ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μαντόνα: "Η αγάπη της οικογένειας και των φίλων είναι το καλύτερο φάρμακο"

Η Μαντόνα επιστρέφει στη σκηνή μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Τη μεγάλη επιστροφή της στη σκηνή ανακοίνωσε η Μαντόνα μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της πριν από μερικές εβδομάδες.

Ήταν τέλη Ιουνίου όταν η "βασίλισσα" της ποπ αναγκάστηκε να αναβάλλει την περιοδεία της καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί και μάλιστα παρέμεινε στην εντατική για μερικές ημέρες. Η 64χρονη φαίνεται πως έχει αναρρώσει πλήρως από τη σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που είχε, καθώς ανακοίνωσε τη μεγάλη της επιστροφή.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσα από το instagram της πως οι ημερομηνίες για την περιοδεία της επαναπρογραμματίζονται. Παράλληλα ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τους θαυμαστές για την αγάπη και την υποστήριξή τους μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε.

"Σας ευχαριστώ και πάλι για την απίστευτη υποστήριξη και την υπομονή σας αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι το πρόγραμμα για τις νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες! Θα σας δούμε σύντομα για μια γιορτή που αξίζει" έγραψε η Μαντόνα.

Η "βασίλισσα της ποπ" νοσηλεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη και λόγω της σοβαρής κατάστασης είχε αναγκαστεί να αναβάλλει την πολυαναμενόμενη περιοδεία της, με τίτλο "Celebration", η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει από το Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου.

Η Daily Mail αποκάλυψε ότι -όταν η Μαντόνα βρέθηκε αναίσθητη και εισήχθη στο νοσοκομείο- οι συνεργάτες της έκαναν έκτακτη σύσκεψη και προετοιμάστηκαν για το χειρότερο σενάριο.

Πριν από μερικές μέρες, η ίδια επέστρεψε στο instagram με τρεις φωτογραφίες, ανάμεσά τους μια με την κόρη της Λούρδη και μια με τον γιο της, Ντέιβιντ.

"Η αγάπη της οικογένειας και των φίλων είναι το καλύτερο φάρμακο. Έχει περάσει ένας μήνας που βρίσκομαι εκτός νοσοκομείου και μπορώ να σκεφτώ (σ.σ. "με καθαρό μυαλό”). Ως μητέρα μπορείς πραγματικά να αναλωθείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στα φαινομενικά ατελείωτα δώρα. Όταν η κατάσταση έγινε δύσκολη, τα παιδιά μου με βοήθησαν πραγματικά. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε τη διαφορά", είχε δηλώσει μετά την περιπέτεια που είχε.

Read Next

Περισσότερα από

News

14 Μαϊ 2024

Silia Kapsis: "Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών"

Το κορίτσι που σήκωσε ψηλά τη σημαία της Κύπρου στη Eurovision μίλησε για τη ζωή της.

14 Μαϊ 2024

Το νέο hot couple: Η Κέιτ Μος χέρι- χέρι με τον εγγονό του Μπομπ Μάρλεϊ

Όλα δείχνουν πως ένας νέος έρωτας ανατέλλει.

14 Μαϊ 2024

Πένθος για τη Βάνα Μπάρμπα, καθώς απεβίωσε η μητέρα της

Η μητέρα της έφυγε σε ηλικία 85 ετών.

14 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Ο Γιώργος Λάνθιμος έτοιμος να ξαναγράψει ιστορία

Το 77ο Φεστιβάλ των Καννών θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 25 Μαΐου και ο Γιώργος Λάνθιμος είναι έτοιμος να κατακτήσει τον πρώτο του Χρυσό Φοίνικα.

14 Μαϊ 2024

Ζερόμ Καλούτα -Θανάσης Αλευράς: "Οι σχολιαστές της Eurovision δεν έλαβαν καμία αμοιβή!"

Ο Ζερόμ Καλούτα απάντησε σε όσους θεώρησαν ότι "σπαταλήθηκε κρατικό χρήμα για εκείνους".

14 Μαϊ 2024

H Άντζελα Γκερέκου θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Σίσσυ σε νέα παραγωγή

Η Άντζελα Γκερέκου θα παίξει στη θεατρική παράσταση "Sissy in Heaven" στην οποία θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

14 Μαϊ 2024

Τέρενς Κουίκ: "Παραιτήθηκα γιατί δεν άντεχα άλλο την Έμυ Λιβανίου"

Σε μια αποκαλυπτική εξομολόγηση προχώρησε ο Τέρενς Κουίκ.

14 Μαϊ 2024

Αυτός είναι ο σύντροφος της Μαρίνας Σάττι - Επέστρεψαν μαζί στην Αθήνα

Μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, ο σύντροφος της Μαρίνας Σάττι διέγραψε τους λογαριασμούς του στα social media.

14 Μαϊ 2024

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε νονά!

Φωτογραφίες από τη βάφτιση ανέβηκαν στα social media.

14 Μαϊ 2024

Πόσα λάθη μπορεί να έκανε φέτος η ΕΒU;- Απαγόρευσε και τη σημαία της ΕΕ!

"Η ασυνέπεια στη στάση της EBU έχει αφήσει εμένα και πολλά εκατομμύρια θεατές σας να αναρωτιούνται για το τί και για ποιόν είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision", γράφει μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκή Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς στην επίσημη επιστολή του.