Το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Hytra, στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, παραμένει κλειστό μέχρι νεοτέρας, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Όπως οι περισσότεροι σεφ αυτήν τη στιγμή, ο ιθύνων νους της κουζίνας του, Τάσος Μαντής, αναγκάστηκε να βιώσει τη μετάβαση από μία κουζίνα υψηλών αξιώσεων και ταχυτήτων, σε εκείνη του σπιτιού του.

«Η αλήθεια είναι ότι οι έντονοι ρυθμοί από τις πολλές ώρες δουλειάς, την πίεση, το στρες και το απαιτητικό service του εστιατορίου έχουν πέσει απότομα και έχουν αντικατασταθεί με την απόλυτη χαλάρωση. Την ηρεμία και τη ζεστασιά της οικογένειας...»

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο esquire.com

TAGS