ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά για το "τέρας" που ζει μέσα της

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις αλλαγές της ζωής της και το αυτοάνοσο νόσημα της.

Το μήνυμα προς όλους μέσω Instagram, της Ρούλας Κορομηλά

Η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε φέτος στον φυσικό της χώρο, την τηλεόραση κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Τώρα μίλησε με ειλικρίνεια για την περιπέτεια της υγείας της και με το αυτοάνοσο νόσημα που αντιμετωπίζει εδώ και 15 χρόνια- το "θηρίο" όπως το αποκαλεί.

"Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου. Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου. Δεν ήμουν όμως διατεθειμένη να ηττηθώ. Μου έδειξε τα δόντια του, αλλά του έδειξα κι εγώ τα δικά μου. Το πολέμησα με δύναμη, πίστη και υπομονή. Έκτοτε το ελέγχω με διαρκή αγωγή και το κρατάω σε ύφεση" δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό "ΟΚ".

Η ίδια βρήκε τη δύναμη και τον τρόπο να συνεργάζεται με το σώμα της.

"Έμαθα να ζω μαζί του, όσο δύσκολο κι αν είναι. Εύχομαι να παραμένει ήρεμο και να μη μου επιτεθεί ξανά. Και ναι, αρκετές φορές φοβήθηκα ότι δεν θα καταφέρω να επανέλθω. Μέσα όμως από τον φόβο βρήκα τη δύναμη να παλέψω και να σταθώ στα πόδια μου δυνατή. Στη ζωή μου όσες φορές φοβήθηκα έμπαινα πάντα μπροστά από τον φόβο. Η ζωή είναι ωραία και αξίζει να πολεμάς για αυτήν".

Ερωτώμενη εάν έχει αλλάξει η ζωή της, αναρωτήθηκε "πώς να μην αλλάξω όταν όλα γύρω μου αλλάζουν;".

"Τα θέματα υγείας, η παύση από τη δουλειά και ο χρόνος που περνά με ωρίμασαν, με έκαναν να αναθεωρήσω πολλά και να αλλάξουν οι προτεραιότητές μου. Με καθοδηγούν πια τα μάτια της καρδιάς μου. Έμαθα να είμαι πιο ανεκτική, να συγχωρώ, να κατανοώ και να δικαιολογώ τους άλλους. Να αγαπώ περισσότερο τους ανθρώπους, αλλά και εμένα την ίδια. Να δίνω σημασία στα πιο απλά και ουσιαστικά πράγματα και να μην ασχολούμαι με μικρότητες. Όταν έχεις φτάσει να παλεύεις για τη ζωή σου, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται τελείως ασήμαντα. Όπως είπα, τώρα πια θέλω να είμαι εκεί που περνάω καλά. Θέλω να έχω στη ζωή μου ανθρώπους που μου λένε μόνο αλήθειες".

Η εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά για το "τέρας" που ζει μέσα της

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.