ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Βreak Free: To ελληνικό swimwear brand που θα «απελευθερώσει» το καλοκαίρι σου

Kόντρα στη δυσθυμία της εποχής, τα MAA BOO φέρνουν ξανά χρώμα και χαρά στις ζωές μας.

Βreak Free: To ελληνικό swimwear brand που θα «απελευθερώσει» το καλοκαίρι σου

Με αίτημα να κερδίσουμε πίσω τη ζωή, τη χαρά και την αισιόδοξη διάθεση μας, οι MAA BOO Swimwear υποδέχονται το Καλοκαίρι 2021 με μια συλλογή γεμάτη ανατροπές και uplifting χρώματα και δίνουν ένα τίτλο που παραπέμπει περισσότερο σε σύνθημα: Break Free.

Οι δημιουργοί του brand, Άννα Τζελέπη και Ιλόη Χατζησπυρίδη, συνέθεσαν και φέτος μια συλλογή ελεύθερη, ταξιδιάρικη και πολύχρωμη, μια κολεξιόν αντίδοτο στη δυσθυμία της εποχής, μια κολεξιόν που πρεσβεύει τη «χαρά της ζωής» και μας συνεπαίρνει σε νέες καλοκαιρινές περιπέτειες.

Βreak Free: To ελληνικό swimwear brand που θα «απελευθερώσει» το καλοκαίρι σου

Παραμένοντας πιστές στο DNA του brand, οι δημιουργοί εμπλουτίζουν τη νέα συλλογή για το Καλοκαίρι 2021 με τα χαρακτηριστικά ευφάνταστα prints τους, πολλά από τα οποία σχεδιάζονται αποκλειστικά για το brand MAA BOO Swimwear.

Παραμένοντας πιστές στο DNA του brand, οι δημιουργοί εμπλουτίζουν τη νέα συλλογή για το Καλοκαίρι 2021 με τα χαρακτηριστικά ευφάνταστα prints τους, πολλά από τα οποία σχεδιάζονται αποκλειστικά για το brand MAA BOO Swimwear.

Εμπριμέ σχέδια με fun διάθεση, όπως το κοριτσίστικο Cheetara και το pop Holly Lobster. Exotic prints με ήσυχους ή εκτυφλωτικούς χρωματικούς συνδυασμούς που μας ταξιδεύουν σε παραδεισένιους προορισμούς όπως το Waterdrop, το La Cubana, το Midsummer αλλά και το signature Magic Van με τα naïve χαβανέζικα σκίτσα.

Για τις λάτρεις του κλασικού στυλ ωστόσο, τα Maa Boo Swimwear παρουσιάζουν τα ανατρεπτικά snakeskin prints Sneaky Baby και Glam Rock, το oriental ύφους Princess αλλά και το σκανδιναβικό Dots. Μετά από μια σεζόν που επικράτησε το comfy chic και το αthleisure στυλ, οι MAA BOO ανταποκρίνονται στο αίτημά μας για περισσότερη πολυτέλεια ενισχύοντας τη συλλογή με deluxe υφές όπως το ολόχρυσο μαγιό Bling Bling, τα ιριδίζοντα Spice Girls και Champagne, αλλά και τη vinyl υφή Highway 385. Νέα προσθήκη στη συλλογή είναι επίσης τα jacquard υφάσματα με εκτυφλωτικούς neon χρωματισμούς όπως το πορτοκαλί Cayenne αλλά και το πράσινο-μαύρο Neon Valley με σήμα κατατεθέν τα διακοσμητικά φερμουάρ.

Νέα προσθήκη στη συλλογή είναι επίσης τα jacquard υφάσματα με εκτυφλωτικούς neon χρωματισμούς όπως το πορτοκαλί Cayenne αλλά και το πράσινο-μαύρο Neon Valley με σήμα κατατεθέν τα διακοσμητικά φερμουάρ.

Τα αγαπημένα surfsuitsτων MAA BOO Swimwear παραμένουν και φέτος ένα από τα signature σχέδια της κολεξιόν και εμπλουτίζονται με νέα prints για να φορεθούν τόσο στα θαλάσσια activities όσο και ως bodysuits για ένα uber cool καλοκαιρινό outfit. Εξίσου δυνατό σημείο της φετινής συλλογής αποτελούν τα νέα, πιο ιδιαίτερα πατρόν με τολμηρά cut-outs, με στρατηγικά τοποθετημένα διακοσμητικά φερμουάρ (προκαλώντας τη φαντασία), με βαθιά ανοίγματα στο ντεκολτέ και στην πλάτη ή με διακοσμητικά details που κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Η νέα συλλογή MAA BOO Swimwear για το Καλοκαίρι 2021 απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες - ανεξαρτήτως σωματότυπου, ηλικίας ή προσωπικού στυλ-, δίνει έμφαση στην εφαρμογή και την ποιότητα και πηγαίνει την έννοια του «καλού ντυσίματος» ένα βήμα παραπέρα, μεταμορφώνοντας την παραλία στο απόλυτο σκηνικό της ζωής μας για αυτή τη σεζόν.

Read Next

11 Απρ 2024

Η Ειρήνη Δρόσου με ορμή, λάβα και έμπνευση ζωγραφίζει από το νησί της, τη Σαντορίνη

"Η ενέργεια της λάβας με καθορίζει ως καλλιτέχνη" εξηγεί η Ειρήνη Δρόσου.

09 Απρ 2024

ΜΚ Fine Jewelry: H Μαρία Καρκαντζού σχεδιάζει bespoke κοσμήματα με προσωπικότητα

Το κόσμημα ως τρόπος έκφρασης και ιδιαίτερων συμβολισμών.

Περισσότερα από

Made in Greece

04 Απρ 2024

MIA PAPA:Το brand που παντρεύει πολυτέλεια και βιωσιμότητα με τον πιο καλαίσθητο τρόπο

Η Μία Παπά, δημιουργός του brand MIA PAPA, εμπνέεται από την αρχιτεκτονική, την αρχαιότητα και την πίστη ότι το παρόν και το μέλλον της μόδας είναι βιώσιμο.

27 Μαρ 2024

Η Ιωάννα-Πέτρα Τσαντάκη έκανε το Blameyourdaze συνώνυμο της ευέλικτης Αθηναίας

Ένα από τα μακροβιότερα λόκαλ brands της πρωτεύουσας, το Blameyourdaze, εστιάζει στον αλάνθαστο συνδυασμό πρακτικότητας - κομψότητας.

15 Μαρ 2024

MAAN: Γυναίκες όλων των ηλικιών φωτογραφίζονται με τα μαγιό της Μαριλένας Ανδρεάδη

Για τη συλλογή S/S ‘24 το brand ΜΑΑΝ έκανε open call στην Αντίπαρο σε γυναίκες κάθε ηλικίας και σωματότυπου.

12 Μαρ 2024

Vasiliki: Η Κική Καραγιάννη φτιάχνει κοσμήματα με την αρχαία τεχνική του χαμένου κεριού

Τα ασύλληπτα κοσμήματα του brand Vasiliki μοιάζουν σα να ρέουν και να αλλάζουν διαρκώς μορφή.

27 Φεβ 2024

Break a Stone: Η Αγγέλικα Καραλή σχεδιάζει μοντέρνους θησαυρούς

Τα κοσμήματα Break a Stone μοιάζουν με οικογενειακά κειμήλια που κουβαλούν δεκάδες ιστορίες.

25 Φεβ 2024

Βασίλης Μόραλης: Ο κοσμηματοποιός από τη Θεσσαλονίκη που έχει πελάτισσες και σταρ του Χόλιγουντ

Παρά τη σπάνια νόσο του, ο κ. Μόραλης διαπρέπει στο επάγγελμα του.

23 Φεβ 2024

Ο "γκουρού των στολών" που ντύνει χιλιάδες καρναβαλιστές κι έραψε μέχρι και για το Βενετσιάνικο καρναβάλι

Καθώς οι Απόκριες πλησιάζουν το εργοστάσιο της οικογένειας Στράκα έχει "πιάσει φωτιά"!

23 Φεβ 2024

URBANNAH: H Χαρά και ο Χάρης θέλουν το brand τους να βάλει τα δικά του pins στον παγκόσμιο χάρτη

Το streetwear brand URBANNAH δημιουργεί ρούχα από ταξιδιώτες για ταξιδιώτες, ενώ παράλληλα στηρίζει παιδιά και ενήλικες από ευάλωτα περιβάλλοντα στην Αφρική.

20 Φεβ 2024

Liana Camba: H Ελληνίδα σχεδιάστρια που αγαπά την handmade πολυτέλεια

Το brand Liana Camba, που αποτελεί κεφάλαιο της ελληνικής μόδας, δημιουργικά, δεν βρέθηκε ποτέ σε λιμνάζοντα νερά.

13 Φεβ 2024

Η Νεφέλη Θεοδώρου κάνει συνεδρίες πριν προτείνει σε μια γυναίκα τα κατάλληλα για εκείνη ρούχα

Η Νεφέλη Θεοδώρου σπούδασε ψυχολογία της Μόδας στο Λονδίνο και ως personal stylist βοηθά τις πελάτισσές της να διανύσουν ένα ταξίδι αυτο-εξερεύνησης και ανακάλυψης νέων πτυχών του εαυτού τους.