ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αντζελίνα Τζολί: Ζητά αποζημίωση 350 εκατομμύρια από τον Μπραντ Πιτ

Μήλον της Έριδος το γαλλικό οινοποιείο, Château Miraval.

Η δικαστική διαμάχη για το γαλλικό κτήμα και οινοποιείο, Château Miraval, του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί συνεχίζει να κλιμακώνεται. Σε μια νέα δικαστική κατάθεση που έλαβε το CNN, η πρώην επενδυτική εταιρεία Nouvel της Τζολί κατηγορεί τον Πιτ ότι προσπάθησε να διατηρήσει τον έλεγχο του Château Miraval "λεηλατώντας" τα περιουσιακά του στοιχεία.

Η επενδυτική εταιρεία της Αντζελίνα Τζολί ζητά τώρα αποζημίωση τουλάχιστον 350 εκατομμυρίων δολαρίων από τον πρώην σύζυγό της. "Ο Πιτ σπατάλησε τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας, ξοδεύοντας εκατομμύρια σε έργα ματαιοδοξίας, συμπεριλαμβανομένων άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων για ανακαινίσεις πισίνας, κατασκευή και ανοικοδόμηση μιας σκάλας τέσσερις φορές και ξοδεύοντας εκατομμύρια για την αποκατάσταση ενός στούντιο ηχογράφησης", αναφέρει το έγγραφο που κατατέθηκε τη Δευτέρα.

Οι δικηγόροι της Nouvel ισχυρίζονται στην κατάθεση ότι η "ανάρμοστη συμπεριφορά" του Πιτ κλιμακώθηκε αφότου η Τζολί πούλησε τη Nouvel τον Οκτώβριο του 2021 στην Tenute del Mondo, θυγατρική του Ομίλου Stoli, που ελέγχεται από τον Ρώσο ολιγάρχη Γιούρι Σέφλερ. "Εξοργισμένος που η Τζολί πούλησε τη Νουβέλ στον Στόλη και όχι σε εκείνον, ο Πιτ συμπεριφέρθηκε σαν ένα μοχθηρό παιδί, αρνούμενος να αντιμετωπίσει τη Νουβέλ ως ισότιμο εταίρο στην επιχείρηση", αναφέρει η κατάθεση.

Ο Πιτ κατέθεσε για πρώτη φορά μήνυση για την πώληση του κτήματος και του οινοποιείου από την Τζολί τον Φεβρουάριο του 2022, χαρακτηρίζοντάς το "παράνομο" επειδή, όπως ισχυρίζεται, οι δυο τους είχαν συμφωνήσει όταν αγόρασαν το ακίνητο ότι κανένας δεν θα πουλούσε χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου.

Ως απάντηση, η Αντζελίαν κατέθεσε ανταγωγή, ισχυριζόμενη ότι δεν υπήρξε ποτέ τέτοια συμφωνία και ότι πούλησε το μέρος του οινοποιείου σε μια προσπάθεια να έχει "οικονομική ανεξαρτησία" από τον Πιτ και να "έχει κάποια μορφή ειρήνης και κλείσιμο σε αυτό το βαθιά οδυνηρό και τραυματικό κεφάλαιο για τη ζωή της και των παιδιών τους". Το πρώην ζευγάρι αγόρασε το εξοχικό κτήμα και το οινοποιείο στη νότια Γαλλία το 2008, και αποτέλεσε το εξοχικό σπίτι, όπου περνούσαν οικογενειακό χρόνο.

Η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ το 2016, αλλά η κοινή συμφωνία επιμέλειας των ανήλικων παιδιών τους δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

15 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Η 86χρονη Τζέιν Φόντα ομορφότερη από ποτέ

Η απαστράπτουσα Τζέιν Φόντα έκλεψε την παράσταση με μία από τα ωραιότερα κοστούμια που έχουμε δει.

15 Μαϊ 2024

"Megalopolis": Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα αποκαλύπτει την πρώτη σκηνή της νέας του (και προφανώς συγκλονιστικής) ταινίας

40 χρόνια και 300 σενάρια, χρειάστηκε ο Φράνσις Φορντ Κόπολα μέχρι να τελειοποιήσει το Megalopolis. Και επιτέλους, το πρώτο τρέιλερ της νέας του ταινίας είναι επιτέλους εδώ.

Περισσότερα από

News

15 Μαϊ 2024

H Μέριλ Στριπ τιμήθηκε στις Κάννες – "Άλλαξες τον τρόπο που βλέπουμε τις γυναίκες"

Η 77η διοργάνωση απένειμε στην 74χρονη ηθοποιό τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα και η βραδιά ήταν ανάλογη του ύψους της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

15 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Λόπεζ, πόσο πιο αγενής μπορείς να γίνεις;

Νεαρή Ελληνίδα αεροσυνοδός που είχε την ατυχία να πετάξει με την σταρ, περιγράφει την εμπειρία της στο Tik Tok.

15 Μαϊ 2024

Μαρίνα Σάττι: Το νέο της τραγούδι είναι αφιερωμένο στον πρόωρα χαμένο μπαμπά της

Ο Αλί Οσμάν Σάττι, πέθανε λίγο πριν εμφανιστεί η κόρη του στην Eurovision.

15 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ καινών 2024: Παιδιά έφτασε και ο Μέσι!

Ο Μέσι, ένας από τους πρωταγωνιστές πέρσι στην ταινία "Η ανατομία μίας πτώσης" έφτασε και φέτος στις Κάννες ως επίσημος καλεσμένος.

15 Μαϊ 2024

H Μέριλ Στριπ έφτασε στις Κάννες- Θα τιμηθεί με Χρυσή Σφαίρα για το σύνολο της καριέρας της

Απύθμενο ταλέντο, σωστές αποφάσεις, συναρπαστικές ηρωίδες. Η Μέριλ Στριπ είχε την καριέρα που όλες οι ηθοποιοί ονειρεύονται.

15 Μαϊ 2024

Η Καίτη Γκρέυ έγινε 100 και το γιόρτασε με εκλεκτούς φίλους

Η σπουδαία τραγουδίστρια από τη Σάμο, με την εκπληκτική καριέρα της και τη ζεστή φωνή της έγινε 100 ετών!

15 Μαϊ 2024

Χέρι- χέρι με την κόρη του έφτασε ο Μπράντλεϊ Κούπερ στην πρεμιέρα της ταινίας "IF"

Η 7χρονη κόρη του Λία Ντε Σέιν έκλεψε τις εντυπώσεις και πάλι, αυτή τη φορά στην πρεμιέρα της ταινίας "IF".

15 Μαϊ 2024

Μέγκαν Μαρκλ: Η φούστα- παρεό της "έσπασε" το βασιλικό πρωτόκολλο

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ βρίσκονται στη Νιγηρία.

15 Μαϊ 2024

Άγρια επίθεση δέχτηκε η Ρένα Κουβελιώτη την ώρα που έκανε ρεπορτάζ

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει το απαράδεκτο συμβάν της επίθεσης στη δημοσιογράφο.

15 Μαϊ 2024

Καναδάς: Πέθανε η βραβευμένη με Νόμπελ συγγραφέας Άλις Μανρό

Οι ηρωίδες των διηγημάτων της ήταν συνήθως γυναίκες που βρίσκονταν αντιμέτωπες με σκληρές δοκιμασίες, από έναν καταπιεστικό έγγαμο βίο μέχρι την σεξουαλική κακοποίηση.