από αέρος μεγάλες εκτάσεις καμένου και κατεστραμμένου τροπικού δάσους. Όταν οι δυο τους μίλησαν με τους ιθαγενείς, έμαθαν ότι τα δάση καταστρέφονταν κυρίως από εξωτερικά συμφέροντα: "Αδίστακτες πολυεθνικές" που έκαιγαν τα δάση, ώστε να μπορούν να βόσκουν βοοειδή ή να κατασκευάζουν ορυχεία και γεωτρήσεις. Έτσι ίδρυσαν το Ίδρυμα Rainforest Foundation με σκοπό να προστατεύσουν τα δικαιώματα των ιθαγενών στη γη τους.

Οικογένεια και αγάπη

Ο Στινγκ έχει έξι ενήλικα παιδιά, και είναι όλα εξίσου ταλαντούχα. Σύμφωνα με το Closer, ο μεγαλύτερος, ο Τζόι, είναι τραγουδιστής, συνθέτης και μπασίστας, όπως ακριβώς και ο διάσημος πατέρας του. Η μεγαλύτερη κόρη του, η Φούκσια, είναι ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός. Η Μπριγκίτε είναι επίσης ηθοποιός, όπως και ο Τζιάκομο, που είναι ο μικρότερος. Ο Τζέικ είναι μοντέλο και σκηνοθέτης και η κόρη τους Έλιοτ είναι μουσικός που έγραψε το πρώτο της τραγούδι σε ηλικία 13 ετών. Ο Στινκ έχει επίσης βαπτίσει τον Ρόκο Ρίτσι, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος γιος της Madonna.

Το τρυφερό στιγμιότυπο του Στινγκ και της Τρούντι Στάιλερ μετά από 31 χρόνια γαμού

Χθες ο Στινγκ και η σύζυγός του Τρούντι Στάιλερ στο 18ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης και παρακολούθησαν την πρεμιέρα της ταινίας Posso Entrare? An Ode To Naples. Κατά την άφιξή τους χάρισαν κι ένα τρυφερό ενσταντανέ στους φωτογράφους που βρίσκονταν στον χώρο για να καλύψουν τη βραδιά.

Η 69χρονη Τρούντι επέλεξε για την περίσταση ένα μπλε βελούδινο φόρεμα. Ολοκλήρωσε το look της με ασημένιο κολιέ και ασορτί σκουλαρίκια. Ο Στινγκ προτίμησε ένα μαύρο κοστούμι το οποίο συνδύασε με πουλόβερ, λευκό πουκάμισο και γραβάτα.

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.