Μάλιστα. Αυτή είναι made in Greece στιλιστική υπερηφάνεια. Η Sporos Collection του ελληνικού brand ippolito. 

Ο σπόρος που φυτεύεται δημιουργεί μια νέα ζωή. Η αναγέννηση είναι η κεντρική ιδέα πίσω από την νέα συλλογή του ippolito. Τα σκούρα μουντά χρώματα της σποράς, το βρεγμένο χώμα, οι αποχρώσεις ενός χειμωνιάτικου φυσικού τοπίου, οργανικές και σκοτεινές ταυτόχρονα, συνιστούν την παλέτα της χειμερινής συλλογής.

Η Sporos Collection του ελληνικού brand ippolito.  Ο σπόρος που φυτεύεται δημιουργεί μια νέα ζωή.
Το χαρακτηριστικό μαλακό δέρμα του brand υποτάσσεται στις γεωμετρικές γραμμές, εμπνευσμένες από την Mobile Art του Bruno Munari, μέσα από την αισθητική του bondage.

Το χαρακτηριστικό μαλακό δέρμα του brand υποτάσσεται στις γεωμετρικές γραμμές, εμπνευσμένες από την Mobile Art του Bruno Munari, μέσα από την αισθητική του bondage. Μαύρες λεπτομέρειες πλαισιώνουν όλα τα σχέδια, καθώς συνδιάζονται με το χαρακτηριστικό μινιμαλ ύφος και την ποιότητα του ippolito, συνθέτοντας μια συλλογή με αυστηρές γραμμές και έντονο τόνο μυστηρίου και πηγαίου αισθησιασμού. 

Τα σκούρα μουντά χρώματα της σποράς, το βρεγμένο χώμα, οι αποχρώσεις ενός χειμωνιάτικου φυσικού τοπίου, οργανικές και σκοτεινές ταυτόχρονα, συνιστούν την παλέτα της χειμερινής συλλογής.
Η αναγέννηση είναι η κεντρική ιδέα πίσω από την νέα συλλογή του ippolito.

Την καμπάνια της συλλογής Sporos FW1718 επιμελήθηκε ο φωτογράφος Γιώργος Καπλανίδης.


*Μπορείτε να βρείτε την Sporos Collection στο Ippolito Showroom, Βουλής 38, Αθήνα και online στο www.ippolito.gr

Facebook Ippolito

 

TAGS