ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Παπάκι, δεν ντρέπεσαι;"- H επική αντίδραση του Φρέντυ Γερμανού στην γυμνή φωτογράφιση στο Playboy

Η Μαρία Ιωαννίδου θυμάται την " χρυσή εποχή" του Playboy και μιλάει για την αντίδραση του Φρέντυ Γερμανού.

Η Μαρία Ιωαννίδου είναι μία από τις πολλές διάσημες Ελληνίδες που φωτογραφήθηκε για το εμβληματικό περιοδικό " Playboy". Η Ζωή Λάσκαρη, η Δήμητρα Γαλάνη, η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν μερικές από τις διασημότητες της εγχώριας showbiz που είχαν ποζάρει με ελάχιστα ρούχα στον φακό του θρυλικού εβδομαδιαίου περιοδικού.

Η χορογράφος βρέθηκε στην εκπομπή " Πάμε Δανάη", η οποία φιλοξενεί την στήλη Secret Stories, και μοιράστηκε μερικές άγνωστες λεπτομέρειες για εκείνη την εποχή, ενώ αποκάλυψε την αντίδραση του Φρέντυ Γερμανού στο προκλητικό της εξώφυλλο.

"Ήμουν κι εγώ μια από τις πολλές Ελληνίδες σταρ που μου είχαν ζητήσει να κάνω Playboy. Εγώ ανένδοτη φυσικά. Ξεμυαλίστηκα γιατί είδα ότι είχε προβολή και κυρίως είχε πολλά λεφτά", είπε αρχικά η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου δημοσιογράφου για το δέλεαρ της πρότασης.

Η Μαρία Ιωαννίδου πόζαρε, τελικά, γυμνή σε ένα γκαζόν, αφού πρώτα ζήτησε την άποψη του Φρέντυ Γερμανού. "Ρώτησα τον Φρέντυ και μου είπε "αν σου κάνει κέφι να το κάνεις. Γιατί όταν μεγαλώσεις θα κοιτάς τις φωτογραφίες και θα λες κοίτα τι γκομενάρα ήμουν". Όταν έγινε η φωτογράφιση είχαμε βγάλει όλους τους άντρες από τον χώρο. Κάποια στιγμή έκλαψα κιόλας", αποκάλυψε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής.

"Παπάκι, δεν ντρέπεσαι;"- H επική αντίδραση του Φρέντυ Γερμανού στην γυμνή φωτογράφιση στο Playboy

"Το έκανα, πήγε καλά και έκανα και δεύτερη έκδοση. Μόλις πήρε το πρώτο Playboy τα ξημερώματα, ο Φρέντυ με πήρε και μου είπε "παπάκι, δεν ντρέπεσαι;”. Ο Φρέντυ είπε "να είσαι περήφανη για το σώμα σου. Δεν είναι χυδαίο, γιατί δεν είσαι εσύ χυδαία”", είπε και πρόσθεσε:

"Ήταν από τους λίγους που μου έδωσαν "συγχαρητήρια”. Άκουσα πολλά αρνητικά σχόλια και μου έκανε ζημιά. Ο Λεμπέσης είπε για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο που θα μου έδινε "εγώ κορίτσια που έχουν κάνει Playboy δεν τα θέλω στη δουλειά”".

H Mαρία Ιωαννίδου ήταν η τελευταία σύζυγος του αξέχαστου δημοσιογράφου και παρουσιαστή. Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει ότι ο μοναδικός λόγος διαφωνίας ανάμεσά τους ήταν "τα μίνι". " Είχα κουράσει λιγάκι τον Γερμανό.Ήθελε να κόψω τα μίνι. Πίστευε πολύ σε εμένα και στην καριέρα και στην πορεία μου και μου έλεγε "Αν φοράς μίνι, αν ντύνεσαι τολμηρά, αν δεν προβάλλεις τον εαυτό σου, αυτό που είσαι που κάθεσαι μέσα και δεν ξέρουν ποιος είναι ο κουλτουριάρης της οικογένειας και δεν το προβάλλεις, που είσαι εσύ για να σου δώσουν καλύτερους ρόλους, για να σε πάρουν στα σοβαρά". Και θύμωνε μαζί μου. Ήταν οι μόνοι θυμοί που είχαμε στο σπίτι, δεν τσακωνόμασταν ποτέ".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.