ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζίτζι Χαντίντ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο Γιολάντα Χαντίντ: O πόλεμος ξεκίνησε

Θα αφήσει η κυριαρχική Γιολάντα να φέρει η Τζίτζι τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο σπίτι; Και ποια είναι η υπερπροστατευτική μαμά Χαντίντ;

Την είχαμε ακουστά ως μητέρα των διάσημων σούπερ μόντελς Μπέλα και Τζίτζι Χαντίτ.

Την γνωρίσαμε καλύτερα όμως πριν ένα χρόνο περίπου όταν "ξυλοκοπήθηκε" με τον πρώην της κόρης της Τζίτζι, τον Zayn Malik, κατά τη διάρκεια ενός ομηρικού καυγά που οδήγησε σε χωρισμό.

Πριν από μια εβδομάδα το περιοδικό US Weekly ανέφερε ότι ο Ντι Κάπριο "έχει στραμμένο το βλέμμα του στη Τζίτζι" αλλά "η ίδια δεν θέλει ακόμα να συνάψει ρομαντική σχέση μαζί του". Ωστόσο σύμφωνα με τα αμερικάνικα tabloids "κομβικό ρόλο στην ιστορία των δύο θα αποτελέσει η μητέρα της Τζίτζι Χαντίντ, Γιολάντα, η οποία έχει στο ιστορικό της δύο γάμους και δύο διαζύγια" Αυτή θα πρέπει να εντυπωσιάσει ο Ντι Κάπριο αν θέλει η όποια σχέση του με το 27χρονο μοντέλο να εξελιχθεί.



Η Γιόλαντα Χαντίντ, πρώην μοντέλο και η ίδια εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό στις ζωές των παιδιών της, της Τζίτζι και της Μπέλα, με πηγές να αναφέρουν ότι αυτή είναι ο "κλειδοκράτορας" σε περίπτωση κατά την οποία το 27χρονο μοντέλο θελήσει να φέρει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο σπίτι.


Στο παρελθόν μάλιστα φήμες ήθελαν την Γιολάντα Χαντίντ να ακολουθεί όλους τους συντρόφους των κοριτσιών της στα social media προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις τους.

Ποια είναι η Γιολάντα Χαντίντ

Γεννήθηκε με το όνομα Γιολάντα βαν ντεν Χέρικ. Έγινε Χαντίντ όταν παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο και πατέρα των παιδιών της Μοχάμεντ Χαντίντ. Έγινε Φόστερ όταν παντρεύτηκε τον δεύτερο σύζυγό της, τον συνθέτη Ντέιβιντ Φόστερ. Ξανάγινε Χαντίντ μετά και το δεύτερο διαζύγιο, για να έχει το ίδιο επίθετο με τα παιδιά της. Στα μέσα της δεκαετίας του ’80 είχε σχέση με τον Χούλιο Ινγκλέσιας.

Στο προφίλ της στο instagramπάντως δηλώνει Student of Life.

Το πρώην μοντέλο και τηλεοπτική ριάλιτι σταρ εέζησε και τις δύο διαστάσεις της ζωής: και το δράμα και το γκλάμουρ. "Οι περισσότεροι θεωρούν ότι είμαι πολύ πιο φανταχτερή από ό,τι είμαι στην πραγματικότητα. Βαθιά μέσα μου είμαι μια αγρότισσα από την Ολλανδία, κι εκεί είμαι πιο ευτυχισμένη" έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της στον Λάρι Κινγκ.

Η αλήθεια είναι ότι εγκατέλειψε την ολλανδική φάρμα πολύ μικρή, στα 16 της. Είχε ήδη χάσει τον πατέρα της σε τροχαίο στα 7 της, γεγονός που επηρέασε τη σχέση της με τον Θεό και τους άνδρες.

Άσχετη με τη μόδα, βρέθηκε στον χώρο από καθαρή τύχη, όταν πήρε τη θέση ενός μοντέλου που αρρώστησε σε σόου στο Άμστερνταμ. Εκεί την ανακάλυψε η Αϊλίν Φορντ και της πρόσφερε συμβόλαιο για το Ford Modeling Agency. Μέχρι τότε έπλενε πιάτα σε ένα κινέζικο εστιατόριο του Ρότερνταμ, προκειμένου να συντηρεί τη μητέρα και τον αδελφό της. Για ένα μικρό διάστημα δούλεψε ως μοντέλο χεριών, ώσπου ήρθε η διεθνής καριέρα: Παρίσι, Μιλάνο, Νέα Υόρκη, Τόκιο.

Μετακόμισε στη Νέα Υόρκη με 50 δολάρια. Στόχος της να πλουτίσει: "Ήρθα στην Αμερική για να βγάλω χρήματα και να γυρίσω στην πατρίδα μου, να αγοράσω τα άλογά μου, να φροντίσω την οικογένειά μου και να συνεχίσω τη ζωή μου στην Ολλανδία".

Μεγάλωσε την Τζίτζι, την Μπέλα και τον Άνγουορ με βάση το ολλανδικό μοντέλο: ζούσαν σε μια αγροικία στη Σάντα Μπάρμπαρα, ίππευαν άλογα, μάζευαν αυγά, αγαπούσαν το σώμα και τον εαυτό τους, ήταν ευγενικά, δούλευαν σκληρά. "Είμαι η άγκυρα των παιδιών μου. Ξέρω πότε πρέπει να τα φέρω πίσω στη φάρμα, να τα ανεβάζω στα άλογά τους, να βεβαιώνομαι ότι κοιμούνται αρκετά και ότι αποσυνδέονται εντελώς από τον κόσμο" λέει.

Υπέφερε από ημικρανίες και οι γιατροί στην Αμερική διέγνωσαν σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, οπότε και δέκοψε τις εμφανίσεις της στο ριάλιτι "The Real Housewives of Beverly Hills". Επί μία δεκαετία, επισκέφτηκε περισσότερους από 100 γιατρούς σε διάφορα μέρη του κόσμου και ήταν τόσο ταλαιπωρημένη σωματικά και ψυχικά που πέρασε από το μυαλό της η σκέψη να αυτοκτονήσει. Την κράτησαν στη ζωή τα παιδιά της, που ήταν πάντα δίπλα της. Τελικά οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι πάσχει από τη νόσο του Lyme.

Read Next

26 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει το ριμέικ της θρυλικής ταινίας "9 to 5"

Η πρωτότυπη ταινία του 1980 είχε πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda, Lily Tomlin και Dolly Parton.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.