Το νέο ντοκιμαντέρ «You Never Had It - An Evening with Bukowski» για τον επιδραστικό και κατά πολλούς, αιρετικό, Αμερικανό συγγραφέα και ποιητή, Τσαρλς Μπουκόφσκι (1920 - 1994), έκανε πρεμιέρα με διαδικτυακές προβολές στις 7 Αυγούστου του 2020.

Κορμός του ντοκιμαντέρ είναι τα πλάνα αρχείου της Ιταλίδας παραγωγού και δημοσιογράφου Σίλβια Μπίτσιο, η οποία πήρε συνέντευξη από τον Μπουκόφσκι στο σπίτι του, μια βραδιά του Ιανουαρίου του 1981.

Μεταξύ αυτών που συνάντησαν, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, τους Μπουκόφσκι και Μπίτσιο, καθώς καπνίζουν, πίνουν κρασί και μιλούν για το σεξ, τη λογοτεχνία, την παιδική ηλικία και τη φύση του ανθρώπου, είναι και η μελλοντική σύζυγος του συγγραφέα, Λίντα Λι Μπέιλ, πριν παντρευτούν.

Η γραφή του έχει επηρεάσει πολλούς συγγραφείς, ποιητές ακόμα και μουσικούς. O Τσαρλς Μπουκόφσκι ένας ανίκητος πότης που κορόιδευε καθημερινά τη ζωή, ενώ τη δόξαζε με κάθε τρόπο. Το ντοκιμαντέρ κυκλοφόρησε σε virtual κινηματογράφους στις 7 Αυγούστου. Το όνομα αυτού, «You Never Had It» είναι  από την τελευταία γραμμή του ποιήματος, Those Sons of Bitches.

Το ντοκιμαντέρ έχει επιλεγεί για επίσημη συμμετοχή στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας και θα κάνει πρεμιέρα με διαδικτυακές προβολές από το New Plaza Cinema της Νέας Υόρκης και το Laemmle Theatres του Λος Άντζελες.

 

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS