Τα κοσμήματα της Κατερίνας Ζουρίδη θα τα λατρέψεις, θες δεν θες. Που θες, δηλαδή. Είναι σύγχρονα, όμορφα, ευωδιάζουν «τώρα» και υπογράφουν τη στιγμή.

-Ποια είναι η ιστορία σου;

Σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων ενώ παράλληλα με τις σπουδές μου παρακολούθησα μαθήματα αργυροχρυσοχοΐας και 3D design. Βρισκόμενη στην οικογενειακή επιχείρηση από μικρή ηλικία αγάπησα το χώρο του κοσμήματος. Έτσι μετά το πέρας των σπουδών μου, χωρίς δεύτερη σκέψη, ξεκίνησα να εργάζομαι κανονικά πλέον στο Jour αναλαμβάνοντας αρχικά τη δημιουργία του eshop και την προώθηση της επιχείρησης μέσω των social media.

Η Κατερίνα Ζουρίδη σχεδιάζει την εποχή μέσα από κοσμήματα.

-Ποια είναι η ιστορία του Jour;

Η παρουσία της οικογένειας μας στον χώρο του κοσμήματος ξεκινά στα τέλη του ´70 με το θείο μου (Ζουρίδη Χρήστο) να ανοίγει αρχικά εργαστήριο στο Σύνταγμα και στην συνέχεια κατάστημα αργυροχρυσοχοΐας. Το 1999 μαζί με τους γονείς μου ανοίγουν το Jour στην Καλλιθέα στο οποίο υπάρχουν κοσμήματα από ασήμι 925.

-Ποιο είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα των κοσμημάτων σου.

Τα κοσμήματα μας είναι από ασήμι 925 με πλαταίνω ή επιχρύσωμα ώστε να μην μαυρίζουν. Ακολουθούμε τις τάσεις της μόδας διατηρώντας πάντα τη δική μας αισθητική. Το μεγαλύτερο μέρος των κοσμημάτων μας κατασκευάζονται στο εργαστήριο μας. Παράλληλα όμως συνεργαζόμαστε και με εξαίρετους Έλληνες κατασκευαστές/προμηθευτές κοσμημάτων. Αυτό που στοχεύουμε να έχουν τα κοσμήματα μας είναι άριστη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

Ακολουθούμε τις τάσεις της μόδας διατηρώντας πάντα τη δική μας αισθητική.
Από την συλλογή μιας γυναίκας δεν πρέπει να λείπει και η βέργα-βραχιόλι.

-Ποιο είδος κοσμήματος αγαπάς πιο πολύ.

Λατρεύω τα μικρά και διακριτικά κοσμήματα τα οποία μπορείς να τα συνδυάσεις μεταξύ τους και να πετύχεις ένα διαχρονικό mix ‘n’ match ιδανικό για όλες τις ώρες.

-Πέντε βασικά κομμάτια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει.

Το «black dress» στο κόσμημα είναι ο κρίκος. Ένα ζευγάρι κρίκων medium size μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Συνδυάζεται εύκολα με άλλα κοσμήματα και πηγαίνει σε κάθε τύπο γυναίκας. Basic κόσμημα είναι και τα βεράκια σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Είναι διαχρονικά και άνετα. Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει δυνατό comeback τα ροζάρια. Σε κάθε κοσμηματοθήκη πρέπει να υπάρχει έστω ένα κολιέ ροζάριο με ημιπολύτιμες πέτρες. All time classic! Από την συλλογή μιας γυναίκας δεν πρέπει να λείπει και η βέργα-βραχιόλι. Συνδυαστικά με άλλες βέργες είτε με βραχιόλια μακραμέ αναδεικνύουν και το πιο απλό outfit. Τέλος απαραίτητο είναι ένα necklace layering. Δυο μικρά και διακριτικά κολιέ είναι must have items για μια ολοκληρωμένη συλλογή.

Το «black dress» στο κόσμημα είναι ο κρίκος. Ένα ζευγάρι κρίκων medium size μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Basic κόσμημα είναι και τα βεράκια σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

 

Aπαραίτητο είναι ένα necklace layering. Δυο μικρά και διακριτικά κολιέ είναι must have items για μια ολοκληρωμένη συλλογή.
Το φετινό καλοκαίρι την Νο1 θέση την έχει το Set of Two. Συνδυασμός ασημί λουστρέ δαχτυλιδιών στα δυο τελευταία δάχτυλα του χεριού. Είναι ένας συνδυασμός που έχει αγαπηθεί από όλες τις γυναίκες.

-Ποιο είναι το δυνατό τρεντ του καλοκαιριού;

Το φετινό καλοκαίρι την Νο1 θέση την έχει το Set of Two. Συνδυασμός ασημί λουστρέ δαχτυλιδιών στα δυο τελευταία δάχτυλα του χεριού. Είναι ένας συνδυασμός που έχει αγαπηθεί από όλες τις γυναίκες.

 

-Ποιο είδος κοσμήματος φοριέται ιδανικά με το μπικίνι μας.

Η παραλία θέλει mix ‘n’ match. Μικρά κρικάκια στην απόχρωση του χρυσού συνδυασμένα με vintage layering από επίχρυση gourmet αλυσίδα μαζί με επίχρυσο φλουρί, τύπου «κωνσταντινάτο».

Facebook Jour

Η παραλία θέλει mix ‘n’ match. Μικρά κρικάκια στην απόχρωση του χρυσού συνδυασμένα με vintage layering από επίχρυση gourmet αλυσίδα μαζί με επίχρυσο φλουρί, τύπου «κωνσταντινάτο».

 

TAGS